Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Φιορεντίνα – Ιντερ, στις λεπτομέρειες!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 - 10:53

Μάχη τακτικής και υπομονής αναμένεται στο “Ολύμπικο” όπου “βιόλα” και “νερατζούρι” κοντράρονται σε έναν τελικό που κρίνεται αμφίρροπος και “ανοιχτός” σε όλα τα αποτελέσματα.

Κύπελλο Ιταλίας: Φιορεντίνα – Ιντερ, στις λεπτομέρειες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φιορεντίνα – Ιντερ.

Ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Φιορεντίνα (έξι τρόπαια σε 10 τελικούς) και Ιντερ (οκτώ τρόπαια σε 14 τελικούς) διεξάγεται στο ουδέτερο «Ολίμπικο» της Ρώμης.
Αν στα 90’ υπάρξει ισοπαλία, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.
Ο νικητής εξασφαλίζει ως μπόνους 2 εκατ. ευρώ, τα μισά χρήματα προβλέπονται για τον ηττημένο, αν και τα συγκεκριμένα ποσά θα αυξηθούν λόγω διανομής των εισπράξεων των εισιτηρίων και της συμμετοχής στο επόμενο Σούπερ Καπ.
Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.
22:00, Nova Sports Prime

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα βρίσκεται εν μέσω σπουδαίας χρονιάς, καθώς πέραν του τελικού του Κυπέλλου, διεκδικεί και το Κόνφερενς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τη Γουέστ Χαμ στον τελικό της Πράγας (7/6) ψάχνοντας έτσι την πρώτηξ κούπα απο το μακρινό 2001. Για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (Γιουρόπα Λιγκ), θα πρέπει να κερδίσει ένα από τα δύο τρόπαια. Η ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την Α' Ιταλίας, για την οποία την Κυριακή έφερε 1-1 στο Τορίνο, παίζοντας με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1:2.05 Χ:3.40 2:4.00

“Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο, αλλά είμαστε ήρεμοι. Θα παίξουμε για τις ευκαιρίες μας. Έχουμε φτάσει ως εδώ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια δύσκολη στιγμή στους Νερατζούρι. Θέλουμε να δω την δίψα των ποδοσφαιριστών όπως στην ρεβάνς με την Βασιλεία” τόνισε ο Ιταλιάνο.

Πανέτοιμη
Εκτός δράσης σταθερά ο Σίριγκου (2ος τ. 1 συμ.) που ακολούθησε πάντως την αποστολή, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο χρήσιμος Σαπονάρα (μ. 27/3, 2 ασίστ) και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.

Ίντερ

Η Ιντερ «λύγισε» τη Γιουβέντους στα ημιτελικά και είναι το φαβορί για να πάρει τον τίτλο που κατέχει, ενώ τον χειμώνα σήκωσε το Σούπερ Καπ εις βάρος της Μίλαν. Εντυπωσιακή στις νοκ άουτ διοργανώσεις επί των ημερών του Σιμόνε Ιντζάγκι, στις 10 Ιουνίου διεκδικεί το Τσάμπιονς Λιγκ (με τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό). Στο χέρι της η πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα (εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση), την Κυριακή έχασε 3-1 από τη Νάπολι, παίζοντας με εναλλακτική ενδεκάδα και παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 41'.

“Έχω παίξει αρκετούς τελικούς, άλλοτε ήσουν φαβορί και άλλοτε όχι, αύριο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ξέρουμε τι θα πάρουμε, έχουμε ήδη αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον φέτος. Η Φιορεντίνα άξιζε δύο πολύ σημαντικούς τελικούς, όπως και η Ίντερ. Θα είναι ένας ανοιχτός τελικός και θα πρέπει να είμαστε ομάδα, να κρατάμε τις στιγμές του αγώνα και να είμαστε καλοί στο να κρατάμε τον ρυθμό”.

Χωρίς Μιχιταριάν
Εκτός δράσης σταθερά ο Σκρίνιαρ (α. 21/0). Δεν προλαβαίνει ο βασικός Μιχιταριάν (μ. 31/3) που παλεύει πλέον για να ειναι έτοιμος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.9 3.3 1.95 1.67 2.08 1.22 3.8 1.88 1.82 1.81 1.3 1.25
Φιορεντίνα - Ίντερ / Εκτίμηση

Η Φιορεντίνα μπορεί να βάλει δύσκολα στην Ιντερ και το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο. Στους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος, πανηγύρισαν από μια νίκη (διπλό και στις δύο περιπτώσεις με οριακή μάλιστα διαφορά) και έτσι περιμένουμε ένα μοιρασμένο ματς. Η ισοπαλία πληρώνει στο 3.40.

Super Προσφορά Χωρίς Κατάθεση για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr