Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας playoffs: Μπορεί διπλό η Λούτον

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 10:49

Η Λούτον μπορεί να κερδίσει στο Σάντερλαντ, στον πρώτο ημιτελικό πλέι – οφ της Τσάμπιονσιπ.

Championship Αγγλίας playoffs: Μπορεί διπλό η Λούτον

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.55 3.15 2.75 1.61 2.17 1.21 3.95 1.88 1.82 1.42 1.32 1.48

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΛΟΥΤΟΝ

Η Σάντερλαντ πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι – οφ, παρ’ όλο που πέρασε μόνο 51 μέρες στη χρονιά μέσα στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ είναι αήττητη εννέα αγωνιστικές, αλλά στις πέντε ήταν ισόπαλη. Έχει καλή παράδοση εντός με Λούτον, καθώς είναι αήττητη σε 18 σερί σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία ήττα το 1973. Εκτός οι μέσοι Έμπλετον, Έβανς, ο επιθετικός Μπενέτε και ο δεύτερος σκόρερ Στιούαρτ, αμφίβολοι οι μπακ Mπαθ, Μπάλαρντ, Χάγκινς, Αλέσε, Σέρκιν, Γκουτς.

Η Λούτον του Ρομπ Έντουαρντς τελείωσε την κανονική περίοδο με αήττητο 14 αγωνιστικών, αλλά προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και τρεις στις τελευταίες τέσσερις. Δεν έχει καλή παράδοση στα πλέι – οφ της Football League, καθώς δεν έχει κερδίσει ποτέ σε έξι παιχνίδια, έχει χάσει και τα τρία μακριά από την έδρα της, ενώ έχει αποκλειστεί στα ημιτελικά και τις τρεις φορές που συμμετείχε. Στην κανονική περίοδο προηγήθηκε και στα δύο ματς με Σάντερλαντ. Σημαντικό το ότι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Λούτον έχασε μόλις τέσσερα εκτός έδρας ματς όλη τη χρονιά και κανένα μέσα στο 2023. Μπορεί να πάρει διπλό και προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Όλα τα ματς για την Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr