Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζουν με νίκες οι πρωτοπόροι

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 11:28

Σίτι και Άρσεναλ αναμένεται να συνεχίσουν με νίκη την πορεία τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζουν με νίκες οι πρωτοπόροι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Premier League.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ πάλεψε με Λίβερπουλ αλλά δεν απέφυγε την επιστροφή στις ήττες μετά από τρία ματς και έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία επτά, χωρίς επιπτώσεις καθώς δεν κυνηγά κάτι. Εντός έδρας παραμένει συμπαγής, με μία ήττα στα τελευταία 13 ματς (6 ισοπαλίες). Ο Τόνι έχει συμμετοχή στα τέσσερα τελευταία τέρματα της ομάδας με Γουέστ Χαμ, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ. Εκτός ο τερματοφύλακας Στρακόσια, ο μπακ Γιάνσον, ο μέσος Νόργκαααρντ και ο επιθετικός Λιούις – Πότερ.

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε 2-1 το βράδυ της Πέμπτης ημιτελικό Κόνφερενς εντός με Άλκμααρ, προερχόμενη από νίκη με Γιουνάιτεντ που τη φέρνει κοντά στη σωτηρία, ενώ αμέσως μετά την Μπρέντφορντ έχει ρεβάνς με τους Ολλανδούς. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες κέρδισε στη συγκεκριμένη έδρα φέτος με 1-0 στο Κύπελλο, όμως έχει χάσει τέσσερα από τα πέντε φετινά εκτός έδρας ντέρμπι Λονδίνου. Έχει πάρει δύο σερί νίκες πρωταθλήματος μία φορά, τον Οκτώβριο. Εκτός ο επιθετικός Σκαμάκα και ο μπακ Τσούφαλ, αμφίβολος ο μπακ Ογμπόνα και ο καλός επιθετικός Αντόνιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γουέστ Χαμ έχει σχεδόν σωθεί και έτσι ίσως έχει περιθώρια να ξεκουράσει παίκτες για το ματς με την Άλκμααρ, ενώ η Μπρέντφορντ θα παίξει ελεύθερα. Γκολ – γκολ και over 2.5.

Όλα τα ματς για την Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Έβερτον του Σον Ντάις επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές και είναι δύο αγώνες αήττητη, παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο δεν έχει πάρει δύο σερί τρίποντα πρωταθλήματος από τον Οκτώβριο. Έχει πετύχει τα λιγότερα γκολ εντός έδρας φέτος, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 19 ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας με Σίτι. Ο ΜακΝιλ κορυφαίος παίκτης της επί Ντάις με 5 γκολ και 2 ασίστ. Eκτός ο μέσος Τάουνσεντ και οι μπακ Βινάγκρε, Κόουλμαν, Γκόντφρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε 1-1 από τη Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την Έβερτον θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δέκα σερί νίκες σε αήττητο 13 αγώνων, θέλοντας οκτώ πόντους στα τέσσερα ματς που απομένουν για να πάρει τον τίτλο. Ο Χάαλαντ έχει γκολ σε τέσσερα σερί ταξίδια, ο Άλβαρες σε δύο σερί, ο Μάχρεζ έχει τέσσερις ασίστ στις τρεις τελευταίες συμμετοχές του στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο μπακ Ακέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα το παλέψει η Έβερτον, αλλά η Σίτι έχει τον πρώτο λόγο. Παίζουμε 2+ γκολ από τους φιλοξενούμενους.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα πήρε μεγάλη δεύτερη σερί νίκη στην έδρα της Νιούκαστλ και θέλει «τρία στα τρία» στις αγωνιστικές που απομένουν, ελπίζοντας σε γκέλες της Σίτι. Εντός έδρας είναι αήττητη έξι σερί με μόνο μία ισοπαλία και τουλάχιστον τρία γκολ ενεργητικό σε όλα αυτά τα ματς. Ο Όντεγκααρντ έχει 2 γκολ - 2 ασίστ στα τέσσερα τελευταία με Μπράιτον, ενώ έχει σκοράρει και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του. Εκτός Τομιγιάσου, Σαλιμπά, Ζιντσένκο (μπακ), Ελνένι (μέσος).

Η Μπράιτον επέστρεψε στις ήττες με απρόσμενη πεντάρα από την Έβερτον, όμως παραμένει στη μάχη της Ευρώπης και μόνο μία φορά φέτος (Οκτώβριο) έχασε δύο σερί ματς στο πρωτάθλημα. Τα 27 παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είχαν σύνολο 92 γκολ (52 υπέρ, 40 κατά), ενώ έχει κερδίσει ήδη φέτος στην έδρα της Άρσεναλ, με 3-1 για το Λιγκ Καπ. Εκτός είναι οι μπακ Φέλτμαν, Λάμπτι και οι μέσοι Λαλάνα, Σαρμιέντο, Μόντερ, Μαρτς (7 γκολ φέτος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπράιτον είναι δυνατή αλλά έχει αρκετές απουσίες και η Άρσεναλ παίζει το τελευταίο χαρτί για τον τίτλο. Άσος.

Όλα τα ματς για την Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr