Ποδόσφαιρο

Α’ Βελγίου: Καθοριστική στροφή!

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 01:36

Η Κλαμπ Μπριζ κοντράρεται με την Ουνιόν σε μια κρίσιμη αναμέτρηση στα πλέι οφ 1-4, ενώ η Σταντάρ υποδέχεται τη Γάνδη στο ντέρμπι πρωτιάς των θέσεων 5-8.

Α’ Βελγίου: Καθοριστική στροφή!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α' Βελγίου

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΓΑΝΔΗ

Η Σταντάρ απείλησε πρώτη στο Μπρούχε αλλά σταδιακά έχασε μέτρα και ήταν μάλλον τυχερή που κράτησε τον βαθμό. Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα βρίσκεται πλέον από νωρίς στο κυνήγι της κορυφής και η αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Γάνδη αποκτά χαρακτήρα τελικού. Αμφίβολος ο ηγετικός Ζινκερνάγκελ που έχει χάσει τα δύο τελευταία ματς.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Γάνδη είχε 70% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά βρέθηκε να χάνει από το… πουθενά για να ανατρέψει το σκορ στην επανάληψη και να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη Βέστερλο. Άφησε πίσω της την απογοήτευση από την ήττα στην τελευταία αγωνισιτκή που την άφησε εκτός τετράδας και από νωρίς έθεσε τις βάσεις για την πρώτιά και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ντέρμπι για την πρωτιά του ομίλου! Το σετ αδικεί τους γηπεδούχους που φέτος είναι καλύτεροι στα δύσκολα και θα ρισκάρουμε στον άσο με dnb (2.37).

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΟΥΝΙΟΝ

Η Κλαμπ Μπριζ προηγήθηκε στο Γκενκ αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική, στην επανάληψη βρέθηκε σε θέση άμυνας από νωρίς και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους καλύτερους γηπεδούχους. Η ήττα την έθεσε ουσιαστικά εκτός μάχης τίτλου, ενώ έχασε έδαφος και από την 3η θέση και η σεζόν κρίνεται μοιραία αρνητική.

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Η Ουνιόν παρουσιάστηκε νευρική στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη είχε ευκαιρίες και δοκάρι αλλά δεν κατάφερε να αμφισβητήσει την Αντβέρπ. Η πρώτη ήττα μετά από επτά αγωνιστικές (6-1-0) την έφερε στο -3 από την κορυφή και μοιραία η εξόρμηση στο «Γιαν Μπρέιντελ» κρίνεται καθοριστική για την μάχη του τίτλου. Γκολ/γκολ τα δέκα από τα 11 τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών στην μάχη του τίτλου. Δεν… μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr