Ποδόσφαιρο

MLS: Βρήκε τον εαυτό της η Φιλαδέλφεια Γ.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 14:41

Φουλ δράση στο θεαματικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, με 12 αναμετρήσεις ξημερώματα Πέμπτης

MLS: Βρήκε τον εαυτό της η Φιλαδέλφεια Γ.

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της MLS

του Μάκη Κασσαλιά

ΙΝΤΕΡ ΜΑΙΑΜΙ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ

Αν και πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, η Ιντερ Μαϊάμι ηττήθηκε στο Μόντρεαλ (1-0) πέφτοντας πλέον στην τελευταία θέση της δυτικής περιφέρειας. Είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες όχι όμως ουσία η ομάδα του Φιλ Νέβιλ, που είναι η μοναδική χωρίς ισοπαλία. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα επτά από τα εννιά τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο, όπου βρίσκεται στα προημιτελικά. Αμφίβολος ο αν. εξτρέμ Ρόμπινσον, νοκ άουτ οι μέσοι Ρουίς, Μότα, Γκρεγκόρε και ο μεσοεπιθετικός Πιζάρο.

Δίκαιη ήττα γνώρισαν οι ΝΥ Ρεντ Μπουλς στο Σιάτλ (1-0) και με μόλις δύο νίκες στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές, (2-5-4) μοιράζονται την προτελευταία θέση της Ανατολής με ακόμη τρεις ομάδες. Ερχόμενη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο (στα πέναλτι κόντρα στο Σινσινάτι), πιέστηκε αρκετά και για μεγάλα διαστήματα. Under τα 13/15 ματς πρωταθλήματος, τελευταίο της διπλό στις 1/9/2022. Εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Ντάνκαν και οι Σερβάντα (μέσος), Ενγκομά (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόβλεπτη η Ιντερ Μαϊάμι, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν αρκετά γκολ. Χαμηλές πτήσεις από τη Νέα Υόρκη που δεν θα είναι δυσαρεστημένη με ένα βαθμό. Πολύ δύσκολο να προσεγγιστεί, πάντως με αυτές τις αποδόσεις η αξία είναι στα αριστερά.

Σεβίλλη-Ρόμα με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Η ΝΥ Σίτι υπέκυψε εντός έδρας στην Φιλαδέλφεια (1-3), πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα αλλά τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και μοιράζεται την προτελευταία θέση της Ανατολής με τρεις ομάδες. Οι «πολίτες» προηγήθηκαν όμως η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική και δικαίως έμειναν με άδεια χέρια. Under τα 4/6 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (ήττα-αποκλεισμός 1-0 στο Σινσινάτι). Αμφίβολος ο Βραζιλιάνος βασικός στόπερ Μάρτινς.

Συνέχεια στην εξαιρετική του πορεία έδωσε το Σινσινάτι στο Κολοράντο (0-1), κατακτώντας πέμπτη νίκη στο αήττητο έξι αγωνιστικών και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη γενική κατάταξη. Ερχόμενο από την πρόκριση στα προημιτελικά κυπέλλου -στα πέναλτι στην έδρα των ΝΥ Ρεντ Μπουλς- είχε την υπεροχή και «καθάρισε» με τον Μπάτζι να ανοίγει λογαριασμό. Γκολ-γκολ τα 6/8 τελευταία πρωταθλήματος. Μοναδικός απόντας ο Βραζιλιάνος βασικός φορ Μπρένερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητευτική η Νιου Γιορκ Σίτι, παρόλο που εντός έδρας είναι δυνατή δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε κόντρα στο επικίνδυνο Σινσινάτι. Προτιμότερο το γκολ-γκολ (1,76) και δευτερευόντως το over (1,97).

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.-ΣΑΡΛΟΤ

Νέα νίκη, πέμπτη στο αήττητο επτά αγωνιστικών πήρε η εμφανώς ανεβασμένη Φιλαδέλφεια στην έδρα της ΝΥ Σίτι (1-3)και διατηρείται ψηλά στην Ανατολή. Δεν πτοήθηκε στο 1-0, ο Καράνζα σκόραρε δις στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (!) και ο Ούγγρος Γκάζνταγκ σφράγισε το διπλό ευστοχώντας για 14η φορά στα ισάριθμα πέναλτι που έχει εκτελέσει στην MLS. Over τα 8/11 τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο, μοναδικός απόντας είναι ο χαφ Μπεντόγια.

Πολύτιμο διπλό επί των ΛΑ Γκάλαξι (0-1) πανηγύρισε η Σάρλοτ, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά κολλητές εκτός έδρας νίκες στην MLS εισήλθε στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης. Πρωταγωνιστές ο Κάρολ Σβιντέρσκι (4ο γκολ) και ο εξαιρετικός Μέραμ με ακόμη μία ασίστ. Over τα 12/17 τελευταία σε πρωτάθλημα/κύπελλο, όπου αποκλείστηκε από την Μπέρμιγχαμ Λέτζιον (1-0). Αμφίβολοι οι Σινιασίκι (εξτρέμ), Βάργκας (φορ), εκτός πλάνων οι εξτρέμ Γιόζβιακ, Γκέινς και οι Μαρκς (αν.γκολκίπερ), Μπέντερ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει βρει για τα καλά τα πατήματα της η Φιλαδέλφεια και η λογική λέει πως η Σάρλοτ δεν έχει τύχη. Θα συνδυάσουμε τον άσο με over.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΣΙΚΑΓΟ

Πολύτιμη νίκη επί της Ουάσινγκτον (2-1) πανηγύρισε το Τορόντο, ξεκολλώντας από την τελευταία θέση της Ανατολής. Την είχε ανάγκη (μετά από τέσσερα ματς όπου δεν είχε καν σκοράρει) και την πήρε με σχετική άνεση, με δύο ασίστ του Ινσίνιε και παρότι έλειψε ο σταρ Μπερναρντέτσκι που κόπηκε για σχόλια περί «μη συγκεκριμένης αγωνιστικής τακτικής». Και τα πέντε προηγούμενα ήταν συνδυασμός under και no goal. Εκτός οι μέσοι Μπράντλεϊ, Οσόριο, Βάσκες, Κοέγιο και οι Ο’ Νιλ (εξτρέμ), Ντιομαντέ (φορ).

Το Σικάγο αναδείχτηκε ισόπαλο εκτός έδρας με την Νιου Ινγκλαντ (3-3) και παραμένει χαμηλά στην ανατολική περιφέρεια. Ερχόμενο από την σημαντική πρόκριση στα προημιτελικά κυπέλλου (0-2 το Οστιν), προηγήθηκε νωρίς με τον Γιώργο Κούτσια να σκοράρει δεύτερη σερί αγωνιστική και εν συνεχεία το ματς ήταν.. ροντέο. Τουλάχιστον διέκοψε το σερί τριών συνεχόμενων εκτός έδρας ηττών. Νοκ άουτ οι βασικοί Τεράν (στόπερ), Μιούελερ (εξτρέμ) και ο δεξιός μπακ Ντιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Ανάσανε» το Τορόντο με μία νίκη που είχε ανάγκη, «περίεργη» ομάδα το Σικάγο και αρκετά αντιστοιχηματική. Πάμε με το «διπλωματικό» 2-3 γκολ.

ΟΣΤΙΝ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Μετά από δύο κολλητά τρίποντα αλλά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο (0-2 από Σικάγο), το Οστιν δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι του Τέξας με το Χιούστον (2-1) πέφτοντας χαμηλότερα στη Δύση (γενικότερο σερί 2-4-5). Προηγήθηκε με τον Ζάρντες να σκοράρει σε τρίτο διαδοχικό (έφτασε τα 100 γκολ στην MLS) όμως το σκηνικό άλλαξε. Εκτός πλάνων ο βασικότατος επιτελικός Ντριούσι (2 γκολ) και οι βασικοί Βαϊσάνεν (στόπερ), Κόλμανιτς (αριστερός μπακ-χαφ).

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο με το βαρύ 4-0 στο Χιούστον, η Μινεσότα παραχώρησε ισοπαλία στο Σολτ Λέικ και τρέχει μίνι αήττητο τριών (2-1-0) μετά από έξι αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός πόντου. Προηγήθηκαν τέσσερα συνεχόμενα no goal σε πρωτάθλημα/κύπελλο. Ο επιθετικός Αμαρίγια αναμένεται να επιστρέψει στην Λίγκα Ντε Κίτο. Εκτός πλάνων οι βασικοί Ντιμπασί (στόπερ), Λουντ (μέσος), Ρεϊνόσο (μεσοεπιθετικός) και οι αναπληρωματικοί Τζίμπα (αριστερός μπακ), Μαρκές (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όχι στα καλύτερα του το Οστιν, επικίνδυνη πλην ασταθής η Μινεσότα. Και αυτή η αναμέτρηση είναι ανοιχτά σε όλα τα αποτελέσματα, πάμε παρακάτω.

ΣΤΗΝ BETSSON ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΟΜΑ

ΚΑΝΣΑΣ-ΝΤΑΛΑΣ

Τι κι αν έμεινε πίσω στο σκορ; Αυτή τη φορά το Κάνσας ήταν «ισοπεδωτικό» συντρίβοντας το Πόρτλαντ και προσπαθεί να.. αναρριχηθεί στη Δύση. Over τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα, ενώ τα 6/8 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Δεν υπολογίζονται οι βασικοί Μέλια (γκολκίπερ), Αγκάντα (φορ) και οι αναπληρωματικοί Φορντ (στόπερ), Πιέρ (δεξιός μπακ) και Σέλτον (επιθετικός).

Το Ντάλας με σκόρερ τον αμυντικό Ταφάρι απέφυγε στο 95’ την ήττα από το Σαν Χοσέ, δεύτερη κολλητή ισοπαλία με 1-1 στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0). Under τα 5/6 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (αποκλείστηκε με ήττα 2-0 στο Νάσβιλ). Αμφίβολοι ο βασικός γκολκίπερ Πάες και ο Νοτιοαφρικανός μέσος Ντσάμπελενγκ, νοκ άουτ οι βασικοί Αριόλα (επιθετικός), Λέτζετ (μέσος) και οι αναπληρωματικοί Σκοτ (εξτρέμ), Τζεοβάνε (δεξιός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Κάνσας είναι ομάδα.. ημέρας, αν παίξει όπως μπορεί είναι φαβορί αλλά θα το κάνει; «Σφιχτή» ομάδα το Ντάλας, θα ρισκάρουμε τον άσο που πάντως χρειάζεται κάλυψη.

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ

Το Σολτ Λέικ απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Μινεσότα (1-1), τέταρτη φετινή έχοντας και άλλες τόσες νίκες για να μείνει σε επαφή με τις θέσεις πλέι οφ στη Δύση. Ερχόμενοι από την πρόκριση στα προημιτελικά κυπέλλου (0-1 το Κολοράντο), οι «βασιλικοί» προηγήθηκαν με το 4ο γκολ του Σαβαρίνο όμως ισοφαρίστηκαν άμεσα σε ματς κατά τα άλλα λίγων ευκαιριών. Χωρίς τον στόπερ Φαρνσγουόρθ και τον αν. μεσοεπιθετικό Ντιέγκο Λούνα.

Η μεγάλη πρόκριση επί του Λος Αντζελες (1-2) στο κύπελλο φαίνεται να «άδειασε» από ενέργεια τους ΛΑ Γκάλαξι, που υπέκυψαν εντός έδρας στη Σάρλοτ παραμένοντας στην τελευταία θέση της γενικής κατάταξης (χειρότερη άμυνα στην περιφέρεια). Over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία πρωταθλήματος, ενώ τα 4/5 πιο πρόσφατα επίσημα είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Τιμωρημένος ο βασικός φορ Ερνάντες (1 γκολ), τραυματίες οι στόπερ Κουλιμπαλί, Μαβινγκά και ο εξτρέμ Ντόουγκλας Κόστα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλή κατάσταση το Σολτ Λέικ, ενώ οι Γκάλαξι έχουν μεν ποιότητα όμως δεν την δείχνουν πάντα.

ΣΙΑΤΛ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Μετά από δύο κολλητές ήττες το Σιάτλ επιβλήθηκε των ΝΥ Ρεντ Μπουλς (1-0), ανεβαίνοντας και πάλι στην πρώτη θέση της Δύσης. Υπερείχε ξεκάθαρα σε όλο το διάστημα, αγχώθηκε έχοντας παίκτη λιγότερο από το 75’. Συνδυασμός under και no goal τα πέντε από τα επτά τελευταία. Δύσκολα θα παίξει ο 1ος σκόρερ Μόρις (9 γκολ), τιμωρημένος ο βασικός χαφ Ζοάο Πάουλο, νοκ άουτ και οι Ρουιντίας (φορ), Ρόου, Κ. Ρολντάν, Ντόμπελαρ (μέσοι).

Το Σαν Χοσέ έχασε μέσα από την αγκαλιά του τη νίκη κόντρα στο Ντάλας (1-1). Προηγήθηκε με το πρώτο φετινό τέρμα του Κικάνοβιτς (έξι πέτυχε πέρυσι ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ), όμως στο 95’ δέχτηκε μόλις το τέταρτο γκολ στα επτά εντός έδρας ματς όπου είναι αήττητο (με πέντε νίκες). Μετράει έξι διαδοχικά γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο μέσος Τζάντσον, τραυματίες οι βασικοί Νέιθαν (στόπερ), Ακάπο (δεξιός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και δεν πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις το Σιάτλ έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Το Σαν Χοσέ αποδυναμώνεται πολύ στις εξόδους του, πρώτο σημείο ο άσος (1,85).

ΣΤΗΝ BETSSON ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΟΜΑ

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Βανκούβερ ηττήθηκε στην έδρα του Σεντ Λούις (3-1) και εξήλθε των προνομιούχων θέσεων της δυτικής περιφέρειας. Μόνο το πέμπτο φετινό γκολ του Γουάιτ «κρατούν» οι Γουάιτκαπς, που σε ακόμη ένα ταξίδι έμειναν στα.. ρηχά. Παράλληλα, έχει προκριθεί στους τελικούς του καναδικού πρωταθλήματος (νίκησε 0-3 την Πασίφικ και θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στο Μόντρεαλ). Over τα έξι από τα επτά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς απουσίες.

Το Χιούστον υπέταξε το Οστιν στο ντέρμπι του Τέξας, ανεβαίνοντας στις προνομιούχες θέσεις της Δύσης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως απάντησε με το 3ο φετινό γκολ του Ερέρα και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 86’ με τον ρούκι Φράνκο να ανοίγει λογαριασμό. Under τα 8/10 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, no goal τα 7/9 πιο πρόσφατα. Εκτός ο βασικός στόπερ Χαντέμπε και οι αναπληρωματικοί Σμιτ (αμυντικός), Ατσάρα (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σταθερά χαμηλές πτήσεις από το Βανκούβερ, έχει πάντως την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες με έναν αντίπαλο που δεν το «τρομάζει». Βέβαια ο άσος θα έπρεπε να πληρώνει περισσότερο (δεν φτάνει το 1,70).

ΑΤΛΑΝΤΑ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Μαχητική εμφάνιση από τη Ατλάντα που παρότι αγωνίστηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες, πήρε βαθμό στο Ορλάντο (1-1) με γκολ του Βολφ που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή. Με πέντε βαθμούς από την τελευταία τριάδα αγώνων έχει παγιωθεί στις πρώτες θέσεις, παρότι αμυντικά παραμένει αφερέγγυα όπως μαρτυρούν οι αριθμοί. Over τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς, εξέτισαν οι βασικοί Αραούχο (ε) και Ιμπάρα (μ.), σταθερά εκτός οι βασικοί Γκουζάν (τερμ) και Σέιντιτς (μ.).

Εδειξε αντοχές η Νιου Ινγκλαντ που παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-2, κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό κόντρα στο Σικάγο. Τα τρία τέρματα παθητικό μαρτυρούν το ντεφορμάρισμα της, έχει περιοριστεί σε μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία ματς και μοιραία έχασε έδαφος από την κορυφή. Στα 2-3 γκολ κρίθηκαν και τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς, επέστρεψε ο βασικός μεσοεπιθετικός Ζιλ, εκτός ο βασικός μέσος Μπορέρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ατλάντα είναι άλλη ομάδα μπροστά στο κοινό της, με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πιο πειθαρχημένο σύνολο η Νιου Ινγκλαντ, θα επιδιώξει να ρίξει το τέμπο ωστόσο θα στραφούμε στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over.

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Ακόμη μία ήττα υπέστη το εντελώς ντεφορμέ Κολόμπους στο Νάσβιλ (3-1), για να εξέλθει των θέσεων πλέι οφ με μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4). Τα πέντε από τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (όπου αποκλείστηκε χάνοντας 1-0 στην έδρα του Πίτσμπουργκ) ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Νοκ άουτ οι Ρουμ (γκολκίπερ), Σάντς (βασικός αριστερός μπακ), Γουίλιαμς και Ντέγκενεκ (στόπερ), Ντίαζ (μέσος) και Μολινό (εξτρέμ).

Κατρακύλας συνέχεια για το Κολοράντο που δεν έπεισε και κόντρα στο Σινσινάτι σε ένα ακόμα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα (0-1). Αδυνατεί να βρει ρυθμό, μετρά τέσσερις κολλητές ήττες ενώ αποκλείστηκε και στους «16» του κυπέλλου και μοιραία παραμένει καθηλωμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς, εξέτισαν οι βασικοί μέσοι Ακόστα και Νίκολσον, αμφίβολοι δίνονται οι βασικοί Μπάσετ (μ.), Ρούμπιο (ε).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Κολόμπους έχει υποστεί «καθίζηση», ενώ και το Κολοράντο.. ψάχνεται. Μάλλον ήρθε η ώρα για να επιστρέψουν στις επιτυχίες οι Κρου (1,66).

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Η Ουάσινγκτον παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στο Τορόντο και μοιραία επέστρεψε με άδεια χέρια από τον Καναδά (2-1). Ανταγωνιστική αλλά με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα της και μοιραία αδυνατεί να παγιωθεί στους πρωτοπόρους. Μετρά έξι διαδοχικά 2-3 γκολ, έχασε τα τελευταία ματς και δίνεται αμφίβολος ο βασικός Ταξιάρχης Φούντας (3 γκολ), δεν υπολογίζονται οι βασικοί Μπερνμπάουμ (στόπερ), Πέδρο Σάντος (εξτρέμ), Ρουάν (δεξιός μπακ).

Μια ακόμη θετική εντός έδρας εμφάνιση από το Μόντρεαλ που έστω και δύσκολα επικράτησε της ουραγού Ιντερ Μαϊάμι (1-0) και συνεχίζει την… καταδίωξη της πρώτης οκτάδας. Χωρίς ανάλογη συνέπεια στις αναμετρήσεις μακριά από το κοινό της και μετρά άλλωστε επτά ήττες στα οκτώ φετινά εκτός έδρας ματς. No Goal τα εννέα από τα δέκα τελευταία ματς, νέο πρόβλημα ο βασικός μέσος Ντιουκ, δεν υπολογίζεται και πάλι ο χρήσιμος μέσος Πιτ και ο αναπληρωματικός επιθετικός Τουά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιωμένη η φετινή «έκδοση» της Ουάσινγκτον, εννοείται όμως πως και χτυπητές αδυναμίες. Πάντως έχει θεωρητικά προβάδισμα απέναντι στο Μόντρεαλ που «χάνεται» εκτός έδρας.

Βαθμολογία -

31/05/2023Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σινσινάτι Σινσινάτι 33 14 10 3 1 22 14 8
2 Νάσβιλ Νάσβιλ 28 15 8 4 3 22 10 12
3 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 25 14 7 4 3 22 17 5
4 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 24 14 7 3 4 23 15 8
5 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 23 15 6 5 4 29 25 4
6 Σάρλοτ Σάρλοτ 21 15 6 3 6 20 25 -5
7 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 20 14 5 5 4 17 17 0
8 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 19 15 5 4 6 20 18 2
9 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 18 14 6 0 8 13 22 -9
10 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 18 14 5 3 6 26 20 6
11 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 16 14 4 4 6 16 19 -3
12 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 16 14 3 7 4 21 24 -3
13 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 16 15 3 7 5 10 13 -3
14 Τορόντο Τορόντο 16 15 3 7 5 15 19 -4
15 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 15 14 5 0 9 14 18 -4
Final Series
Final Series Play-offs
31/05/2023Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 26 15 8 2 5 21 13 8
2 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 25 13 8 1 4 29 14 15
3 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 25 12 7 4 1 23 10 13
4 Ντάλας Ντάλας 23 14 6 5 3 17 14 3
5 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 19 14 5 4 5 18 19 -1
6 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 19 14 5 4 5 13 15 -2
7 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 18 13 5 3 5 13 12 1
8 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 17 14 4 5 5 19 17 2
9 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 16 15 4 4 7 19 24 -5
10 Όστιν Όστιν 16 14 4 4 6 14 20 -6
11 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 16 14 4 4 6 14 23 -9
12 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 13 15 3 4 8 13 22 -9
13 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 12 15 2 6 7 12 22 -10
14 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 9 14 2 3 9 10 24 -14
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr