Ποδόσφαιρο

Α’ Γερμανίας: Πέφτει η αυλαία, αγκαλιά με τον τίτλο η Ντόρτμουντ!

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 12:34

Η Ντόρτμουντ κατακτά το ένατο πρωτάθλημα στην ιστορία της, εφόσον επιβληθεί της Μάιντζ στην τελευταία αγωνιστική της Bundesliga!

Α’ Γερμανίας: Πέφτει η αυλαία, αγκαλιά με τον τίτλο η Ντόρτμουντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Γερμανίας.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΑΪΝΤΣ

Η Ντόρτμουντ τα κατάφερε και νίκησε μετά από δύο μήνες εκτός έδρας. Επικράτησε της Αουγκσμπουργκ με 3-0. Η ομάδα του Εντιν Τέρζιτς ανέβηκε στην κορυφή και θέλει απλά την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια. Εντός έδρας έχει έντεκα συνεχόμενες νίκες και είναι αήττητη δεκατέσσερα παιχνίδια (13/1/0). Ο βασικός κεντρικός μέσος Μπέλιγχαμ έχασε προπονήσεις και παραμένει αμφίβολος.

H Μάιντς προηγήθηκε της Στουτγάρδης και εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Αποτέλεσμα, μια δίκαιη ήττα με 4-1. Απογοητευτική η εικόνα της ομάδας του Μπο Σβένσον με τέταρτη συνεχόμενη ήττα για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2020. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια η Μάιντς έχει δεχτεί δεκατρία γκολ και έχουν λήξει στο Over 2,5. Τιμωρημένος ο επιθετικός Αζόρκ (17 ματς/6 γκολ/1 ασίστ). Τραυματίες οι αμυντικοί Χακ (19 ματς), Βιντμερ (26 ματς/2 γκολ/2 ασίστ), Μπούρκαρντ (11 ματς/1 γκολ/2 ασίστ).
* Η Ντόρτμουντ εντός έδρας σκοράρει 2+ γκολ στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια.
* Η Μάιντς έχει πέντε Goal/Goal στα οκτώ τελευταία ματς εκτός έδρας.
* Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη για πέντε αγώνες απέναντι στην Μάιντς (4/1/0)

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη της Ντόρτμουντ και με την εικόνα της Μαιντς, ποντάρουμε σε άσο ημίχρονο/τελικό.

ΛΕΙΨΙΑ-ΣΑΛΚΕ

Η Λειψία με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο που σεβάστηκε υπερβολικά την Μπάγερν ήταν καλύτερη και έκανε δίκαιη ανατροπή για να νικήσει 3-1. Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε ολοκλήρωσε το έργο της με επιτυχία καθώς κατέκτησε και μαθηματικά ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Έχει μπροστά της έναν τελικό κυπέλλου αλλά πριν υποδέχεται την Σάλκε. Έχει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έξι στα τελευταία επτά ματς (6/0/1). Επιστρέφει ο βασικός φορ Βέρνερ. Συνηθισμένη απουσία ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι. Ο κόουτς δήλωσε ότι σκέφτεται εκτεταμένο ροτέισον για το ματς.

Η Σάλκε με γκολ στο φινάλε πήρε δίκαιη ισοπαλία από την Αϊντραχτ με 2-2. Η ομάδα του Ράις έμεινε ζωντανή στην μάχη παραμονής όμως την βοηθάει μόνο η νίκη στην Λειψία αλλά και πάλι δεν εξαρτάται από αυτήν. Έχει μόνο μια νίκη στους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες (1/1/3). Επιστρέφει από τιμωρία ο πρώτος σκόρερ Μπούλτερ. Τιμωρημένοι ο βασικός στόπερ Γεντς (11 ματς) και ο επιθετικός Τερόντε (32 ματς/5 γκολ/1 ασίστ). Μεγάλη απώλεια και ο τερματοφύλακας Φέρμαν.
* Η Λειψία είναι η ομάδα με την δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας φέτος.
* Η Σάλκε δεν έχει σκοράρει σε δεκαπέντε αγώνες φέτος που είναι και η χειρότερη επίδοση .
* Η Λειψία έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Σάλκε σκοράροντας μέσο όρο 4,3 γκολ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να μην σκοράρει εύκολα η Σάλκε αλλά πιστεύω ότι θα την βρει την άκρη σε αυτό το παιχνίδι. Ποντάρουμε σε Goal/Goal και Over.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

H Ουνιόν πάλεψε απέναντι στην Χόφενχαϊμ αλλά στο φινάλε έφυγε δίκαια ηττημένη από το γήπεδο. Η τέταρτη θέση της βαθμολογίας πάντως είναι ακόμη στα χέρια της ομάδας του Ουρς Φίσερ. Πρέπει απλά να νικήσει την Βρέμη και στην έδρα της μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Είναι αήττητη στο Αλτερ Φέρστεραϊ για είκοσι-δύο αγώνες (14/8/0). Φάνηκε η απώλεια του στόπερ Κνόχε με την Χόφενχαϊμ αλλά επιστρέφει από ίωση.

Η Βέρντερ Βρέμης έμεινε σε δίκαιη ισοπαλία 1-1 με την Κολωνία. Η ομάδα του Όλε Βέρνερ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία αν και στο φινάλε της χρονιάς έχει προβληματίσει. Δεν έχει νίκη πλέον στους τελευταίους τέσσερις αγώνες (0/1/3). Μετράει έντεκα συνεχόμενα Goal/Goal. Εκτός έχει έξι συνεχόμενα Goal/Goal και Over 2,5. Τιμωρημένος ο μέσος Στάγκε (32 ματς/3 γκολ/3 ασίστ). Εκτός ο μπακ Βάιζερ (30 ματς/2 γκολ/10 ασίστ) και ο μέσος Γκρος (26 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).
* Η Ουνιόν Βερολίνου έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.
* Η Βέρντερ Βρέμης είναι η ομάδα με τα περισσότερα Goal/Goal στο πρωτάθλημα.
* Η Ουνιόν Βερολίνου έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη της Ουνιόν που οδηγεί σε ιστορική έξοδο στο Champions League.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.

Η Κολωνία έχασε πολλές ευκαιρίες στην Βρέμη αλλά το ίδιο ισχύει και για την αντίπαλό της. Δίκαιη ισοπαλία 1-1. Η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ είναι στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας και είναι δεδομένο ότι θα υποδεχτεί την Μπάγερν δίχως άγχος. Οι τράγοι είναι αήττητοι στους τελευταίους τρεις αγώνες (2/1/0). Αλλαγή τερματοφύλακα στο τελευταίο ματς καθώς θα παίξει ο Χορν που αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 21 χρόνια. Τραυματίες οι επιθετικοί Τίγκες (30 ματς/6 γκολ/1 ασίστ) και Ανταμιάν (24 ματς/1 γκολ/3 ασίστ).

Η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε το κουράγιο μετά την ισοφάριση της Λειψίας. Απογοητεύτηκε, εξαφανίστηκε, έχασε δίκαια με 3-1 και πλέον χρειαζεται θαύμα για να κατακτήσει τον τίτλο. Θέλει νίκη στην Κολωνία και παράλληλα να μην νικήσει η Ντόρτμουντ για να παραμείνει στην κορυφή για ενδέκατη σεζόν. Εκτός έχει μόνο τρεις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια (3/0/3). Οι απώλειες δεδομένες με τους Νόιερ, Ερνάντεζ (7 ματς), Ντέιβις (26 ματς/1 γκολ/4 ασίστ) εκτός. Επιστρέφει ο επιθετικός Τσούπο-Μοτίνγκ.
* Η Κολωνία δεν έχει σκοράρει σε επτά εντός έδρας αγώνες που είναι η χειρότερη επίδοση φέτος.
* Η Μπάγερν Μονάχου έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά εκτός έδρας μόνο σε τέσσερις αγώνες.
* Η Κολωνία δεν έχει νίκη στους δεκαεπτά τελευταίους αγώνες με την Μπάγερν Μονάχου (0/2/15).

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ισοπαλία στον πρώτο γύρο στο Μόναχο. Δεν μου μοιάζει τόσο εύκολο για την απογοητευμένη Μπάγερν και ας είναι αδιάφορη η Κολωνία. Θα ρίσκαρα σε 1Χ διπλή ευκαιρία καθώς μόλις σκοράρει η Ντόρτμουντ δεν θα έχει νόημα για την Μπάγερν.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Γκλάντμπαχ εκμεταλλεύτηκε τα ατομικά λάθη της Λέβερκουζεν και πήρε δίκαιη ισοπαλία 2-2. Αδιάφορη και με απουσίες αλλά πάντα μαχητική η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν πρέπει να νιώθει άνετα στην θέση του για την επόμενη σεζόν. Μόνο μια νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες (1/2/3) αλλά εντός έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά (3/3/1). Εκτός ο τερματοφύλακας Όμλιν και οι μέσοι Κονέ (30 ματς/1 γκολ/1 ασίστ), Κράμερ (29 ματς/1 ασίστ).

Η Αουγκσμπουργκ ακόμη και με δέκα παίκτες το πάλεψε το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ αλλά ηττήθηκε δίκαια 3-0. Χρειάζεται έναν βαθμό στο Μπορούσια Παρκ η ομάδα του Ενρίκο Μάασεν για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Αν χάσει, ίσως μπλέξει. Μακριά από το γήπεδό της δεν έχει νίκη στους τελευταίους δώδεκα αγώνες (0/3/9). Εκτός έδρας μετράει πέντε συνεχόμενα Goal/Goal. Τιμωρημένος ο στόπερ Ούντουοκαϊ (19 ματς/1 ασίστ). Επιστρέφει ο μπακ Γκούμνι. Συνολικά δέκα απουσίες σημαντικών παικτών.
* Η Γκλάντμπαχ έχει συγκεντρώσει τριάντα από τους σαράντα βαθμούς της φέτος εντός έδρας.
* Η Αουγκσμπουργκ έχει δεκατρία Goal/Goal εκτός έδρας τα περισσότερα μαζί με Στουτγάρδη και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
* Η Γκλάντμπαχ είναι αήττητη για επτά αγώνες εντός έδρας απέναντι στην Άουγκσμπουργκ (5/2/0)

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρά τα πολλά προβλήματα της Άουγκσμπουργκ πιστεύω ότι θα πάρει την ισοπαλία που χρειάζεται για να σωθεί. Ποντάρουμε σε Χ. Εξαιρετική και η απόδοση για Goal/Goal και Over.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η Αϊντραχτ έμεινε δικαίως ισόπαλη με την Σάλκε 2-2 καθώς δεν έπεισε με την εικόνα της αμυντικά. Μοιάζει δύσκολο πλέον να τρυπώσει στην επτάδα η ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ ο οποίος ετοιμάζεται για το τελευταίο ματς της καριέρας του στην Φρανκφούρτη. Έχει ελπίδα βεβαίως για την Ευρώπη μέσω του τελικού κυπέλλου. Στο γήπεδό της είναι αήττητη εννέα αγώνες (5/4/0). Απουσιάζει μόνο ο στόπερ Σμόλτσιτς (9 ματς).
Η Φράιμπουργκ βρήκε λύσεις στον πάγκο και νίκησε δίκαια την Βόλφσμπουργκ 2-0. Αουτσάιντερ για την τετράδα η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ πρέπει να νικήσει και να περιμένει δώρο από τις ομάδες που είναι πιο ψηλά. Εξασφαλισμένη η πέμπτη θέση στην βαθμολογία και ότι κάνει την δεύτερη καλύτερη σεζόν στην ιστορία της μετά το 1995 (3η θέση). Έχει κρατήσει δεκατρείς φορές το μηδέν στην εστία που είναι η καλύτερη επίδοση. Τιμωρημένος ο μέσος Χέφλερ (32 ματς/1 ασίστ).
* Η Αϊντραχτ έχει δεχτεί πρώτη γκολ 18 φορές και μόνο τέσσερις ομάδες είναι χειρότερες, οι τέσσερις τελευταίες.
* Η Φράιμπουργκ είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας (25).
* Σε δεκαοκτώ αγώνες στην ιστορία με γηπεδούχο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης υπάρχουν μόνο δύο ισοπαλίες (10/2/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής με Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές. Δύσκολο για πρόβλεψη σε σημείο για αυτό πάμε σε Goal/Goal.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ

Η Βόλφσμπουργκ στο πιο κρίσιμο ματς απογοήτευσε. Ακίνδυνη επιθετικά ηττήθηκε δίκαια από την Φράιμπουργκ με 2-0. Η ομάδα του Νικο Κόβατς ελπίζει ακόμη σε Ευρωπαϊκό εισιτήριο και με νίκη είναι τουλάχιστον έβδομη, θέση που μπορεί να οδηγήσει στην Ευρώπη αλλά πρέπει να περιμένει το κύπελλο. Εντός έχει δύο σερι νίκες και είναι αήττητη έξι ματς (2/4/0). Εκτός ο στόπερ Λακρουά (24 ματς/1 γκολ), ο μπακ Οτάβιο (25 ματς/5 ασίστ) και ο επιθετικός Λούκας Νμέτσα (16 ματς/4 γκολ/1 ασίστ).
Η Χέρτα υποβιβάστηκε και μαθηματικά με τον πιο σκληρό τρόπο. Με γκολ ισοφάρισης στις καθυστερήσεις από την Μπόχουμ. Δίκαιο αποτέλεσμα που στέλνει την Χέρτα στην δεύτερη κατηγορία και αρχίζει άμεσα η δουλειά για την επιστροφή. Ήδη αποχώρησαν δύο παίκτες Ασκασιμπάρ και Αλντερέτε. Κανείς δεν ξέρει αν στον πάγκο θα παραμείνει ο Ντάρνταϊ. Η ομάδα δεν έχει νίκη για δεκατρία ματς μακριά από το γήπεδό της (0/2/11). Τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ-χαφ Μίτελστεντ (17 ματς). Αποδεκατισμένη καθώς εκτός είναι οι Τσιγκέρτσι, Μπόατενγκ, Ντάρνταϊ, Ουρέμοβιτς ενώ δύσκολο είναι να παίξουν και οι Κεμπφ, Κάνγκα, Ροχέλ. Στην πρώτη ομάδα ανέβηκαν οι νεαροί Κιάλα και Κλέμενς.
* Η Βόλφσμπουργκ έχει πετύχει οκτώ γκολ εντός στο πρώτο τέταρτο των αγώνων τα περισσότερα μαζί με την Ντόρτμουντ.
* Η Χέρτα έχει την χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας φέτος.
* Η Βόλφσμπουργκ έχει μόνο μια νίκη στα έξι τελευταία ματς εντός έδρας με την Χέρτα (1/3/2)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη της Βόλφσμπουργκ. Ποντάρουμε και σε άσο ημίχρονο/τελικό.

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η Μπόχουμ κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει δίκαιη ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Χέρτα. Βαθμός από χρυσάφι καθώς κράτησε την ομάδα εκτός των δύο τελευταίων θέσεων. Έχει μάχη και την τελευταία αγωνιστική και θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σάλκε για να είναι σίγουρα στο μπαράζ παραμονής. Η διοίκηση ενημέρωσε πως ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική προπονητής και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Τόμας Λετς. Η Μπόχουμ έχει μόνο μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις (1/4/3) εντός και εκτός έδρας. Απουσιάζει ο μπακ Σταφυλίδης (19 ματς/2 ασίστ).
Η Λέβερκουζεν έφτασε άνετα στο 2-0 απέναντι στην αδιάφορη Γκλάντμπαχ αλλά δεν ήταν σοβαρή και πλήρωσε ατομικά λάθη που έφεραν την ισοπαλία 2-2. Κράτησε την έκτη θέση και μόνο αν νικήσει στο Μπόχουμ θα παραμείνει σίγουρα εκεί για να πάρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν έχει νίκη για τέσσερα ματς (0/3/1) αλλά είναι αήττητη επτά εκτός (0/4/3). Τιμωρημένοι ο στόπερ Ινκαπιέ (30 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) και ο μέσος Ντεμιρμπαϊ (25 ματς/4 γκολ/3 ασίστ). Εκτός Κοσουνού, Άντριχ, Μπελαράμπι, Σικ.
* Η Μπόχουμ έχει την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (72 γκολ).
* Η Λέβερκουζεν εκτός έδρας δεν έχει σκοράρει σε έξι ματς φέτος που είναι η τέταρτη χειρότερη επίδοση.
* H Μπόχουμ δεν έχει νίκη στους επτά τελευταίους αγώνες με την Λέβερκουζεν (0/3/4)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλές οι απουσίες της Λέβερκουζεν και σημαντικές. Ρισκάρουμε με 1Χ διπλή ευκαιρία στον αγώνα παρά την κακή άμυνα των γηπεδούχων.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Η Στουτγάρδη δέχτηκε πρώτη γκολ με την Μάιντς αλλά αμέσως πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε σε δίκαιη επικράτηση 4-1. Η ομάδα του Ζεμπάστιαν Χένες έχει πλέον την τύχη στα χέρια της. Αν νικήσει την αδιάφορη Χόφενχαϊμ την τελευταία αγωνιστική έχει σωθεί. Με τον Χένες είναι αήττητη σε τρεις εντός έδρας αγώνες (1/2/0). Μετράει επτά συνεχομενα Goal/Goal στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει από μικρό-πρόβλημα τραυματισμού ο Σόσα και δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα για την κρίσιμη αναμέτρηση.
Η Χόφενχαϊμ με πρωταγωνιστή τον Κράμαριτς νίκησε δίκαια την Ουνιόν Βερολίνου 4-2. Ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο θα γιορτάσει την παραμονή απέναντι στην ομάδα που τον απέλυσε μέσα στην σεζόν, την Στουτγάρδη. Εκτός έδρας η Χόφενχαϊμ δεν έχει νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες για το πρωτάθλημα (0/1/2) ενώ έχει χάσει οκτώ από τους τελευταίους έντεκα (1/2/8). Θα επιστρέψουν για το τελευταίο ματς Γκάιγκερ, Ακπογκούμα αλλά είναι εκτός οι αμυντικοί Βογκτ (22 ματς), Καντεζάμπεκ (26 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).
* Η Στουτγάρδη έχει 24 Goal/Goal φέτος που είναι τα περισσότερα μαζί με την Βέρντερ Βρέμης.
* Η Χόφενχαϊμ έχει 22 Goal/Goal φέτος που είναι η τρίτη επίδοση στο πρωτάθλημα.
* Η Στουτγάρδη είναι αήττητη πέντε αγώνες εντός έδρας απέναντι στην Χόφενχαϊμ (4/1/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη για την Στουτγάρδη στο σημείο που έχει φτάσει.

Βαθμολογία -

27/05/2023Bundesliga
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ντόρτμουντ Ντόρτμουντ 70 33 22 4 7 81 42 39
2 Μπάγερν Μονάχου Μπάγερν Μονάχου 68 33 20 8 5 90 37 53
3 Λειψία Λειψία 63 33 19 6 8 60 39 21
4 Ουνιόν Βερολίνου Ουνιόν Βερολίνου 59 33 17 8 8 50 38 12
5 Φράιμπουργκ Φράιμπουργκ 59 33 17 8 8 50 42 8
6 Λεβερκούζεν Λεβερκούζεν 50 33 14 8 11 57 46 11
7 Βόλφσμπουργκ Βόλφσμπουργκ 49 33 13 10 10 56 46 10
8 Άιντραχτ Φρανκφούρτης Άιντραχτ Φρανκφούρτης 47 33 12 11 10 56 51 5
9 Μάιντζ Μάιντζ 45 33 12 9 12 52 53 -1
10 Κολωνία Κολωνία 42 33 10 12 11 48 52 -4
11 Γκλάντμπαχ Γκλάντμπαχ 40 33 10 10 13 50 55 -5
12 Βέρντερ Βρέμης Βέρντερ Βρέμης 36 33 10 6 17 51 63 -12
13 Χόφενχαϊμ Χόφενχαϊμ 35 33 10 5 18 47 56 -9
14 Άουγκσμπουργκ Άουγκσμπουργκ 34 33 9 7 17 42 61 -19
15 Στουτγκάρδη Στουτγκάρδη 32 33 7 11 15 44 56 -12
16 Μπόχουμ Μπόχουμ 32 33 9 5 19 37 72 -35
17 Σάλκε Σάλκε 31 33 7 10 16 33 67 -34
18 Χέρτα Βερολίνου Χέρτα Βερολίνου 26 33 6 8 19 40 68 -28
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Bundesliga (Relegation)
Relegation - 2. Bundesliga

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr