Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Φαβορί, κόντρες και combo σε βραζιλιάνικους ρυθμούς!

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 - 10:56

Φουλ το πρόγραμμα μετά τα μεσάνυχτα στη Βραζιλία, με το κύπελλο να δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι! 

Κύπελλο Βραζιλίας: Φαβορί, κόντρες και combo σε βραζιλιάνικους ρυθμούς!

Πρώτοι αγώνας για την φάση των «16». Σε δύο εβδομάδες οι ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του 2ου 90λέπτου ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η Κυπελλούχος κερδίζει συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Τομπένσε. Κέρδισε 4-2 εντός, απέσπασε 1-1 εκτός. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα προέρχεται από το εντός 1-1 με την Μπραγκαντίνο για το πρωτάθλημα, που ήταν γκέλα. Πάντως είναι αήττητη στα 11 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 8 νίκες. Γκρίνιαξε η Ρεάλ επειδή ο Φερέιρα δεν πολυβάζει τον 16χρονο ταλαντούχο επιθετικό Εντρίκ, τον οποίο αγόρασε αλλά άφησε εκεί αναγκαστικά έως να ενηλικιωθεί. Πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές, παίζει με ένταση, βγάζει φάσεις, σκοράρει με ευκολία. Δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη ανασταλτικά. Έχει δεχθεί γκολ στα έξι πρόσφατα παιχνίδια εντός όπου πάντως είναι πανίσχυρη. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο φορμαρισμένος φορ Αρτούρ, καθώς έχει παίξει στο Κύπελλο με την Μπραγκαντίνο. Τραυματίας ο βασικός στόπερ Μουρίλο, ο βασικός δεξιός μπακ Μάρκος Ρότσα και ο αναπληρωματικός μέσος Ατουέστα.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν για όλους χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Είχε εύκολο έργο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Αγκούια. Κέρδισε 6-1 στην έδρα της και 2-0 εκτός. Στο τελευταίο παιχνίδι της απέσπασε 0-0 στην Γκρέμιο. Ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο πρώτο ημίχρονο και απειλήθηκε. Ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε. Αξιοσημείωτο ότι η εστία της παραβιάστηκε μόλις μία φορά στις πέντε τελευταίες εξόδους. Μετά τη συνάντηση με την Παλμέιρας, την περιμένει η Αμέρικα Μινέιρο στο Πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια θα υποδεχθεί τη Σαν Λορέντζο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Τιάγκο Γκαλιάρντο και Μοΐζές. Δεν θα δώσουν το «παρών» οι Μπ. Σάπο, Φερνάντο Μιγκέλ, Μπενεβενούτο και Πέντρο Ρότσα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Σεμπάγιος. Εξέτισε ο βασικός στόπερ Μπρίτεζ.

Εκτίμηση: Η Παλμέιρας είναι το φαβορί αλλά όχι στο 1.50. Πάμε με το 1 & over 1.5 (1.75).

ΣΑΝΤΟΣ - ΜΠΑΙΑ

Η Σάντος πριν από μια εβδομάδα νίκησε εντός την Μπαία με 3-0 για το πρωτάθλημα. Έχει 6 νίκες στα 7 τελευταία στο κύπελλο. Δεν δέχθηκε γκολ στα 4 πιο πρόσφατα εντός έδρας για την διοργάνωση. Η ομάδα του Έλμαν προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Βάσκο Ντα Γκάμα για το πρωτάθλημα, που ήταν η 2η σερί. Από τα 6 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις μόλις σε ένα από αυτά δέχθηκε γκολ. Την Κυριακή έχει ντέρμπι με την Παλμέιρας στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος, ενώ εν συνεχεία θα ταξιδέψει στη Χιλή για να αντιμετωπίσει την Αουντάξ Ιταλιάνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Τραυματίες οι βασικοί Μεντόσα (επιθετικός), Σοτέλδο (10άρι), Πίρες (μπακ), Ζόναταν (αμυντικός).

Πήρε την πρόκριση απέναντι στη Βόλτα Ρεντόντα με δύο νίκες, 2-1 εκτός και 4-0 στην έδρα της. Η ομάδα του Ρενάτο Πάιβα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Φλαμένγκο για το πρωτάθλημα. «Φωνάζει» για την διαιτησία καθώς είχε δύο αποβολές. Με δύο νίκες και μια ισοπαλία έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Το βράδυ του Σαββάτου πρόκειται να φιλοξενήσει την Γκοϊάς για το Πρωτάθλημα. Παραμένουν τραυματίες οι αμυντικοί Γκουστάβο, Εβεράλντο.

Eκτίμηση: Το over 2.5 στο 2.30 μοιάζει εξαιρετικά δελεαστικό!

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ

Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της ABC. Κέρδισε 2-0 εκτός, παραχώρησε 1-1 στην έδρα της. Την Κυριακή έμεινε στο 0-0 με τη Φορταλέζα. Ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε φάσεις αλλά στο δεύτερο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και αντιμετώπισε κινδύνους. Έμεινε για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη, καταγράφει μόλις μία στα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Προφανώς επικρατεί προβληματισμός, λόγω της αστάθειας, παράλληλα είναι ευάλωτη πίσω. Δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Τραυματίες παραμένουν οι δεξιοί μπακ Φάμπιο και ο Ζοάο Πέντρο, ο περσινός 1ος σκόρερ Ντιέγκο Σόουζα και ο μεσοεπιθετικός Φερέιρα. Μακροχρόνια απόντες ο έμπειρος στόπερ Ζερομέλ και ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Ζονάτα Ρόμπερτ.

Δυσκολεύτηκε πολύ στον προηγούμενο γύρο. Έχασε 1-0 στη Ναούτικο, έφτασε όμως στην ανατροπή στον επαναληπτικό, κέρδισε 2-0, βρίσκοντας γκολ πρόκρισης στην εκπνοή. Η ομάδα του Πέπα προέρχεται από την εντυπωσιακή 4άρα στο εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με την Αμέρικα Μινέιρο για το πρωτάθλημα. Ήταν η 4η νίκη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις όπου μόλις σε δύο από αυτά δέχθηκε γκολ. Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Λούκας Ολιβέιρα και ο μέσος Ρίτσαρντ.

Εκτίμηση: Μοιάζει πιο επικίνδυνη η Κρουζέιρο, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Χ2 & over 1.5 (2.27).

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1:1.65 Χ:4.25 2:5.25

ΣΠΟΡ ΡΕΣΙΦΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Η Σπορτ είναι η μοναδική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που βρίσκεται σε αυτή την φάση. Ξεπέρασε την Κοριτίμπα, ενώ έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία εντός έδρας για το κύπελλο. Η ομάδα του Έντερσον Μορέιρα προέρχεται από το εκτός έδρας 1-1 με την Ιτουάνο για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες. Δεσπόζει η παρουσία του 38χρονου πλέον επιθετικού Βάγκνερ Λοβ που είναι αρχηγός κι εκείνος που εμψυχώνει τους συμπαίκτες του. Τραυματίες οι επιθετικοί Λανταντέιρα, Παουλίνιο και ο μπακ Εντουάρντο.

Η Σάο Πάολο πέρσι έφτασε έως τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε από την Φλαμένγκο, οποίο και πήρε τον τίτλο. Η πρόκριση επί της Ιτουάνο φέτος ήρθε δύσκολα. Έχει μια νίκη στα 5 τελευταία στην διοργάνωση. Προέρχεται από το εκτός 1-1 στο σούπερ τοπικό ντέρμπι με την Κορίνθιανς για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ ήταν ανταγωνιστική. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις αλλά με μια νίκη ενώ όλα ήταν και under. Παραμένουν τραυματίες οι Φεραρέσι (αμυντικός), Γκαλόπο (μέσος), Βινίσιους (αμυντικός), Μορέιρα (μέσος).

Eκτίμηση: Δεν θα είναι εύκολη περίπτωση η γηπεδούχος. Θα τα δώσει όλα μέσα στην έδρα της. Under 2.5 (1.60)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Τα βρήκε σκούρα στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Κλαμπ Ρεγκάτας. Αμφότερες νίκησαν 2-1 στις έδρες τους, τελικά η Ατλέτικο πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε απίστευτη νίκη στο ντέρμπι με την Κοριτίμπα. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά το πάλεψε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε. Πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και κέρδισε 3-2, ενθουσιάζοντας τον κόσμο της. Τραυματίες ο μεσοεπιθετικός Ρομούλο, ο αμυντικός Πέντρο Ενρίκε, ο μέσος Σιταντίνι, ο φορ Σιρίνο και ο αμυντικός Κάικε Ρότσα. Εκτός ομάδας ο βασικός αριστερός μπακ Πεντρίνιο και ο μέσος Μπρ.Γκαρσία.

Πέρασε άνετα το εμπόδιο της Ιπιράνγκα στον προηγούμενο γύρο, κέρδισε και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια με 2-0. Στο πρωτάθλημα, υπέστη την πρώτη της απώλεια καθώς έχασε 2-1 με ανατροπή στην Γκοϊάς. Βρήκε πρώτη γκολ αλλά δεν άντεξε. Κατά συνέπεια, μπήκε τέλος σε σερί πέντε νικών στο Πρωτάθλημα και δεκαπέντε αγώνων χωρίς ήττα γενικότερα. Μη διαθέσιμοι οι μέσοι Ματίας Σεγκόβια, Ντανίλο Μπαρμπόσα και ο δεξιός μπακ Ράφαελ. Απών λόγω διεθνών υποχρεώσεων ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Ματέους Νασιμέντο. Μακροχρόνια απόντες ο μέσος Πάτρικ ντε Πάουλα και ο τερματοφύλακας Φερνάντεζ. Επιστρέφουν οι Κουέστα (Α) και Γκαμπριέλ Πίρες (Μ).

Εκτίμηση: Μπορούν να παίξουν επιθετικά και οι δύο και να προσφέρουν γκολ στο ματς. G/G (2.05).

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Αμέρικα Μινέιρο μόνο το κύπελλο δεν έχει στο μυαλό της με την απογοητευτική πορεία που καταγράφει. Πάντως είναι αήττητη στα 7 τελευταία εντός στην διοργάνωση. «Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τη Νόβα Ιγκουάτσου (2-1, 5-0) και τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Η ομάδα του Βάγκνερ Μανσίνι γνώρισε τη συντριβή εντός έδρας με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Αμέρικα Μινέιρο για το πρωτάθλημα. Δύο ισοπαλίες έχει στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, μια νίκη έχει στα 9 πιο πρόσφατα. Πιεσμένος ο Μαντσίνι για την παραμονή του. Τραυματίες οι Ματεουσίνιο (χαφ), Μπελμόντε (αμυντικός).

Δυσκολεύτηκε πολύ στον προηγούμενο γύρο παίζοντας με τη CSA Αλ. Αμφότερες κέρδισαν με 2-1 τα εντός έδρας παιχνίδια τους αλλά στα πέναλτι την πρόκριση πήρε η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε. Στο Πρωτάθλημα, αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μινέιρο με εναλλακτικό σχήμα και έχασε 2-0. Ήταν η τρίτη ήττα της στη σειρά και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Επιστρέφουν οι μέσοι Καμπανιάρο, Τζόνι Καρντόσο και ο μεσοεπιθετικός Ζέαν Ντίας. Εκτός αποστολής ο μεσοεπιθετικός Αράνγκις και ο μέσος Λούκας Ράμος. Μακροχρόνια απών ο μέσος Γκάμπριελ.

Eκτίμηση: Η Αμέρικα δεν πατάει καλά και δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα. Το ίδιο και η φιλοξενούμενη, αλλά εμείς θα τη στηρίξουμε. ΔΕ Χ2 (1.60).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε πολύ δύσκολα ομάδα 3ης κατηγορίας (Μπραζίλ Πελότας). Χάρη σε γκολ στο 89’ στη ρεβάνς γλίτωσε τη διαδικασία των πέναλτι. Το Σάββατο επικράτησε με 2-0 της Ιντερνασιονάλ. Δίκαιη η επικράτηση, ήταν σαφώς ανώτερη. Απόντες λόγω τραυματισμού ο χρήσιμος μέσος Οτάβιο, ο μεσοεπιθετικός Πεντρίνιο και ο μέσος Άλαν. Αποθεραπεύτηκε ο αμυντικός Σαράβια. Κοντά στην επιστροφή ο φορ Καρντέκ, ο αριστερός μπακ Αράνα και ο αμυντικός Ραμπέγιο.

Με τα χίλια ζόρια πέρασε το εμπόδιο της Ρέμο στον προηγούμενο γύρο. Έχασε 2-0 εκτός, κέρδισε 2-0 εντός με γκολ στις καθυστερήσεις, έστειλε το ματς στα πέναλτι και προκρίθηκε. Άλλη μία κακή εμφάνιση στο ντέρμπι Πρωταθλήματος κόντρα στη Σάο Πάολο, στην οποία παραχώρησε 1-1. Παραμένει σε κρίση, ο κόσμος της ξέσπασε πάλι σε αποδοκιμασίες. Τραυματίας ο ηγετικός μέσος Ρενάτο Αουγκούστο. Διεθνής ο πλάγιος μπακ Γκιγιέρμε Μπίρο, εκτός πλάνων ο μέσος Κεϊρόζ, ο φορ Ζούνιορ Μοράες και ο αμυντικός Μπαλμπουένα. Μακροχρόνια απών ο μεσοεπιθετικός Γκουστάβο Μοσκίτο.

Εκτίμηση: Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει το προβάδισμα σε αυτό το παιχνίδι, τόσο λόγο ψυχολογίας όσο και ποιότητας. Πάμε με το combo 1 & over 1.5 (1.87).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr