Ποδόσφαιρο

Championship Αγγλίας playoffs: Προβάδισμα η Κόβεντρι

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 11:34

Η Κόβεντρι έχει τον πρώτο λόγο για νίκη απέναντι στη Μίντλεσμπρο για τα πλέι – οφ της Τσάμπιονσιπ.

Championship Αγγλίας playoffs: Προβάδισμα η Κόβεντρι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.42 3.25 2.85 1.72 2 1.25 3.5 1.77 1.94 1.41 1.31 1.54

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κόβεντρι - Μίντλεσμπρο.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Η Κόβεντρι του Μαρκ Ρόμπινς πήρε ισοπαλία στην έδρα της Μίντλεσμπρο τελειώνοντας την κανονική περίοδο σε θέση πλέι – οφ, όπου θα αντιμετωπίσει την ίδια αντίπαλο. Είναι αήττητη επτά σερί αγωνιστικές με τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχει χάσει ένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια. Εντός έδρας μετράει μόνο μία ήττα στα τελευταία εννέα. Ποντάρει στον Γκιόκερες, που είχε τις περισσότερες συμμετοχές σε γκολ στο πρωτάθλημα φέτος, με 21 γκολ και 10 ασίστ. Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Ο’ Χερ και ο επιθετικός Ταβάρες.

Η Μίντλεσμπρο του Μάικλ Κάρικ με εξασφαλισμένη συμμετοχή στα πλέι –οφ έχει τρεις αγώνες χωρίς νίκη. Δεν έχει ανέβει σε τρεις σερί απόπειρες πλέι - οφ Τσάμπιονσιπ μετά το 1987-88, ωστόσο η ομάδα που τερμάτισε τέταρτη στην κανονική περίοδο έχει κερδίσει άνοδο σε τέσσερα από τα τελευταία εννέα χρόνια και σε δύο από τα τελευταία τρία. Εκτός ο μπακ Κλαρκ, αμφίβολος ο μπακ Φράι, ο μέσος Χάουζον, ο επιθετικός Φορς και ο μεσοεπιθετικός Ράμζι. Eπιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Ντάικστιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κόβεντρι τελείωσε καλύτερα την κανονική περίοδο και δείχνει πιο έτοιμη για τα πλέι – οφ, οπότε ο άσος έχει προβάδισμα.

Όλα τα ματς για την Premier League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr