Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Τελικός με φαβορί!

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 02:45

Ρεάλ Μαδρίτης και Οσασούνα διεδκικούν το ισπανικό Κύπελλο στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι που διεξάγεται στη Σεβίλλη

Κύπελλο Ισπανίας: Τελικός με φαβορί!

23:00, Cosmote Sport 8 HD

Ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας (Copa Del Rey) διεξάγεται και φέτος στο Ολυμπιακό στάδιο της Σεβίλλης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έφτασε στον τελικό του κυπέλλου μετά τον θρίαμβο στο "Καμπ Νου" (0--4) και τώρα θέλει την κατάκτηση του μοναδικού εγχώριου τίτλου που μπορεί να πάρει. Καθώς στο πρωτάθλημα είναι πλέον στο -14 από την Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από την Σοσιεδάδ (2-0). Σε ματς όπου ο Κάρλο Αντσελότι ξεκούρασε παίκτες ενόψει Οσασούνα αλλά και.. Μάντσεστερ Σίτι.

Σίγουρα ο πρώτος ημιτελικός Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί είναι πιο σημαντικός, αλλά ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να βάλει τους βασικούς στον τελικό που γίνεται και φέτος στην "Καρτούχα" της Σεβίλλης. Ο μέσος Μόντριτς μάλλον προλαβαίνει, όπως και ο στόπερ/αριστερός μπακ Αλάμπα. Ξανά εκτός ο μπακ Μεντί. Εχει πέντε no goal και under στα επτά τελευταία: και τα πέντε με σκορ 2-0!

Πιθανή 11άδα: Κουρτουά, Καμαβινγκά, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Κρόος, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμάμ Ροντρίγκο.

Οσασούνα

Η Οσασούνα έφτασε στον δεύτερο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της αποκλείοντας στο βάσκικο ντέρμπι την Αθλέτικ Μπιλμπάο, προκαλώντας φρενίτιδα στον κόσμο της που της επιφύλαξε αποθεωτική αποδοχή στην επιστροφή από το «Σαν Μαμές», αν και η αποστολή αφίχθη ξημερώματα. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πώς περιμένουν τον τελικό με τη Ρεάλ στην Παμπλόνα… Πέραν του γοήτρου θέλει το Κύπελλο και για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο διεκδικεί και μέσω του πρωταθλήματος, αλλά εκεί έχει μείνει πίσω. Στο τελευταίο ματς πριν τον τελικό παραλίγο να πάρει αποτέλεσμα στο «Καμπ Νόου» από την Μπαρτσελόνα, αν και με παίκτη λιγότερο από το 26’, ενώ έδειξε πως κάθε άλλο παρά είχε στο μυαλό της τον τελικό. Έχει τρία σερί NG και under 2.5 γκολ. Εξέτισε ο μέσος Μονκαγιόλα. Ξανά εκτός ο χαφ Μπράσανατς.

Πιθανή 11άδα: Ερέρα - Μονκαγιόλα, Αριδάνε, Νταβίδ Γαρθία, Χουάν Κρουθ - Αϊμάρ Ορόθ, Τορό, Μόι Γκόμεθ - Πένια ή Τσίμι Άβιλα, Κίκε Γαρθία, Αμπντέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 5.15 8.25 2.25 1.57 1.48 2.45 1.91 1.78 1.07 1.14 3.25
Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα / Εκτίμηση

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά ως φαβορί και εκτιμούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα δικαιώσει τα προγνωστικά.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr