Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Μπασακσεχίρ - Ανκαραγκουτσού, το προβάδισμα στους γηπεδούχους!

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 - 12:36

Μπασακσεχίρ θέλει να θέσει τις βάσεις για τη πρόκριση στον τελικό από σήμερα, μέσα στην έδρα της. 

Κύπελλο Τουρκίας: Μπασακσεχίρ - Ανκαραγκουτσού, το προβάδισμα στους γηπεδούχους!

04/05/2023, (20:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 1139

Πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ακολουθεί ρεβάνς (24/5). Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά το πέρας του 2ου 90λεπτου, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Μπράιτον-Γιουνάιτεντ με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Μπασακσεχίρ

Η Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει την Ανκαραγκουτσού στην Πόλη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας και επιδιώκει μια καθαρή νίκη για να πάει στη ρεβάνς στην Άγκυρα σε θέση ισχύος για την πρόκρισή της στον τελικό. Η ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου είναι ξεκούραστη αφού πήρε στα χαρτιά (3-0) το ματς με την Χατάισπορ (δεν συνεχίζει μετά το καταστροφικό σεισμό). Η Μπασακσεχίρ μόνο από το Κύπελλο μπορεί να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Ο Εμρε Μπελόζογλου έχει ευχάριστο πονοκέφαλο αφού όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεσή του. Η Μπασακσεχίρ διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Ανκαραγκουτσού και συγκεκριμένα μετρά τέσσερις σερί νίκες. Επόμενη υποχρέωση της το ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ (εκτός).

Ανκαραγκούτσου

Η Ανκαραγκουτσού δίνει μάχη σε δύο μέτωπα, στο πρωτάθλημα για την παραμονή της και στο Κύπελλο για την πρόκρισή της στον τελικό. Η ομάδα της Άγκυρας είναι φέτος φονιάς των γιγάντων αφού στον δρόμο για τα ημιτελικά απέκλεισε τις Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ και κάτι ανάλογο επιδιώκει και κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Ο Τολουνάι Καφκάς δεν έχει κανένα πρόβλημα με απουσίες και θα στηριχθεί στον εξαιρετικά φορμαρισμένο σέντερ φορ Αλό Σόου, ο οποίος έχει 12 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα. Βασικοί οι Έλληνες παίκτες, Στέλιος Κίτσιου και Αναστάσιος Χατζηγιοβάννης. Φέτος πάντως έχει ηττηθεί και στα δύο ματς με την Μπασακσεχίρ στο πρωτάθλημα. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Φαρούκ Κοτσά υποσχέθηκε γενναίο πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου. Την ερχόμενη Δευτέρα δοκιμάζεται στην Τραπεζούντα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.82 3.5 4 1.87 1.82 1.3 3.25 1.75 1.91 1.22 1.25 1.87
Μπασακσεχίρ - Ανκαραγκούτσου / Εκτίμηση

Φυσικά και οι δύο ομάδες θέλουν τη διάκριση στο κύπελλο, αφού θα αποτελέσει το σωσίβιο της χρονιάς ουσιαστικά. Πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι, αλλά ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι! Πάμε με το 1Χ & over 1.5 (1.80).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr