Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Παιχνίδια και προτάσεις για όλα τα γούστα!

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 11:27

Όλη η αγωνιστική δράση της Βραζιλίας θα τη βρείτε σε αυτό το άρθρο! 

Α' Βραζιλίας: Παιχνίδια και προτάσεις για όλα τα γούστα!

ΜΠΑΙΑ - ΓΚΟΙΑΣ

Η Μπαία έχανε 3-1 στο ημίχρονο του αγώνα με την Φλαμένγκο, μείωσε κι άλλο στο δεύτερο αλλά είχε αποβολές στο 74’ και το 77’. Για την ομάδα του Πορτογάλου Πάιβα ήταν η 2η σερί ήττα πρωταθλήματος. Μεσοβδόμαδα έφερε 0-0 εκτός με την Σάντος για τους «16» του κυπέλλου. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 3 εντός στο πρωτάθλημα, με μια νίκη και δύο ήττες. Αγωνιστικά τιμωρημένοι είναι οι Ρεζέντε (στόπερ), Κανού (στόπερ). Παραμένουν τραυματίες οι αμυντικοί Γκουστάβο, Εβεράλντο.

Μεγάλη νίκη για την Γκοϊάς απέναντι στην φορμαρισμένη Μποταφόγκο, που την οδήγησε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα βρέθηκε και πίσω στο σκορ η ομάδα του υπηρεσιακού από τον Απρίλιο, Έμερσον Άβιλα. Παράλληλα μεσοβδόμαδα νίκησε εκτός 2-0 την Παϊσαντού στον πρώτο τελικό του Κόπα Βέρντε και τον Ιούνιο θα γίνει η ρεβάνς. Με ήττες που ήταν under και χωρίς να σκοράρει έβγαλε τα τρία εκτός φέτος. Παραμένουν τραυματίες οι Ματεουσίνιο (χαφ), Ταντέου (αμυντικός).

Εκτίμηση: Θεωρητικά παιχνίδι που πρέπει να πάρει η Μπαΐα, αλλά δεν είναι εύκολη αντίπαλος η Γκοϊάς. Πάμε με το goal/goal (1.93).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Η Αμέρικα Μινέιρο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Κρουζέιρο στο ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε για να γνωρίσει βαριά ήττα, αν και τα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε σημειώθηκαν μετά το 80’. Μεγάλη η γκρίνια για την εικόνα της ομάδας, αν και μεσοβδόμαδα νίκησε 2-0 εντός την Ιντερνασιονάλ στην πρώτη τους κόντρα για τους «16» του κυπέλλου. Ακολουθεί ματς για τους ομίλους του Σουνταμερικάνα και ο Μανσίνι κάνει συνέχεια ροτέισον. Καίγεται για την πρώτη νίκη πρωταθλήματος. Τραυματίες οι Ματεουσίνιο (χαφ), Μπελμόντε (αμυντικός).

Δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι της η Φορταλέσα στο άντρο της Γκρέμιο, αλλά δεν ηττήθηκε και παραμένει αήττητη στα 6 παιχνίδια της. Βέβαια μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 3-0 εκτός από την Παλμέιρας στην πρώτη τους κόντρα για τους «16» του κυπέλλου. Γενικά ήταν η πρώτη ήττα μετά από 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις που είχε 8 νίκες, 5 ισοπαλίες. Ακολουθεί παιχνίδι για τους ομίλους του Σουνταμερικάνα και ο Βοϊβόντα κάνει αναγκαστικά ροτέισον αφού υπάρχει κούραση. Τραυματίες οι Ρότσα (επιθετικός), Μπενεβενούτο (αμυντικός), Πατσέκο (μπακ)..

Eκτίμηση: Έπαιξαν και κύπελλο μεσοβδόμαδα οι δύο ομάδες, δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι! Ασιατικό over 2.25 (1.72).

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

Κάζο για την Κοριτίμπα που ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 στο σούπερ τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο Παραναένσε, έως το 90’ για να γνωρίσει την ήττα! Για απογοήτευση έκανε λόγο ο Ζάγκο, που συμπλήρωσε 5 ματς στον πάγκο της, εξαγριώθηκαν οι οπαδοί. Μάλιστα μερίδα των οργανωμένων συναντήθηκε με παίκτες και διοίκηση! Δεν έχει νίκη στα 12 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 3 εντός στο πρωτάθλημα. Τραυματίες οι μέσοι Ούρσο, Φαρίας.

Πολύ καλά στάθηκε η Ατλέτικο Μινέιρο απέναντι στην Ιντερνασιονάλ για να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την αγωνιστική της άνοδο. Μεσοβδόμαδα επικράτησε εντός της Κορίνθιανς με 2-0 στην πρώτη τους κόντρα για τους «16» του κυπέλλου. Με 5 νίκες και 1 ήττα έχει βγάλει τα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Κουδέτ. Ακολουθεί ο «εμφύλιος» με την Ατλέτικο Παραναένσε για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Παραμένουν τραυματίες οι Οτάβιο (μέσος), Πεντρίνιο (χαφ).

Eκτίμηση: Η Ατλέτικο Μινέιρο δείχνει ανεβασμένη. Αξίζει το διπλό στο 1.91.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Μεγάλο ντέρμπι του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η Μποταφόγκο πλήρωσε τα λάθη της άμυνας απέναντι στην Γκοϊάς για να γνωρίσει την πρώτη ήττα πρωταθλήματος, έχοντας βγάλει με νίκες τα 5 πρώτα παιχνίδια. Παράλληλα μεσοβδόμαδα έκανε νέα αμυντικά λάθη και ηττήθηκε εκτός 3-2 από την Ατλέτικο Παραναένσε σε ματς για το κύπελλο. Ακολουθεί αγώνας για τους ομίλους του Σουνταμερικάνα. Τα 6 γκολ έφτασε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες. Δεν δέχθηκε γκολ στα 5 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις.

Σερί τα ντέρμπι του Ρίο για την Φλουμινένσε που μεσοβδόμαδα έφερε 0-0 με την Φλαμένγκο στην πρώτη τους κόντρα για τους «16» του κυπέλλου. Προηγήθηκε το 2-0 επί της Κουϊαμπά, που ήταν άνετο. Μόλις δύο ήττες έχει στα 15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Φερνάντο Ντινίζ που κάνει ροτέισον αφού ακολουθεί και ματς για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες, αν και το ρόστερ είναι εξαιρετικό. Τραυματίες οι Κένο (επιθετικός), Μαρόνι (επιθετικός), Αλεξάντερ (χαφ).

Εκτίμηση: Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για την Φλουμινένσε, που έχει και παιχνίδι στη συνέχεια στο Λιμπερταδόρες. Πάμε με το Χ (3.30).

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Μπραγκαντίνο βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της πρωταθλήτριας Παλμέιρας και το γεγονός πως ισοφάρισε για να πάρει αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την ίδια. Για την ομάδα του Καϊξίνια ήταν η 3η σερί ισοπαλία πρωταθλήματος, έχοντας 4 στα 5 τελευταία. Ζητούμενο να γυρίσει στις νίκες για να μπορέσει να βρει την ηρεμία της. Ο αμυντικός Λομόνακο που βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση στημένων αγώνων είναι τιμωρημένος. Τραυματίες οι Λακιτάνα (αμυντικός), Λέο Ορτίς (αμυντικός).

Η Ατλέτικο Παραναένσε είχε την τύχη με το μέρος της για να πάρει τη νίκη στο σούπερ τοπικό ντέρμπι με την Κοριτίμπα, αφού έβαλε δύο γκολ στις καθυστερήσεις για να κάνει την ανατροπή. Μεσοβδόμαδα νίκησε εντός 3-2 την Μποταφόγκο για τους «16» του κυπέλλου. Η ομάδα του Τούρα έβγαλε με νίκες τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας να έχει ανεβάσει στροφές. Ακολουθεί ο «εμφύλιος» με την Ατλέτικο Μινέιρο για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Τραυματίας ο επιθετικός Ρόμουλο.

Εκτίμηση: Το goal/goal στο 1.88 με τέτοιες επιθετικές ομάδες μοιάζει με δώρο.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Καλά στάθηκε η Σάο Πάολο στο ντέρμπι με την Κορίνθιανς για να πάρει την ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα νίκησε 2-0 εκτός την Σπορτ στην πρώτη τους κόντρα για τους «16» του κυπέλλου, Γενικά η ομάδα του Ντοριβάλ Τζούνιορ είναι αήττητη με 2 νίκες στα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις με 5 νίκες. Ακολουθεί εξόρμηση για τους ομίλους του Σουνταμερικάνα. Με νίκες έβγαλε τα 2 τελευταία εντός πρωταθλήματος χωρίς να δεχθεί γκολ. Παραμένουν τραυματίες οι Φεραρέσι (αμυντικός), Γκαλόπο (μέσος), Βινίσιους (αμυντικός), Μορέιρα (μέσος).

Η Βάσκο δέχθηκε το γκολ από την Σάντος στο 29’ και το γεγονός πως δεν κατάφερε να γυρίσει το σκορ έφερε μεγάλη δυσαρέσκεια και προβληματισμό. Πλήγμα για την ομάδα του Μπαρμπιέρι που θα δώσει τρία ματς εκτός στα τέσσερα που ακολουθούν κι ενώ αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία έχοντας 3 ισοπαλίες. Με γκολ – γκολ έβγαλε τα τρία πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της όπου έμεινε αήττητη. Απουσιάσουν οι νεαροί διεθνείς μέσοι Αντρέι, Μάρλον Γκόμες.

Εκτίμηση: Η Σάο Πάολο στα ντέρμπι τα πηγαίνει καλά. Πάμε με το 1Χ & under 2.5 (1.95).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

ΣΑΝΤΟΣ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ

Μεγάλη νίκη για την Σάντος στην δύσκολη έδρα της Βάσκο που τονώνει και την ψυχολογία των παικτών. Βέβαια μεσοβδόμαδα έφερε εντός 0-0 με την Μπαία στην πρώτη τους κόντρα για τους «16» του κυπέλλου. Η ομάδα του Έλμαν βελτιώνεται καθώς στα τρία τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις είναι αήττητη με 2 νίκες και χωρίς να δεχθεί γκολ. Είναι αήττητη στα τελευταία 13 εντός έδρας φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Τραυματίες οι βασικοί Μεντόσα (επιθετικός), Σοτέλδο (10άρι), Πίρες (μπακ), Ζόναταν (αμυντικός).

Η Παλμέιρας συνάντησε δυσκολίες στο ματς με την Μπραγκαντίνο με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1. Μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε 3-0 της Φορταλέσα εντός έδρας στην πρώτη τους κόντρα για τους «16» του κυπέλλου. Ακολουθεί για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει εξόρμηση για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Μόλις δύο ήττες έχει στα τελευταία 20 φετινά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Με γκολ – γκολ έβγαλε και τα 4 εντός πρωταθλήματος. Τραυματίας ο Μουρίλο (στόπερ) και ο μέσος Ατουέστα.

Eκτίμηση: Ντέρμπι το παιχνίδι. Δύσκολο προς σημείο. Πάμε με το 2-3 γκολ (1.95).

Βαθμολογία -

20/05/2023Serie A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μποταφόγκο Μποταφόγκο 15 6 5 0 1 13 6 7
2 Παλμέιρας Παλμέιρας 14 6 4 2 0 16 6 10
3 Φλουμινένσε Φλουμινένσε 13 6 4 1 1 12 5 7
4 Κρουζέιρο Κρουζέιρο 12 6 4 0 2 11 5 6
5 Ατλέτικο Παραναένσε Ατλέτικο Παραναένσε 12 6 4 0 2 10 7 3
6 Ατλέτικο Μινέιρο Ατλέτικο Μινέιρο 10 6 3 1 2 9 5 4
7 Σάντος Σάντος 10 6 3 1 2 8 5 3
8 Φορταλέζα Φορταλέζα 10 6 2 4 0 9 4 5
9 Φλαμένγκο Φλαμένγκο 9 6 3 0 3 12 9 3
10 Σάο Πάολο Σάο Πάολο 9 6 2 3 1 8 4 4
11 Γκρέμιο Γκρέμιο 8 6 2 2 2 7 9 -2
12 Ιντερνασιονάλ Ιντερνασιονάλ 7 6 2 1 3 4 8 -4
13 Μπραγκαντίνο Μπραγκαντίνο 7 6 1 4 1 9 11 -2
14 Esporte Clube Bahia BA Esporte Clube Bahia BA 6 6 2 0 4 8 11 -3
15 Γκόιας Γκόιας 6 6 2 0 4 5 12 -7
16 Βάσκο Ντα Γκάμα Βάσκο Ντα Γκάμα 6 6 1 3 2 6 7 -1
17 Κορίνθιανς Κορίνθιανς 5 6 1 2 3 6 11 -5
18 Κουιαμπά Κουιαμπά 4 6 1 1 4 5 12 -7
19 Κοριτίμπα Κοριτίμπα 2 6 0 2 4 5 14 -9
20 America Mineiro America Mineiro 1 6 0 1 5 5 17 -12
CONMEBOL Libertadores
CONMEBOL Libertadores Qualifiers
CONMEBOL Sudamericana
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr