Ποδόσφαιρο

Europa League: Λεβερκούζεν – Ρόμα, στις… λεπτομέρειες και στο 1.95!

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 11:07

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά τον πρώτο αγώνα και περιμένουμε μια απο τα ίδια και στη ρεβάνς, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων σε “στενό” όριο!

Europa League: Λεβερκούζεν – Ρόμα, στις… λεπτομέρειες και στο 1.95!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Ρόμα.

Επαναληπτικός ημιτελικός.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Λεβερκούζεν με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Πρώτος αγώνας: Ρόμα – Λεβερκούζεν 1-0
22:00, Cosmote Sport 3 HD

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν… έπεσε θύμα στο παιχνίδι τακτικής της Ρόμα, είχε μικροευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δέχτηκε γκολ (63’) και με σπασμωδική αντίδραση δεν κατάσφερε να απαντήσει. Σε πρώτο πλάνο η ευρωπαϊκή προοπτική, στη Μπουντεσλίγκα προέρχεται απο 1-1 στη Στουτγάρδη και βρίσκεται στας όρια της επτάδας. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από την Αταλάντα την περασμένη σεζόν. Εντός έδρας στην Ευρώπη έχει 2-2-3 στα τελευταία επτά. Εννέα φορές έχασε εκτός έδρας σε πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση στις τέσσερις περιπτώσεις.

«Το πρώτο ματς ήταν μια σκληρή μάχη», είπε ο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου. «Περιμένουμε να είναι το ίδιο αύριο το απόγευμα. Νιώθω τη θετική ενέργεια και τη διάθεση της ομάδας, θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο γιατί έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε στον τελικό. Οι παίκτες πλέον γνωρίζουν καλύτερα τη Ρόμα αλλά και τους αντίστοιχους αντιπάλους τους στους ρόλους τους. Η εμπειρία του πρώτου αγώνα θα μας βοηθήσει, χρειάζεται ένα μείγμα έντασης, πάθους και καλής άμυνας. Η Ρόμα είναι δυνατή, αλλά αν κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο σπίτι με τους οπαδούς μας, μπορούμε να καταφέρουμε».

Τα ματς του Europa League με 0% γκανιότα**

Με απουσίες
Δεν λείπουν τα προβλήματα, χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν με σοβαρούς τραυματισμούς οι συνήθως βασικοί Κουσούνου (α. 7/0, 24/0), Αντριχ (μ. 11/1, 29/2). Ο Αλόνσο έδωσε… ανάσες, σε τέσσερις βασικούς στο τελευταίο ματς. Σταθερά εκτός ο λογιζόμενος ως βασικός Σικ (ε. 8/0, 14/3), εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Σινκράφεν (12/0).

Πιθανή σύνθεση: Χραντέτσκι – Τα, Ταπσόμπα, Ινκαπιέ – Μπάκερ, Παλάσιος, Αμίρι, Φρίμπονγκ – Βιρτζ, Ντιαμπί – Χλόζεκ

Ρόμα

Η Ρόμα εξαργύρωσε την εμπειρία της στο πρώτο ματς, διασφάλισε την καλή άμυνα σε μεγάλο βαθμό και το ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τείνει να μετατρέψει σε ρουτίνα τις ξεχωριστές ευρωπαϊκές πορείες, είναι η κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ. Σε 11 περιπτώσεις διπλών ματς νίκησε 1-0 εντός αρχικά και πήρε 10 προκρίσεις, αλλά στα τελευταία οκτώ στην Ευρώπη έχει 1-3-4. Έχασε πάντως τις ρεαλιστικές ελπίδες για την τετράδα στην Α' Ιταλίας, έφερε 0-0 στην Μπολόνια, δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία.

«Θέλω τον τελικό όχι τόσο για μένα γιατί είμαι διαφορετικός άνθρωπος, σκέφτομαι περισσότερο τους άλλους. Το θέλω για τους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί και οι ποδοσφαιριστές γιατί είναι μια απίστευτη ομάδα που κάνει μια σεζόν που δίνει τα πάντα, υπήρξαν τόσες στιγμές δυσκολίας αλλά ο κόσμος μας επέτρεψε να τις ξεπεράσουμε. Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά, αλλά στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου δίνει τίποτα και προφανώς πρέπει να παίξουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να προκριθούμε στον τελικό».

Συν και πλην
Προπονήθηκαν και υπολογίζονται οι συνήθως βασικοί Ντιμπάλα (ε, 24/11), Τσελίκ (α. 6/0, 22/0), Ελ Σαράουι (ε. 10/2, 26/5), Σμόλινγκ (α. 11/0, 29/3). Δεν υπολογίζονται αντιθέτως οι τραυματίες Γιορέντε (α. 2/0, 6/0), Κάρσντορπ (α. 5/0, 13/0), Κούμπουλα (α. 3/1, 7/0) και ο εκτός ευρωπαϊκής λίστας, Σολμπάκεν.

Πιθανή σύνθεση:Ρουί Πατρίσιο – Μανσίνι, Ιμπάνιεζ, Κριστάντε – Σπινατσόλα, Μάτιτς, Πελεγκρίνι, Μπόβε, Βαϊνάλντουμ, Ζαλέσκι –Έιμπραχαμ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.2 3.6 1.62 2.15 1.2 4 1.92 1.78 1.28 1.32 1.7
Λεβερκούζεν - Ρόμα / Εκτίμηση

Δυνατή αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλές διαφορές όπως αποδείχτηκε και απο το ισορροπημένο πρώτο ματς. Η Ρόμα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα όπως εκτιμούν και οι μπουκ καθώς η πρόκριση των “τζιαλορόσι” προσφέρεται στο “χαμηλό” 1.50. Περιμένουμε ένα οριακό ματς που θα κινηθεί στο “στενό” όριο με 2-3 γκολ (1.95).

Λεβερκούζεν – Ρόμα 1:2.03 Χ:3.45 2:3.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr