Ποδόσφαιρο

1η Αγγλίας: Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Πιτέρμπορο, τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός!

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 11:59

Σέφιλντ υπέστη οδυνηρή ήττα με 4-0 στο πρώτο ματς, οπότε οι ελπίδες της αυτόματα έχουν εκμηδενιστεί. 

1η Αγγλίας: Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Πιτέρμπορο, τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός!

18/05/2023, (22:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 939

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 9HD

A' ματς: Πιτέρμπορο - Σέφιλντ 4-0

Ρεβάνς για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με τέσσερα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια (αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει με Μπόλτον ή Μπάρνσλεϊ στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Ήταν καταστροφικό το πρώτο ματς. Το εκτός έδρας 4-0 την έβαλε με την πλάτη στον τοίχο και τώρα ψάχνει μία μεγάλη υπέρβαση για να προκριθεί στον τελικό. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και η ίδια αφού έφτιαξε φάσεις και απείλησε ορισμένες φορές, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. «Χάσαμε ευκαιρίες και τη συγκέντρωσή μας σε κομβικά σημεία του αγώνα», δήλωσε ο τεχνικός Ντάρεν Μουρ, ο οποίος δέχτηκε έντονη κριτική για τις επιλογές του κι έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδό στα κοινωνικά δίκτυα. Πάντως, η διοίκηση στηρίζει τον έμπειρο προπονητή, παρότι η Σέφιλντ λογικά θα αποτύχει να πάρει την άνοδο για 2η διαδοχική σεζόν. Άλλωστε, καμία ομάδα στην ιστορία των πλέι οφ δεν έχει καταφέρει να ανατρέψει τόσο βαρύ σκορ εις βάρος της.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες είναι οι βασικοί εξτρέμ Μπάιερς και Γουίλκς, όπως κι ακόμα δύο μακροχρόνιοι. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο αμυντικός Τζέιμς.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Πιτέρμπορο

Διέλυσε τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο πρώτο ματς, επικρατώντας 4-0 εντός έδρας και έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό των πλέι οφ ανόδου. «Αξίζουν τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο πλάνο. Πάμε για νίκη στο Χίλσμπορο», δήλωσε πανευτυχής ο τεχνικός Ντάρεν Φέργκιουσον, με την ομάδα να κυνηγά με αξιώσεις την άμεση επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ. Ο Σκωτσέζος κόουτς δεν προτίθεται να αλλάξει τακτική στη ρεβάνς.

Αγωνιστικά νέα

Χάνουν και το δεύτερο ημιτελικό οι βασικοί ακραίοι αμυντικοί Ογκμπέτα και Τόμπσον, σταθερά στα πιτς τρεις ποδοσφαιριστές.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 3.75 4.25 2.1 1.65 1.42 2.62 1.62 2.1 1.2 1.22 2.05
Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Πιτέρμπορο / Εκτίμηση

Ουσιαστικά τα πάντα έχουν κριθεί. Η Πιτέρμπορο θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το ματς και να μην το πάει σε υψηλό τέμπο. Αλλά η Σέφιλντ είναι αναγκασμένη να ανοιχτή. Και αν ρισκάρει θα το πληρώσει από αυτή τη Πιτέρμπορο. Ξανά με το over 2.5 (1.72).

Τα ματς του Europa League με 0% γκανιότα**

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr