Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Κρουζέιρο - Γκρέμιο, λεπτές ισορροπίες!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 11:06

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στο πρώτο παιχνίδι Κρουζέιρο και Γκρέμιο, με το τελικό 1-1 που έφεραν. 

Κύπελλο Βραζιλίας: Κρουζέιρο - Γκρέμιο, λεπτές ισορροπίες!

01/06/2023, (02:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 943

1ο παιχνίδι: Γκρέμιο – Κρουζέιρο 1-1

Ρεβάνς για τη φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια προκρίνεται στα προημιτελικά. Η Κυπελλούχος κερδίζει συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Κρουζέιρο

Το Σάββατο στο «Μαρακανά» κόντρα στην Φλαμένγκο πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες της εμφανίσεις φέτος. Όχι μόνο κοίταξε στα μάτια την αντίπαλό της, αλλά ήταν καλύτερη και άξιζε μέχρι και τη νίκη. Δεν εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Φλαμένγκο και (πάλι) πέταξε ευκαιρίες για να κερδίσει. Έτσι κόλλησε στο 1-1. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και στο 1-1 με την Γκρέμιο για το Κύπελλο. Πάλι όμως ήταν άξια της μοίρας της, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει και 2ο τέρμα και να τελειώσει το ματς, αλλά δεν το έκανε.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο βασικός μέσος Ραμίρο, ο φορ Ραφαέλ Μπιλού, ο μέσος Φερνάντο Ενρίκε και ο αμυντικός Ουέσλεϊ Γκασολίνα. Διεθνής ο Καΐκι, εκτός ομάδας ο βασικός μέσος Ρίτσαρντ.

Πιθανή ενδεκάδα

Ραφαέλ Καμπράλ – Ουίλιαμ, Λούκας Ολιβέιρα, Λουσιάνο Καστάν, Μάρλον – Ουάλισον, Φιλίπε Μασάντο, Νέτο Μόουρα ή Ματέους Βιτάλ – Ουέσλεϊ, Ζιλμπέρτο ή Ενρίκε Ντουράντο, Μπρούνο Ροντρίγκες.

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Γκρέμιο

Εντυπωσιακή εβδομάδα για την Γκρέμιο, η οποία καθάρισε 3-1 την Ιντερνασιονάλ στο κλάσικο και το Σάββατο με αναπληρωματικούς έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση ώστε να βγάλει τεράστιο διπλό 2-1 στην Ατλ. Παραναένσε. Η πιο γεμάτη, πληθωρική και ανταγωνιστική εμφάνισή της στο Μπραζιλεϊράο, σε μία σκληρή έδρα και με αναπληρωματικούς. Στο πρώτο ματς Κυπέλλου που έληξε ισόπαλο έχανε από το 8ο λεπτό, αλλά μέχρι το ημίχρονο είχε 3 ευκαιρίες για την ισοφάριση. Όλες με πρωταγωνιστή τον Σουάρες, που μεταξύ άλλων σημάδεψε και το οριζόντιο δοκάρι με ανάποδο γυριστό σουτ. Ο Ουρουγουανός φορ ήταν και αυτός που την… λύτρωσε με σουτ έξω από την περιοχή στο 79’.

Αγωνιστικά νέα

Αποθεραπεύτηκε ο δεξιός μπακ Ζοάο Πέδρο, συνεχίζει εκτός ο εμβληματικός κάπτεν/στόπερ Πέδρο Ζερομέλ και ο μεσοεπιθετικός Φερέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα

Γκαμπριέλ Γκράντο – Μπρούνο Ουβίνι, Μπρούνο Άλβες, Κάνεμαν – Φάμπιο, Βιγιασάντι, Κριστάλντο, Καρμπάγιο, Ρεϊνάλντο – Σουάρες, Μπιτέλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.94 3.3 3.65 1.74 1.97 1.27 3.4 1.88 1.27 1.78
Κρουζέιρο - Γκρέμιο / Εκτίμηση

Οριακό ματς ξανά, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ίσως κριθεί και στα πέναλτι. Χ (3.30) ή G/G (1.87).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr