Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Τουρκίας: Ανκαραγκουτσού – Μπασακσεχίρ και γκολ!

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 10:49

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες του ημιτελικού και θα… προσπεράσουμε έτσι σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων.

Κύπελλο Τουρκίας:  Ανκαραγκουτσού – Μπασακσεχίρ και γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ανκαραγκουτσού – Μπασακσεχίρ.

Ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωσης νίκης της Ανκαραγκουτζού με ένα γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό.

Ανκαραγκούτσου

Η νεοφώτιστη Ανκαραγκουτσού έκανε τα εύκολα δύσκολα στον πρώτο αγώνα, καθώς αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα επέστρεψε με άδεια χέρια απο την Αγκυρα δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Διάχυτη η πίστη για ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για πρώτη φορά απο το μακρινό 1991, έχτισε άλλωστε ψυχολογία μετά το διπλό της Κυριακής στην έδρα της Ουμραγιενσπορ, πραγματοποιώντας βήμα παραμονής.


Χωρίς Χατζηγιοβάννη
Τρεις βασικοι πήραν ανάσες στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, επιστρέφει και ο βασικός μέσος Κίλινιτς. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο Έλληνας εξτρέμ Χατζηγιοβάννης, ανέτοιμος ο χρήσιμος στόπερ Ραντάκοβιτς.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπασακσεχίρ

Η Μπασακσεχίρ νίκησε 1-0 την Ανκαραγκουτσού στο πρώτο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 43o λεπτό ενώ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Σε πρώτο πλάνο βέβαια η πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου, καθώς στο πρωτάθλημα είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -10 από την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει την έξοδο στην Ευρώπη.

Συν και πλην
Επιστρέφει ο αρχηγός και βασικός μέσος Τεκντεμίρ, έτοιμος και ο βασικός μεσοεπιθετικός Αλεκσιτς. Τιμωρημένος ο βασικός εσχάτως στόπερ Τουμπά, δεν υπολογίζονται και πάλι οι ενίοτε βασικοι Ιέ (αμυντικός), Καρζέφ (αμυντικός μέσος), Σάιζ (επιθετικός) και Οκάκα (σέντερ φορ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.07 3.2 3.5 1.74 1.97 1.25 3.55 1.78 1.88 1.27 1.28 1.7
Ανκαραγκούτσου - Μπασακσεχίρ / Εκτίμηση

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε το γκολ/γκολ που προσφέρεται πάντως σε “διαβασμένη” τιμή.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr