Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Μπρέντα – Εμεν, υπόσχονται γκολ!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 11:16

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα… προσπεράσουμε σημείο, επιλέγοντας ποντάρισμα τερμάτων που αβαντάρεται απο τους αριθμούς.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Μπρέντα – Εμεν, υπόσχονται γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπρέντα – Εμεν.

Πρώτος αγώνας για τον 2ο γύρο των πλέι οφ ανόδου. H ρεβάνς στις 3/6.
Δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Φένλο - Αλμίρε με έπαθλο μια θέση στην Α’ Κατηγορία.

Οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr

Μπρέντα

Η Μπρέντα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με δύο νίκες ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μάαστριχτ στον πρώτο γύρο. Μετά το οριακό 1-0 του πρώτου αγώνα, έστησε… πάρτι στη ρεβάνς (3-0 στο ημίχρονο) και συνεχίζει έτσι να ελπίζει στην επιστροφή της στην Α΄Κατηγορία μετά απο τέσσερα χρόνια. Πριν δύο χρόνια απέκλεισε την Εμεν στα πλέι οφ.
Με απουσίες
Πλήγμα η απουσία λόγω τιμωρίας του βασικού τερματοφύλακα Κόρτσμιτ που αποβλήθηκε στην ρεβάνς με τους Λίμπουρχερς, ενώ συμπλήρωσε κάρτες και ο βασικός στόπερ ΜακΝάλτι. Εχασε το τελευταίο ματς και δίνεται αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Βελάνας (14 γκολ).

Έμεν

Η Εμεν δεν έπεισε στο φινάλε της σεζόν, έκλεισε την χρονιά με τέσσερις κολλητές ήττες και μοιραία συμβιβάστηκε με την 16η θέση έχοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή μέσω των πλέι οφ. Φέτος αγωνίστηκε στα “μεγάλα” σαλόνια έχοντας κατακτήσει τον τίτλο το 2022 στην Β’ Κατηγορία, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σερί χρονιές στην Α΄Κατηγορία. Γκολ/γκολ με συνδυαστικό over και τα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς.
Συν και πλην
Σημαντικές οι επιστροφές των βασικών Φελντμέιτ (στόπερ), Μεσαουντι (μέσος) και του χρήσιμου Μπουρνέτ (μπακ), αλλάς τέθηκε εκτός ο βασικός μπακ Ντίρκσνε. Δεν προλαβαίνει ο βασικός μέσος Φέιντορπ, μακροχρόνια απουσιάζουν οι Μέντες, Κίφτενμπελντ (μ.), Χαρντεφελντ (α.).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.57 3.2 2.62 1.72 2 1.25 3.55 1.75 1.91 1.45 1.27 1.47
Μπρέντα - Έμεν / Εκτίμηση

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η ανεβασμένη Μπρέντα μπορεί να βάλει δύσκολα στην ομάδα της πρώτης κατηγορίας παρά τις απουσίες στην άμυνα. Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης και θα ακολουθήσουμε τους αριθμούς, ποντάροντας σε over.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr