Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ, τον πρώτο λόγο τα καναρίνια!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 - 11:07

Σήμερα μία εκ των Φενέρ ή Σίβασπορ θα πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου της χώρας τους. 

Κύπελλο Τουρκίας: Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ, τον πρώτο λόγο τα καναρίνια!

24/05/2023, (20:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 814

Α’ ματς: Σίβασπορ – Φενέρμπαχτσε 0-0

Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής στον τελικό με Ανκαραγκουτσού ή Μπασακσεχίρ.

Φενερμπαχτσέ

Δεν αγωνίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο μιας και ήταν προγραμματισμένο να παίξει εκτός έδρας με τη Χατάισπορ. Τελευταία της εικόνα λοιπόν η φιλοξενία της Τραμπζονσπόρ στις 18/5, οπότε και τα «καναρίνια» άνετα επικράτησαν με 3-1 της ομάδας των Μπακασέτα και Σιώπη. Στο 1ο ματς για τα ημιτελικά με τη Σίβασπορ έμεινε στο 0-0, αν και ήταν πιο κοντά από την αντίπαλο για να βρει δίχτυα. Ξέρει πως εντός έδρας είναι σε θέση να κάνει τα αυτονόητα και να φτάσει στην πρόκριση στον τελικό. Άλλωστε ένα τρόπαιο θα δώσει άλλη τροπή σε αυτή τη περίεργη χρονιά.

Αγωνιστικά νέα

Νοκ-άουτ παραμένουν οι Μπαγιντίρ, Σαμουέλ, μακροχρόνια απουσιάζει ο Λίνκολν.

Πιθανή ενδεκάδα

Eğribayat, Peres, Szalai, Akaydin, Kadıoğlu, Güler, Arão, Zajc, Kahveci, Batshuayi, Valencia

Σίβασπορ

Η Σίβασπορ δεν είναι στα καλά της. Αυτό φάνηκε και στην ήττα 2-0 από τη Γαλατάσαραϊ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα της Σίβασπορ στο πρωτάθλημα, επίδοση που είναι η χειρότερη της από τον Φεβρουάριο του 2016. Με την εικόνα που έχουν, μπλέκουν και με την ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς πάνω από αυτή. Στο πρώτο παιχνίδι κράτησε το μηδέν με τη Φενέρ, αλλά σήμερα θα χρειαστεί υπέρβαση για να φύγει με τη πρόκριση από το σπίτι των καναρινιών. Φυσικά όλοι θέλουν και ελπίζουν στη πρόκριση στον τελικό, έτσι ώστε να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Αγωνιστικά νέα

Επανέρχονται οι τιμωρημένοι στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος Γιαταμπαρέ , Γούτας, Ούλβεσταντ, Γεσιλγιούρτ, νοκ-άουτ παραμένουν οι Παλουλί, Ερντάλ.

Πιθανή ενδεκάδα

Yıldırım, Okumuş, Appindangoye, Goutas, Çiftçi, Sáiz, Charisis, Ulvestad, Yeşilyurt, Gradel, Yatabaré

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 4.75 9.25 1.95 1.75 1.37 2.87 2.12 1.61 1.05 1.16 3.25
Φενερμπαχτσέ - Σίβασπορ / Εκτίμηση

Οι αποδόσεις της Φενέρ έχουν πέσει στα τάρταρα. Φυσικά και είναι ποιοτικότερη από την αντίπαλό της και μπορεί να φτάσει στη πρόκριση. Φυσικά θα το παλέψει η Σίβασπορ όσο μπορεί.

1 & under 4.5 (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr