Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Κορίνθιανς - Ατλέτικο Μινέιρο, για το θαύμα η γηπεδούχος!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 10:28

Κορίνθιανς θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση από το πρώτο παιχνίδι, αλλά το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο. 

Κύπελλο Βραζιλίας: Κορίνθιανς - Ατλέτικο Μινέιρο, για το θαύμα η γηπεδούχος!

01/06/2023, (03:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 953

1ο παιχνίδι: Ατλ. Μινέιρο – Κορίνθιανς 2-0

Ρεβάνς για τη φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της Κορίνθιανς με 2 γκολ διαφορά ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια προκρίνεται στα προημιτελικά. Η Κυπελλούχος κερδίζει συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Κορίνθιανς

Στις τελευταίες εμφανίσεις της δεν μπορούσε να βρει μια νίκη που θα της τονώσει το ηθικό, αλλά φαινόταν πως την ήθελε αρκετά. Τελικά αυτή η νίκη ήρθε επιτέλους επί της Φλουμινένσε με 2-0. Έτσι ήρθε μια μικρή ανακούφιση στο στρατόπεδό της αφού έβαλαν τέλος σε σερί οκτώ αγώνων χωρίς νίκη. Για το κύπελλο πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι, και είναι τυχερή που έχασε μόλις με 2-0. Θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση αλλά τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Αγωνιστικά νέα

Μη διαθέσιμοι οι μέσοι Παουλίνιο και Καντίγιο, ο μεσοεπιθετικός Γκουστάβο Μοσκίτο και ο πλάγιος μπακ Γκιγιέρμε Μπίρο.

Πιθανή ενδεκάδα

Κάσιο – Μπρούνο Μέντες, Ζιλ, Μουρίλο, Ματέους Μπιντού – Φάουστο Βέρα, Ρόνι, Μάικον – Άντσον, Γιούρι Αλμπέρτο, Ρόζερ Γκέντες.

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Ατλέτικο Μινέιρο

Με την Παλμέιρας έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας 1-1. Αρνητικός πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν η διαιτησία αφού και οι δύο είχαν παράπονα για αυτή. Έβγαλε πάθος και δύναμη, αλλά δεν έφτασε στο πολυπόθητο γκολ που θα της έδινε το τρίποντο. Στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με την Κορίνθιανς κυριάρχησε κατά κράτος και το 2-0 δείχνει μικρό σκορ σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Είχε τον απόλυτο έλεγχο με πάρα πολλές τελικέ και τη κατοχή της μπάλας. Σήμερα καλείται να κάνει απλά μια διαχείριση του παιχνιδιού και θα πάρει εύκολα τη πρόκριση.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίες παραμένουν οι Πεντρίνιο και Άλαν. Μακροχρόνια απών ο φορ Καρντέκ. Αμφίβολη η επάνοδος των Αράνα και Ραμπέγιο.

Πιθανή ενδεκάδα

Έβερσον – Σαράβια ή Μαριάνο, Νατάν Σίλβα, Ζέμερσον, Ρούμπενς – Μπατάλια – Παβόν, Ιόραν ή Πατρίκ ή Εντενίλσον. – Σαράτσο – Χουλκ, Παουλίνιο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.37 2.95 3 1.48 2.47 1.15 4.75 2.02 1.67 1.35 1.32 1.52
Κορίνθιανς - Ατλέτικο Μινέιρο / Εκτίμηση

Εννοείται πως η Ατλέτικο Μινέιρο έχει το πάνω χέρι στον αγώνα και όλα είναι στο χέρι της. Θα προτιμήσω στο 2-3 γκολ (1.95), αφού είναι ένα σύνολο τερμάτων που το φέρνουν αρκετά οι δύο ομάδες στα παιχνίδια τους.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr