Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Πέφτει η αυλαία, για διπλό ανόδου η Νορθάμπτον

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023 - 03:29

Τελευταία αγωνιστική στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο αναφορικά με την τρίτη ομάδα που θα πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο και εκείνες που θα παίξουν στα πλέι οφ.

Λιγκ2: Πέφτει η αυλαία, για διπλό ανόδου η Νορθάμπτον

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΜΠΑΡΟΟΥ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Με εμφανή απογοήτευση από το οριστικό “σβήσιμο” των ελπίδων για πλέι οφ, η Μπάροου δικαίως γνώρισε τρίτη απανωτή ήττα στο Χάρτλπουλ (3-1) και θα τερματίσει στην 9η θέση. Προηγήθηκε σκοράροντας για πρώτη φορά στα τέσσερα τελευταία όμως η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική, πλέον τρέχει σερί 6-3-5, under τα 12/17 πιο πρόσφατα, no goal τα 30/45 ματς πρωταθλήματος. Τιμωρημένοι οι μέσοι Νιλ και Μπρο, αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ/στόπερ Φίλι.

Την άνοδο στην Λιγκ1 μετά από εννιά χρόνια πανηγύρισε και μαθηματικά η Στιβενέιτζ νικώντας 2-0 την Γκρίμσμπι χωρίς την παραμικρή δυσκολία, απλώς ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη και με τον Γουίλντιν να σκοράρει μετά από.. δύο χρόνια! Τρέχει σερί 4-3-1, under τα 9/11 τελευταία, αξιοσημείωτες οι πολλές ισοπαλίες εκτός έδρας (6-11-5). Αμφίβολος ο βασικός μέσος Μπόστγουϊκ, νοκ άουτ οι γκολκίπερ Ασμπι-Χάμοντ (βασικός), Αντρεσον (αν.) και ο φορ Μαρτς (2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χαράς ευαγγέλια στη Στιβενέιτζ που εξασφάλισε την πολυπόθητη άνοδο, αγγαρεία κάνει η Μπάροου. No bet παρότι οι τιμές στο διπλό (2,20) είναι κάπως δελεαστικές.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ-ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Οι τελευταίες ελπίδες της Μπράντφορντ για την απευθείας άνοδο έσβησαν με την ήττα που γνώρισε μεσοβδόμαδα στο Κρου (3-2), μόλις η δεύτερη στις 15 τελευταίες αγωνιστικές (7-6-2). Αιφνιδιάστηκε δεχόμενη δύο γκολ, αντέδρασε στην επανάληψη αλλά δεν της.. έμελλε. Τα 28 γκολ έφτασε ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Κουκ. Over τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα. Μίκρυνε το απουσιολόγιο και το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τον μέσο Τσάπμαν.

Ελάχιστα πείραξε την Λέιτον Οριεντ ήττα με κάτω τα χέρια από την Στόκπορτ (0-3), έχοντας ήδη εξασφαλίσει τόσο ότι θα αγωνιστεί ξανά στην Λιγκ1 (μετά την σεζόν 2014-15) όσο και τον τίτλο. Δεν.. βγήκε καν στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στην επανάληψη χωρίς να αποφευχθεί η μόλις δεύτερη ήττα στις 17 τελευταίες αγωνιστικές (9-6-2). Διαθέτει την καλύτερη άμυνα, no goal τα 6/8 τελευταία, under τα 19/25 πιο πρόσφατα. Τραυματίας ο αν. μεσοεπιθετικός Ενκρούμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θέλει ένα βαθμό η Μπράντφορντ για να είναι απόλυτα ασφαλής και η πρωταθλήτρια Λέιτον ενδεχομένως να της τον δώσει αν εμφανιστεί και πάλι εντελώς αδιάφορη, όπως στο τελευταίο.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Στις οκτώ αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο (3-5-0) της Κόλτσεστερ που λύγισε στην έδρα της Ντονκάστερ (1-0), βεβαίως δεν ανησυχεί έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή από την προηγούμενη αγωνιστική. Κάλλιστα μπορούσε να πάρει έστω ένα βαθμό βάσει ευκαιριών, είχε τις περισσότερες. Under τα 13/16 τελευταία, κράτησε ανέπαφη εστία μόνο στα 9/47 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Γνωστές οι απουσίες των μέσων Λόνγκσταφ, Τζατζ και του αν. γκολκίπερ Κόλινς.

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Χάρογκειτ υπέστη η Μάνσφιλντ (1-2), μένοντας με άδεια χέρια μόλις για δεύτερη φορά στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (4-5-2) και με λίγες πια πιθανότητες για πλέι οφ. Πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε απόλυτα στην επανάληψη αλλά η τύχη της δεν άλλαξε. Γκολ-γκολ τα 20/28 τελευταία επίσημα. Αμφίβολοι οι Μπόουερι (χαφ)-Γκέιλ (φορ), νοκ άουτ οι μέσοι Ο’ Τουλ, Χάρτιγκαν, ΜακΛάφλιν και ο αμυντικός Χιούιτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διεκόπη το σερί της Κόλτσεστερ που κλείνει έχοντας καλή εικόνα, ενώ της Μάνσφιλντ “κόπηκαν” τα πόδια μετά την ήττα από την Χάρογκειτ. Εχουν ελάχιστες ελπίδες πια οι φιλοξενούμενοι για πλέι οφ, θα κοιτάξουν να τις εξαντλήσουν (2,10).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η Γκρίμσμπι ηττήθηκε στην ισχυρή έδρα της Στιβενέιτζ (2-0) και εδώ ολοκληρώνεται μία.. “συμπαθητική” σεζόν με χάιλαιτ την παρουσία στα προημιτελικά του κυπέλλου! Δεν άξιζε καλύτερης τύχης, με τον αντίπαλο να έχει ξεκάθαρη υπεροχή κυρίως στην επανάληψη, πλέον τρέχει σερί 3-4-4. Εχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (28) από ότι εκτός (30). Αναμένεται διαθέσιμος ο αναπληρωματικός επιθετικός Ντίκσον-Πίτερς (1 γκολ), εκτός πλάνων ο βασικός μέσος Μόρις (2 γκολ).

Η Γουίμπλεντον παραχώρησε ισοπαλία στην Τρανμίρ (1-1), με τον “καυτό” Ιρακινό επιθετικό Αλ Χαμάντι να πετυχαίνει το 12ο γκολ σε 14 συμμετοχές (!) αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό για να έρθει η μόλις δεύτερη νίκη στις 18 τελευταίες αγωνιστικές (σερί 1-6-11)! Γκολ/γκολ τα 12/15 πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο βασικός μέσος Λιτλ, νοκ άουτ ο βασικός μέσος Πελ (3 γκολ) και οι αμυντικοί Πιρς, Καλαμπάϊ (1 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ολοκληρώνεται η αξιόλογη φετινή πορεία της Γκρίμσμπι, μία ομάδα μόνος του είναι στην Γουίμπλεντον ο Αλ Χαμάντι. Κρατάμε το γκολ-γκολ (1,76), από εκεί και πέρα ένα “κλικ” στον άσο (1,97).

ΧΑΡΟΓΚΕΙΤ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ

Αν και είχε εξασφαλίσει μαθηματικά την σωτηρία, η Χάρογκειτ έκανε μεγάλη ζημιά στην Μάνσφιλντ. Την κολακεύει πάντως το 1-2 καθώς στην επανάληψη... σφυροκοπήθηκε, πλέον έχει μόλις μία ήττα στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (4-4-1). Γκολ-γκολ τα 27/39 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εγινε αναγκαστική αλλαγή ο βασικός μέσος Τόμσον, αμφίβολος και ο αν. μέσος Πάτισον, εκτός πλάνων ο βασικός χαφ Ντούλεϊ, ο μέσος Μπάρελ και ο αμυντικός Ράμσεϊ.

Ο υποβιβασμός της Ροτσντέιλ από τις επαγγελματικές κατηγορίας μετά από 102 χρόνια (!) είχε επιβεβαιωθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, με την ουραγό απλώς να αποχαιρετά για φέτος το κοινό της με ευρεία νίκη επί της Σάτον (4-1). Είχε εύκολο έργο, καθώς στο πρώτο ημίωρο σκόραρε δις αποκτώντας και αριθμητικό αβαντάζ, φτάνοντας στο μόλις τέταρτο τρίποντο στα 20 τελευταία (4-5-11). Απαντες στη διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού Τζιμ ΜακΝάλτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Για το.. ονόρε η Χάρογκειτ, αποχαιρετά και τυπικά την κατηγορία η ουραγός Ροτσντέιλ. Εχει τύχη ο άσος (2,00).

ΝΙΟΥΠΟΡΤ-ΚΡΟΥ

Η Νιούπορτ πέρασε από το Τζίλιγχαμ (1-2) σε ισορροπημένο ματς και στην αυλαία απλώς θα επιδιώξει να τερματίσει στο πρώτο μισό της κατάταξης (σερί 5-4-3). Οι Ουαλοί έχουν την δεύτερη χειρότερη επίδοση εντός έδρας (6-6-10), κράτησαν ανέπαφη εστία μόνο στα 11/54 ματς της σεζόν, under τα 14/25 τελευταία. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over και τα τέσσερα τελευταία. Αμφίβολοι οι Ντρίσντεϊλ (αμυντικός), Μπένετ (μέσος), εκτός οι Κλαρκ (αμυντικός)-Ζανζάλα (φορ, 3 γκολ).

Αν και είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή η Κρου δεν χαρίστηκε στη Μπράντφορντ (3-2). Η ομάδα του Λι Μπελ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίστηκε αλλά.. γέλασε τελευταία με πέναλτι στο 99’! Τα επτά από τα εννιά τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων, no goal τα οκτώ από τα έντεκα πιο πρόσφατα. Αμφίβολοι οι Γουίλντινγκ (βασικός μπακ) και Φίνεϊ (μεσοαμυντικός), μακροχρόνια τραυματίας ο βασικός αμυντικός Φανκούτεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα είναι ο στόχος των δύο ευάλωτων αμυντικά ομάδων. Πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2,30).

ΣΑΛΦΟΡΝΤ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Καρλάιλ πανηγύρισε η Σάλφορντ (2-3), εξασφαλίζοντας κατά 99% την παρουσία στα πλέι οφ (σερί 6-1-2). Πήρε αριθμητικό αβαντάζ στο 82’ και παρότι στο 85’ ισοφαρίστηκε με πέναλτι.. πρόλαβε να βρει το νικητήριο τέρμα. Γκολ-γκολ τα 12/15 τελευταία, έχει πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (35) από ότι εκτός (40). Αμφίβολος ο αν. αμυντικός ΜακΛάφλιν, εκτός οι αμυντικοί Ιστχαμ, Νάρτεϊ και οι Γουάτσον (μέσος), Σιμόες (φορ).

Σε εντός έδρας ήττα χωρίς βαθμολογικές συνέπειες υποχρεώθηκε η Τζίλιγχαμ κόντρα στη Νιούπορτ (1-2), με σερί 9-3-4 έχει εδώ και καιρό.. ξεμείνει από στόχους. Εχει την χειρότερη επίδοση εκτός έδρας στην κατηγορία (2-8-12), γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ενώ τα 8/11 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Συνεχίζουν εκτός οι μέσοι Γκριν, Ριβς, ο φορ Κάσκετ (2 γκολ) και οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Γουόλκερ και Χάριοτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγκαλιά με τα πλέι οφ βρίσκεται η Σάλφορντ, τα σφραγίζει και τυπικά με νίκη κόντρα στην αδιάφορη Τζίλιγχαμ. Χαμηλά ο άσος, παίζεται και με over 1,5 (1,80).

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της πρωταθλήτριας Λέιτον Οριεντ πανηγύρισε η Στόκπορτ (0-3), με σερί 11-6-1 αφενός εξασφάλισε θέση στα πλέι οφ κι αφετέρου ελπίζει μέχρι τέλους για την απευθείας άνοδο (χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη και παράλληλα να ηττηθεί η Νορθάμπτον). Under τα 10/13 πιο πρόσφατα, έχει σκοράρει στα 44/54 ματς της σεζόν. Αμφίβολοι οι μέσοι Σάρτσεβιτς (4 γκολ), Κόλαρ, εκτός οι Σάουθαμ-Χέιλς (βασικός δεξιός μπακ) και Μπάρντσλεϊ (αμυντικός).

Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες που καθόρισαν και την μοίρα της, η Χάρτλπουλ νίκησε την Μπάροου (3-1) ωστόσο επιβεβαιώθηκε μαθηματικά η επιστροφή της στη Νάσιοναλ Λιγκ μετά την σεζόν 2020-21. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά με μεθοδικότητα έφτασε στην ανατροπή έχοντας και αριθμητικό αβαντάζ από το 79’, πλέον τρέχει σερί 3-6-3. Προηγήθηκαν τέσσερα συνεχόμενα under. Αμφίβολος ο αμυντικός Μάρεϊ, εκτός πλάνων οι αμυντικoί Μενάγεσε, Λέισι και Χάρτλεϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η απευθείας άνοδος δεν είναι στα χέρια της Στόκπορτ που περιμένει δώρο, θα κάνει βεβαίως το καθήκον της. Ασος από ημίχρονο (1,80).

ΣΑΤΟΝ-ΚΑΡΛΑΙΛ

Βαριά ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα της Σάτον στην έδρα της ουραγού και καταδικασμένης Ροτσντέιλ (4-1), ακόμη ένα σαφές δείγμα της αδιαφορίας από τη στιγμή που.. ξέμεινε από στόχους. Βέβαια με παίκτη λιγότερο από το 29’ και έχοντας ήδη δεχτεί δύο γκολ, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική τύχη. Under τα 9/14 τελευταία. Τιμωρημένος ο αν. γκολκίπερ Χάουζ, τραυματίες οι Ιστμοντ (χαφ, 2 γκολ), Μπάρντεν (αν. μεσοαμυντικός).

Στις πέντε αγωνιστικές διεκόπη το αήττητο (2-3-0) της Καρλάιλ που υπέκυψε εντός έδρας στη Σάλφορντ (2-3), βλέποντας τις ελπίδες για απευθείας άνοδο να διαγράφονται από την άλλη θα παίξει στα πλέι οφ κατά 99%. Συνδυασμός under και no goal τα 9/12 πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος ο φορ Γκόρντον, νοκ άουτ οι μέσοι Ελις, Ντίξον, Ντίκενσον και οι αν. Σίμονς (γκολκίπερ), Σο-Σίλβα (φορ), αμφίβολοι οι αμυντικοί Φίνεϊ (3 γκολ), Μπακ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τα έχει παρατήσει εδώ και καιρό η Σάτον, ενώ η Καρλάιλ θα αρκεστεί στα πλέι οφ. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, πάσο.

ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Σουίντον αν και είχε προβάδισμα μέχρι το 81’ έφυγε με άδεια χέρι από το Κρου (2-1), ήττα που σήμανε την απομάκρυνση του τεχνικού Τζόντι Μόρις (έμεινε μόλις για 18 ματς στο πόστο). Δεν είχε κακή εικόνα (διπλό δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο), η ουσία είναι ότι έμεινε με μόλις δύο νίκες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (2-4-7). Νοκ άουτ οι αμυντικοί Μποντρί, Μπρέναν, Μπρίουιτ, Χάρις και ο βασικός μέσος Ιάντολο.

Απόλυτα ασφαλής είναι πλέον η Κρόουλι με την “λευκή” ισοπαλία απέναντι στην Γουόλσολ, ένα βαθμό χρειαζόταν και τον πήρε σε ματς που πάντως χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Εχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και την χειρότερη εκτός έδρας επίδοση (2-6-14, με 16-39 γκολ), συνδυασμός no goal και under τα 4/6 τελευταία. Νοκ άουτ οι μέσοι Τζενκς, Μουτς, οι αν. αμυντικοί Φρανσιλέτ, Ομόλε και ο επιθετικός Τσοκουουεμέκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορη και χωρίς προπονητή, σώθηκε και μαθηματικά η Κρόουλι, no bet.

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Η Τρανμίρ πήρε ισοπαλία στην έδρα της Γουίμπλεντον (1-1), στοχεύει απλώς στο να τερματίσει στο πάνω μισό της κατάταξης. Ματς λίγων ευκαιριών, έμεινε πίσω στα μέσα της επανάληψης απαντώντας με το πρώτο γκολ στην καριέρα του 19χρονου Τέιλορ. Under τα 14/17 τελευταία, τα 8/11 πιο πρόσφατα είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Αμφίβολος ο φορ Σόντερς (3 γκολ), εκτός οι Ρόμπινσον (αμυντικός), Μόρις (βασικός εξτρέμ, 3 γκολ), Λιούις (μεσοεπιθετικός, 2 γκολ) και οι επιθετικοί Τζόλεϊ, Γκλάτζελ.

Η Νορθάμπτον έχασε την ευκαιρία να σφραγίσει την απευθείας άνοδο υποκύπτοντας εντός έδρας στην Μπράντφορντ (1-2), πλέον τα παίζει όλα για όλα στην αυλαία (σερί 8-4-2). Αν και δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση, η ήττα κρίνεται μάλλον άδικη. Under τα 10/14 τελευταία. Αμφίβολοι ο βασικός μέσος Φοξ (4 γκολ) και οι αν. Οντιμάγιο (μπακ), Σόουερμπι (αμυντικός), Χάροπ (αν. φορ), νοκ άουτ ο βασικός δεξιός μπακ ΜακΓκόουαν και οι αμυντικοί Γκάθρι, Κοϊκι, Μαγκλόιρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τυπική διαδικασία για την Τρανμίρ, τελικός από την άλλη για την Νορθάμπτον που με νίκη “σφραγίζει” την άνοδο. Πέφτει συνεχώς το διπλό (1,67).

ΓΟΥΟΛΣΟΛ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Η Γουόλσολ έχει να νικήσει εκτός έδρας από τα.. Χριστούγεννα, ούτε στο Κρόουλι τα κατάφερε μένοντας σε “λευκή” ισοπαλία και με μόλις ένα τρίποντο στα 22 τελευταία (1-13-8)! Στο δεύτερο ματς μετά την απομάκρυνση του Μάικλ Φλιν, είχε σημαντικές ευκαιρίες όπως και απειλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις. Under τα 8/11 πιο πρόσφατα. Ο υπηρεσιακός Ματ Σάντλερ δεν υπολογίζει τους μέσους Ιρινγκ, Γουίλμοτ και τον βασικό αμυντικό Ντάνιελς (2 γκολ).

Η Ντονκάστερ επικράτησε 1-0 της Κόλτσεστερ, νίκη απλώς γοήτρου βεβαίως καθώς είχαν προηγηθεί επτά αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού, ήταν το μόλις δεύτερο τρίποντο στα 15 τελευταία (2-3-10). Under τα 14/19 πιο πρόσφατα (13/19 no goal). Αμφίβολοι οι Ολόβου (αμυντικός), Τέιλορ (εξτρέμ), νοκ άουτ ο 1ος σκόρερ Μίλερ (11 γκολ), ο αμυντικός Γιάνγκερ, ο μέσος Λάκιν και οι Μάξγουελ (αρ. μπακ, 2 γκολ), Λέιβερι (φορ, 1 γκολ), Τζόουνς (αν. γκολκίπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουόλσολ έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη, στην αυλαία και απέναντι στην αδύναμη Ντονκάστερ δεν αποκλείεται να τα καταφέρει (1,90).

Βαθμολογία -

08/05/2023League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 90 45 26 12 7 60 33 27
2 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 82 45 23 13 9 60 39 21
3 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 80 45 22 14 9 61 42 19
4 Στόκπορτ Στόκπορτ 78 45 22 12 11 64 36 28
5 Καρλάιλ Καρλάιλ 75 45 20 15 10 65 42 23
6 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 75 45 22 9 14 72 53 19
7 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 75 45 20 15 10 60 42 18
8 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 72 45 20 12 13 70 55 15
9 Μπάροου Μπάροου 62 45 18 8 19 47 52 -5
10 Σουίντον Σουίντον 58 45 15 13 17 59 54 5
11 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 58 45 15 13 17 45 47 -2
12 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 58 45 15 13 17 48 56 -8
13 Κρου Κρου 57 45 14 15 16 46 58 -12
14 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 57 45 15 12 18 45 57 -12
15 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 56 45 14 14 17 51 54 -3
16 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 55 45 16 7 22 45 63 -18
17 Γουόλσολ Γουόλσολ 52 45 11 19 15 44 48 -4
18 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 52 45 13 13 19 35 49 -14
19 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 51 45 12 15 18 58 67 -9
20 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 49 45 12 13 20 44 49 -5
21 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 48 45 11 15 19 48 59 -11
22 Κρόουλι Κρόουλι 46 45 11 13 21 47 69 -22
23 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 42 45 9 15 21 51 77 -26
24 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 37 45 9 10 26 45 69 -24
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr