Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Γερμανίας: Στουτγκάρδη – Αϊντραχτ, γκολ και… θρίλερ!

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 11:00

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και πέραν του λογικού γκολ/γκολ, θα ρισκάρουμε στο να κριθεί η αναμέτρηση στην παράταση!

Κύπελλο Γερμανίας: Στουτγκάρδη – Αϊντραχτ, γκολ και… θρίλερ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Στουτγκάρδη – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Αγώνας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Γερμανίας.
Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Λειψία.
Οποια ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.
21:45, CosmoteSport 9 HD

Super League Playoffs με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Στουτγκάρδη

Η αλλαγή προπονητή με την έλευση του Ζεμπάστιαν Χένες μεταμόρφωσε τη Στουτγκάρδη καθώς πήρε… ανάσες στο πρωτάθλημα με ένα εντυπωσιακό 2-2-0 ενώ συνεχίζει στα ημιτελικά του κυπέλλου. Προέρχεται απο δύσκολη επικράτηση με γκολ στο 87 επί της Γκλαντμπαχ, ενώ ακολουθεί κομβικό ματς με τη Χέρτα. Ψάχνει την πρώτη παρουσία σε τελικό απο το 2013 ενώ τελευταία φορά κατέκτησε το τρόπαιο το 1997. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους τέσσερις εντός έδρας αγώνες με την Άιντραχτ (0/1/3).

Με ερωτηματικά
Επιστρέφει στην αποστολή ο βασικός κεντρικός αμυντικος Ίτο που ήταν τιμωρημένος Χτύπησε στο πρωτάθλημα ο επιθετικός Γκιρασί (21 ματς/10 γκολ) και δίνεται αμφίβολος όπως και ο βασικός στόπερ Αϊντάν.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ μοιάζει να έχει στοχεύσει στην κατάκτηση του κυπέλλου Γερμανίας καθώς στο πρωτάθλημα συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις μετά την χειμερινή διακοπή. Στο τελευταίο ματς έμεινε στο 1-1 με την Αουγκσμπουργκ, συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία έχει χάσει έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μακριά από το γήπεδό της νίκησε τελευταία φορά αρχές Νοέμβρη, από τότε μετράει δέκα ματς χωρίς νίκη (0/4/6). Το 2018 κατέκτησε το τελευταίο κύπελλο στην ιστορία της.

Αγωνία για Μουανί
Έχασε το τελευταίο ματς και δίνεται αμφίβολος ο βασικός φορ Μουανί (13 γκολ), ερωτηματικό συνοδεύει και την ετοιμότητα του βασικού στόπερ Εντικά. Σταθερά εκτός οι Σμόλτσιτς, Γιάκιτς και Μαξ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.52 3.3 2.67 1.8 1.9 1.28 3.35 1.7 2.02 1.45 1.3 1.5
Στουτγκάρδη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης / Εκτίμηση

Απο τα δύσκολα ματς της ημέρας καθώς η Στουτγάρδη παρουσιάζεται μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού ενώ η πιο ποιοτική Αϊντραχτ δεν πατά… γερά στα πόδια της. Το γκολ/γκολ αποτελεί την λογική επιλογή (1.75), ενώ θα ρισκάρουμε στο να κριθεί ο ημιτελικός στην παράταση (6.00).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr