Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Κύπρου: ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια, τελικός με φαβορί!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 - 11:27

Το κύπελλο αποτελεί “σωσίβιο” και για τις δύο ομάδες και στο “ΓΣΠ” αναμένεται σκληρή “μάχη” και “χαμηλό” σκορ, με την παράδοση να αβαντάρει τους “πράσινους”.

Κύπελλο Κύπρου: ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια, τελικός με φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια.

Ο τελικός του κυπέλλου Κύπρου θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.
Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΑΕΛ Λεμεσού

Το Κύπελλο αποτελεί σωσίβιο στην σεζόν για την ΑΕΛ που θα επιδιώξει να κλείσει με θετικό πρόσημο μια πολύ δύσκολη σεζόν που στο πρωτάθλημα την βρήκε να ταλανίζεται στην ζώνη των πλέι άουτ για την παραμονή. Μόνο η κούπα θα γλυκάνει το φινάλε εκεί στοχεύουν εδώ και πολύ καιρό οι γαλαζοκίτρινο. Βελτιώθηκε μετά την αλλαγή τεχνικού ιδίως στην αμυντική λειτουργία, παρότι δεν έχει το εύκολο γκολ όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί. Έκλεισε την σεζόν με μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς, ηττήθηκε και στο τελευταίο από το Παραλίμνι με 3-0, αγωνιζόμενη πάντως με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Με Μπεραχίνο
Επιστρέφει ο συνήθως βασικός επιθετικός, διαθέσιμος και ο χρήσιμος μπακ Φραντζής. Σταθερά εκτός ο αναπληρωματικός μπακ Νεοφύτου, εκτός και ο πολύτιμος μέσος Κατσανικλιτς.

Πιθανή σύνθεση:Μουριέλ – Τσέρνιχ, Τεσέιρα, Ντεβάεστ, Σίλβα – Ζντραβκόβσκι, Κοντινέλα – Ανδρέου, Παπαφώτης, Μεντόσα – Μιλιντσεάνου

Ομόνοια

Η Ομόνοια όπως και την περασμένη περίοδο πάει να σώσει όλη την σεζόν με την κατάκτηση του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα μόλις που συμπληρώνει την εξάδα των πλέι οφ, εδώ και καιρό τα έχει παρατήσει όλα προς χάριν του τελικού. Η έλευση του Αυγουστή στον πάγκο βελτίωσε την εικόνα της και ο τελικός αποτελεί βέβαια το απόλυτο στοίχημα. Μεγάλο πλεονέκτημα πως το ματς θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, την φυσική έδρα των πρωτευουσιάνων που θέλουν να διατηρήσουν την κούπα στην τροπαιοθήκη τους. Οι πράσινοι φροντίσουν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Αγωνία για Μπασιρού
Ο κόουτς Σοφρώνη Αυγουστή θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον κεντρικό μέσο Μπασιρού που φέρεται να προλαβαίνει το μεγάλο ραντεβού, αν και δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή σύνθεση: Ουζόχο – Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Λέσιακς – Κούσουλος, Κασαμά – Λοΐζου, Κακκουλής, Ισμαέλ – Ανσαριφάρντ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 2.9 2.17 1.38 2.55 1.1 4.85 2.12 1.57 1.51 1.28 1.25
ΑΕΛ Λεμεσού - Ομόνοια / Εκτίμηση

Το κύπελλο αποτελεί σωσίβιο και για τις δύο ομάδες που δεν έπεισαν στο πρωτάθλημα. Το ματς δεν θα… ξεφύγει στο σκορ και το λογικό under προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή. Συνδυάζουμε το φτηνό under με X2 στο 1.93 καθώς εκτιμούμε πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα σώσουν την σεζόν σε ένα ματς που ίσως χρειαστούν περισσότερα απο 90 λεπτά.

Super Προσφορά Χωρίς Κατάθεση για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr