Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βραζιλίας: Φλαμένγκο - Φλουμινένσε, ντέρμπι μίσους με φόντο τη πρόκριση!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023 - 10:21

Φλαμένγκο και Φλουμινένσε θα λύσουν τις διαφορές τους, αφού στο πρώτο παιχνίδι δεν τα κατάφεραν.

Κύπελλο Βραζιλίας: Φλαμένγκο - Φλουμινένσε, ντέρμπι μίσους με φόντο τη πρόκριση!

Α' Ματς: Φλουμινένσε - Φλαμένγκο 0-0

Ρεβάνς για την φάση των «16». Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια προκρίνεται στα προημιτελικά. Η Κυπελλούχος κερδίζει συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες. Τοπικό ντέρμπι μίσους του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Φλαμένγκο

Το Σάββατο προβλημάτισε με την εικόνα της, ύστερα το τελικό 1-1 απέναντι στη Κρουζέιρο. Μόνο στο πρώτο 45λεπτο έπαιξε καλά, με την απόδοσή της να πέφτει αισθητά στην επανάληψη. Θα μπορούσε μάλιστα να χάσει το παιχνίδι στην επανάληψη, αν η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο εύστοχη στη τελική προσπάθεια. Πολύ σημαντικός ο αποψινός επαναληπτικός στο Κύπελλο με την μισητή συμπολίτισσα Φλουμινένσε. Στο πρώτο παιχνίδι αδικείται από το τελικό 0-0, αφού κυριάρχησε αλλά δεν σκόραρε. Όπως είπε ο Σαμπαόλι, "υπάρχει πολύ θέληση στην ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν οι ανάσες μετά από τόσα απανωτά παιχνίδια".

Αγωνιστικά νέα

Επανέρχεται ο βασικός μεσοεπιθετικός Αρασκαέτα. Πιο μικρές οι πιθανότητες να προλάβει ο μέσος Έβερτον Ριμπέιρο. Τραυματίας ο δεξιός μπακ Ματεουζίνιο. Εκτός πλάνων ο μεσοεπιθετικός Μαρίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ματέους Κούνια – Ουέσλεϊ, Φαμπρίσιο Μπρούνο, Λέο Περέιρα, Αΐρτον Λούκας – Πουλγάρ, Τιάγκο Μάια, Ζέρσον – Γκαμπιγκόλ, Πέδρο, Έβερτον ή Ματέους Φράνσα.

Φλουμινένσε

Άδικο αποτέλεσμα η ήττα της με 0-2 εκτός έδρας από την Κορίνθιανς. Θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική η εξέλιξη του παιχνιδιού αν ήταν πιο εύστοχη. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι, είχε κατοχή μπάλας και πολλές τελικές αλλά χάρη στον αντίπαλο γκολκίπερ και την αστοχία της δεν βρήκε δίχτυα. Στον πρώτο αγώνα με την Φλαμένγκο στάθηκε πολύ τυχερή που απέφυγε την ήττα. Πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. Ελάχιστες οι φορές που απείλησε, γλιτώνοντας το γκολ σε πολλές φάσεις. Ο βασικός προβληματισμός που υπάρχει στην Φλουμινένσε είναι ότι δεν έχει έντονο βάθος στον πάγκο ώστε να δώσει ανάσες σε παίκτες ο Ντινίζ.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός μέσος Φελίπε Μέλο. Επιστρέφει ο βασικός αριστερός μπακ Μαρσέλο. Απόντες ξανά οι βασικοί Αλεξάντερ, Κένο και οι αναπληρωματικοί Βίτορ Μέντες, Ζόρζε και Μαρόνι.

Πιθανή ενδεκάδα

Φάμπιο – Σαμουέλ Σαβιέ, Μανοέλ, Νίνο, Γκούγκα – Αντρέ, Μαρτινέλι – Λίμα, Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο, Άριας – Ερμάν Κάνο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.2 3.2 3.05 1.71 2 1.25 3.55 1.77 1.9 1.34 1.28 1.61
Φλαμένγκο - Φλουμινένσε / Εκτίμηση

Μεγάλο ντέρμπι με πολύ αντιπαλότητα. Μπορεί να αποφύγουν τα πολλά ρίσκα οι δύο ομάδες. Πολύ πιθανόν να έχουμε πέναλτι στο παιχνίδι. Χ (3.64).

Εδώ βρίσκεις μία αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr