Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Σκωτίας: Πάρτικ Θιστλ – Κουίνς Παρκ, το πρώτο βήμα!

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 11:24

Οι δύο ομάδες παλεύουν για μια θέση στα… μεγάλα σαλόνια και το σετ αδικεί τους φιλοξενούμενους και θα προτιμήσουμε έτσι ποντάρισμα τερμάτων.

Πλέι οφ Σκωτίας: Πάρτικ Θιστλ – Κουίνς Παρκ, το πρώτο βήμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πάρτικ Θιστλ – Κουινς Παρκ.

Πρώτος αγώνας των προημιτελικών των πλέι οφ που δίνει ένα εισιτήριο στην Πρέμιερ Σκωτίας.
Η ρεβάνς θα γίνει στις 12/5.
Η νικήτρια στα ημιτελικά θα παίξει με τη Εϊρ.
Τοπικό ντέρμπι της Γλασκώβης.

Πάρτικ Θιστλ

Η Πάρτικ Θιστλ έπαιξε με την… φωτιά στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Αν και προηγήθηκε, χρειάστηκε να επιστρέψει στο σκορ για να σώσει τον βαθμό με τη Ρέιθ Ρόβερς (2-2) και να… προλάβει έστω την 4η θέση. Με νίκη βέβαια, θα εξασφάλιζε την 2η θέση και θα… γλίτωνε τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Σταθερά ανταγωνιστική πάντως σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, διάχυτη η πίστη για την άνοδο στα πλέι οφ. Σε 13 αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού αμυντικού Ακινόλα.

Κουίνς Παρκ

Η Κουίνς Παρκ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αναστατώσει την πρωταθλήτρια Νταντί που πήρε τη νίκη (5-3) και εξασφάλισε την απευθείας άνοδο. Κατέλαβε έτσι την 3η θέση της Τσάμπιονσιπ, υστερώντας στην ισοβαθμία με την Εϊρ. Εσχάτως προβληματίζει με την απόδοση της, στα επτά τελευταία παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη και δεν θυμίζει την ομάδα που εντυπωσίαζε σοτν πρώτο γύρο. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα, ασήμαντη κρίνεται η απουσία του αμυντικού Μπίγκαρ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.67 3.8 4.35 2.22 1.58 1.45 2.55 1.58 2.18 1.18 1.21 2.1
Πάρτικ Θιστλ - Κουίνς Παρκ / Εκτίμηση

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες στις τελευταίεςε εβδομάδες. Το σετ θα μπορούσε πάντως να ειναι πιο ισορροπημενο, καθώς η Κουινς Παρκ επικράτησε στα τρία απο τα τέσσερα μεταξυ τους ματς στη κανονική διάρκεια. Το γκολ/γκολ προσφέρεται στο διαβασμένο (1.65).

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr