Ποδόσφαιρο

Europa Conference League: Άλκμααρ - Γουέστ Χαμ, πολύ καλοί εντός οι Ολλανδοί!

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 10:16

H Γουέστ Χαμ κρατάει το εισιτήριο στα χέρια της, αλλά της έχουν μείνει άλλα 90 λεπτά μέχρι τον τελικό!

Europa Conference League: Άλκμααρ - Γουέστ Χαμ, πολύ καλοί εντός οι Ολλανδοί!

Α' Ματς: Γουέστ Χαμ - Άλκμααρ 2-1

18/05/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 106

Tηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 8 HD

Επαναληπτικός αγώνας για τους «4». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Άλκμααρ με 1 γκολ στο 90λεπτο, ακολουθούν παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Βασιλεία ή τη Φιορεντίνα.

Τα ματς του Europa League με 0% γκανιότα**

Άλκμααρ

Ηττήθηκε 2-1 στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ και καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, όπως είχε κάνει στα προημιτελικά απέναντι στην Άντερλεχτ. Το σκορ του πρώτου αγώνα της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα βρεθεί ξανά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 42 ολόκληρα χρόνια. Ηταν τη σεζόν 1980-81 η μία και μοναδική φορά που τα κατάφερε, χάνοντας το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ σε διπλούς τελικούς από την Ίπσουιτς. Στο Κόνφερενς Λιγκ μετρά 8 στις 8 νίκες εντός έδρας τη φετινή χρονιά, κάτι που της δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Στην Eredivisie η ΑΖ επικράτησε άνετα 5-1 εντός έδρας της Έμεν και διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ναϊμέχεν.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός κεντρικός αμυντικός Μάρτινς Ιντί και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βέστερφελντ. Απουσίασαν στο πρώτο παιχνίδι αλλά είναι απόψε στη διάθεση του Ολλανδού προπονητή ο βασικός αριστερός μπακ Κέρκεζ, ο εξτρέμ Κάρλσον και ο μεσοεπιθετικός Ν. Ντε Βιτ.

Πιθανή ενδεκάδα

Ryan, Kerkez, Hatzidiakos, Beukema, Sugawara, Reijnders, Mijnans, Clasie, Karlsson, Pavlidis, Odgaard

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Γουέστ Χαμ

Με τη νίκη επί Άλκμααρ στο πρώτο ματς διεύρυνε το αήττητο σερί της στο φετινό Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ (12-1-0). Αυτή μάλιστα ήταν η τέταρτη ανατροπή στη διοργάνωση, αφού έχανε 0-1 και πήρε τελικά τη νίκη! Φυσικά το 2-1 δεν είναι ασφαλές σκορ ούτε έχει εξασφαλίσει κάτι, όμως της δίνει το προβάδισμα και το κίνητρο είναι μεγάλο! Θέλουν να κατακτήσουν ένα τρόπαιο μετά το 1999, οπότε θα τα δώσουν όλα σήμερα οι παίκτες του Μόγες. Για την EPL προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-0 στο Μπρέντφορντ, εξέλιξη πάντως που δεν επηρεάζει την παραμονή της στην κατηγορία. Εκεί φαίνεται πως έχουν κλειδώσει τα πράγματα εκτός αν συμβεί κάποιο θαύμα!

Αγωνιστικά νέα

Οριακά προλαβαίνουν ο μπακ Τσουφάλ και ο βασικός επιθετικός Αντόνιο, που ταξίδεψαν με την αποστολή. Ανέτοιμος ο φορ Σκαμάκα. Δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εκπλήξεις από τον Μόγες στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα

Areola, Kehrer, Zouma, Aguerd, Cresswell, Souček, Rice, Bowen, Paquetá, Benrahma, Antonio

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.67 3.15 2.55 1.75 1.95 1.27 3.4 1.71 1.97 1.47 1.3 1.44
Άλκμααρ - Γουέστ Χαμ / Εκτίμηση

Η Άλκμααρ εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και αποτελεσματική. Η Γουέστ Χαμ μπορεί να σκοράρει. Γενικά το ματς θα πάει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο. Goal/goal (1.72).

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ 1:2.60 X:3.55 2:2.70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr