Ποδόσφαιρο

Β’ Γαλλίας: Ανοιχτά… μέτωπα σε κορυφή και ουρά!

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023 - 11:04

Τελευταία αγωνιστική στη Β’ Γαλλίας με εκκρεμότητες στις θέσεις ανόδου, αλλά και στην επικίνδυνη ζώνη.

Β’ Γαλλίας: Ανοιχτά… μέτωπα σε κορυφή και ουρά!

Aυλαία ατη Β’ Γαλλίας με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο στην κορυφή, όσο και στις τελευταίες θέσεις.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Καέν, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 2-2, δεχόμενη δύο γκολ στο διάστημα 83’ – 85’. Στα πέντε τελευταία ματς έχει μόνο μία ήττα. Κατάφερε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και τελειώνει τη σεζόν χωρίς άγχος. Οι επτά από τους οκτώ τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Goal/goal. Εκτός είναι ο στόπερ Μπριανσόν (21/1), ο μεσοαμυντικός Μονκοντύ (18/0), ο 2ος σκόρερ Ουατζίν (25/8) και ο επιθετικός Σαρμπονιέ (7/3).

Η Βαλενσιέν, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Γκρενόμπλ. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί τρία ματς χωρίς επιτυχία, ενώ σε επτά αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Εκανε άλμα για την παραμονής της, πλέον πρέπει να έρθουν τα πάνω, κάτω, για να πέσει! Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Εκτός ο επιθετικός Γκρμπιτς (10/7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σεντ Ετιέν έχει έφεση στο Goal/goal, η Βαλενσιέν θέλει ένα βαθμό για να έχει το… κεφάλι της ήσυχο, θα επιλέξουμε το Goal/goal (1,50).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

ΜΕΤΣ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Η Μετς επικράτησε της Σοσό με 1-0, παίζοντας από το 61’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Διατηρήθηκε αήττητη στο πρωτάθλημα για 24ο διαδοχικό ματς (με 16 επιτυχίες), ενώ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 27 παιχνίδια. Eπιασε τη 2η θέση και θέλει τη νίκη η οποία πιθανόν να της δώσει την άνοδο, αρκεί να κρατήσει την υπέρ της διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Μπορντό. Οι τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Under 2,5. Αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

Η Μπαστιά προηγήθηκε κόντρα στη Χάβρη, αλλά ισοφαρίστηκε στο 88’ και τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1. Ελαβε έτσι τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων, ωστόσο έμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ σε επτά αγώνες έχει μία ήττα. Ωστόσο, έχει μείνει εκτός από τη διεκδίκηση της ανόδου. Τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/goal. Εκτός είναι οι επιθετικοί Αλφαρελά (28/3) και Τζοκό (16/4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φυσιολογικό φαβορί η Μετς, ο άσος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά (1,45).

ΠΑΡΙ – ΑΝΕΣΙ

Η Παρί βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ντιζόν, αλλά έφτασε τελικά στην ισοφάριση (1-1). Διατηρήθηκε αήττητη σε 6ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και είναι άνετη τις τελευταίες αγωνιστικές. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι ο αριστερός μπακ Ανέν (24/0) και οι μέσοι Τσαχιρί (24/4) και Φίρι (13/0) και ο επιθετικός Χάμελ (17/2).

Η Ανεσί σκόραρε νωρίς στο παιχνίδι με τη Μπορντό, στη συνέχεια άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα και επικράτησε 1-0. Εμεινε αήττητη σε 5ο διαδοχικό ματς, με νίκη θα παραμείνει σίγουρα στην κατηγορία, μπορεί να τα καταφέρει ακόμη και με ήττα και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός ο αριστερός μπακ Μπαστιάν (24/0), ο μέσος Κασί (31/2) και ο μεσοεπιθετικός Μπιλεμά (22/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ανεσί είναι η ομάδα η οποία έχει βαθμολογικό κίνητρο. Αξίζει το διπλό στο 3,35.

ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Η Γκρενόμπλ, έπειτα από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες έχασε 0-1 από τη Βαλενσιέν. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο διαδοχικό αγώνα, ενώ σε επτά ματς έχει μόνο μία επιτυχία. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και τελειώνει το πρωτάθλημα χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal. Εκτός είναι ο μπακ Νερί (7/0), οι μέσοι Μπαμπόκ (29/1) και Περέζ (8/0) και ο επιθετικός Τελ (26/4).

Η Γκινγκάμπ επικράτησε της Νιόρ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ στις καθυστερήσεις. Εμεινε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ έχει μία ήττα σε πέντε παιχνίδια. Είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και τελειώνει το πρωτάθλημα χωρίς ουσιαστικό στόχο. Τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Under 2,5. Εκτός είναι οι τραυματίες αμυντικοί Κεμπέρ (21/1), Eμπέ Σοχ (14/1) και Λεμονιέ (4/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορο, βαθμολογικά, ματς. Οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος και αυτό μπορεί να επιβεβαιώσει στην επιβεβαίωση του Over 2,5 (1,80).

ΑΜΙΑΝ – ΛΑΒΑΛ

Η Αμιάν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Κεβιγί, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτίωσε την απόδοση της, πέτυχε τρία γκολ και επικράτησε με 3-1. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες και εξασφάλισε την παραμονή της! Οι τρεις τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over 2,5, ωστόσο τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα της ήταν Under 2,5 και No Goal. Εκτός είναι οι μέσοι Ζελίν (29/0) και Κακιτά (19/4).

Η Λαβάλ επικράτησε 2-0 της Νιμ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά από την εκτός έδρας ήττα από τη Μπορντό (0-3). Είναι στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά η νίκη μπορεί να μην της εξασφαλίσει την παραμονή. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5. Εκτός είναι oι μέσοι Γκονσάλβες (30/1) και Σανά (18/1) και ο μεσοεπιθετικός Ματζιοτί (15/7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Λαβάλ θέλει τη νίκη και από κει και πέρα θα περιμένει να δει τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη μάχη της παραμονής. Λόγω κινήτρου, θα πάμε στο διπλό (2,20).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΝΙΟΡ – ΚΕΒΙΓΙ

H Nιόρ έχασε από την Γκινγκάμπ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2, δεχόμενη το 2ο γκολ στις καθυστερήσεις. Σε 14 αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη και έχει υποβιβαστεί. Εντός έδρας, έχει μία επιτυχία σε έξι παιχνίδια. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/goal. Εκτός είναι οι αμυντικοί Κοντέ (19/1) και Πασί (19/0). Αμφίβολος ο γκολκίπερ Μισέλ (31 συμμ.).

Η Κεβιγί προηγήθηκε κόντρα στην Αμιάν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε τρία γκολ και έχασε 1-3. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο έξι αγώνων. Βρίσκεται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και τελειώνει το πρωτάθλημα χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/goal. Εκτός είναι ο αμυντικός Σισοκό (34/0) και ο μέσος Σισέ (8/1). Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Παντάν (29/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αγώνας χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο Over 2,5 και αυτή θα είναι η επιλογή μας στο 1,65.

ΠΟ – ΚΑΕΝ

Η Πο προηγήθηκε κόντρα στη Ροντέζ, ισοφαρίστηκε, στη συνέχεια προηγήθηκε 3-1, για να επικρατήσει τελικά με 3-2. Επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια. Βγήκε από την επικίνδυνη και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά στην παραμονή (με νίκη θα σωθεί σίγουρα). Τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς έχουν έρθει Goal/goal. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπατίς (7/0, 4 αλλ.). Εκτός ακόμη ο αριστερός μπακ Εβάνς (26/1) και ο μέσος Σαϊβέτ (29/6).

Η Καέν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Σεντ Ετιέν 0-2, αλλά έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), με δύο γκολ που πέτυχε στο διάστημα 83’ – 85’! Ελαβε, πάντως, τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων, ωστόσο διατηρήθηκε αήττητη σε 3ο διαδοχικό ματς μετά από δύο ήττες. Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/goal. Εκτός o μέσος Σαλέτρος (11/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πο με νίκη σώνεται σίγουρα, παίζεται ο άσος στο 2,40.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΝΙΜ – ΣΟΣΟ

Η Νιμ έχασε 0-2 από τη Λαβάλ, δεχόμενη δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σε οκτώ αγώνες έχει σημειώσει μόνο μία νίκη και υποβιβάστηκε. Τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5, όπως και οι τέσσερις από τους πέντε τελευταίου αγώνες στην έδρα της. Εκτός είναι οι αμυντικοί Τζιγκά (18/0) και Σατζούτ (14/0), οι μέσοι Τόμασεν (23/2) και Φοφανά (10/1) και οι επιθετικοί Κονέ (23/4) και Μουσέ (8/1).

Η Σοσό έχασε 0-1 από την Μετς, παίζοντας από το 61’ με δέκα παίκτες. Υπέστη 7η διαδοχική ήττα, 8η στα εννέα τελευταία παιχνίδια. Είναι εμφανές πως από τη στιγμή που χάθηκε η άνοδος, υπάρχει απογοήτευση και την έχει πάρει η... κατηφόρα. Εκτός έδρας, έχει μία νίκη σε επτά ματς. Οι τέσσερις από τους πέντε αγώνες έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal. Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Αλβερό (31/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία (3,50).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

ΧΑΒΡΗ – ΝΤΙΖΟΝ

H Xάβρη βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπαστιά και με γκολ στο 88’ έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Δεν… πατάει καλά στα τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα η άνοδο της να κριθεί την τελευταία αγωνιστική. Θέλει ένα βαθμό για να είναι σίγουρη, μπορεί να τα καταφέρει και με ήττα, αρκεί να μην νικήσουν οι Μετς και Μπορντό. Δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Ντεσμάς (25), ο στόπερ Κονγκολό (14/0) και ο μέσος Κεστά (28/1).

Η Ντιζόν προηγήθηκε κόντρα στην Παρί, αλλά τελικά περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1. Εμεινε αήττητη σε 8ο διαδοχικό ματς και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις ήττες. Για να σωθεί, θέλει νίκη και από κει και πέρα θα περιμένει να δει τι θα κάνουν οι Ροντέζ και Λαβάλ. Αν αυτές οι δύο ομάδες χάσουν, τότε θα σωθεί και με ισοπαλία. Εκτός είναι ο τερματοφύλακας Αλαγκμπέ (4 συμμ.) και οι αμυντικοί Κονγκρέ (17/0) και Ροκιά (9/0) και οι επιθετικοί Σίλβα (30/6) και Ασαλέ (2/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Χάβρη βολεύεται και με την ισοπαλία, η Ντιζόν θέλει μόνο νίκη, θα επιλέξουμε το Goal/goal (1,95).

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΡΟΝΤΕΖ

Η Μπορντό δέχθηκε νωρίς γκολ από την Ανεσί, πίεσε κατά διαστήματα στη συνέχεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι έχασε 0-1. Ελαβε τέλος το αήττητο σερί των πέντε αγώνων και πλέον η νίκη μπορεί να μην αποδειχθεί αρκετή για την άνοδο, αν δεν καλύψει τη διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Μετς! Τα δέκα τελευταία ματς έχουν έρθει No Goal. Στα θετικά, το γεγονός ότι αναμένεται να παραταχθεί χωρίς προβλήματα.

Η Ροντέζ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Πο, ισοφάρισε, στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ, τελικά έχασε 2-3. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 5ο διαδοχικό παιχνίδι. Είναι ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, λογικά η νίκη θα της δώσει την παραμονή, καθώς υπερτερεί κατά πολύ στη διαφορά τερμάτων έναντι της Λαβάλ. Εκτός είναι οι στόπερ Σουγκρανί (17/0) και Μουγιοκολό (16/0) και ο μέσος Αντελίν (5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μονόδρομος η νίκη και για τις δύο ομάδες. Και σε αυτό το ματς θα προσανατολιστούμε στο Goal/goal (1,85).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

02/06/2023Ligue 2
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Χάβρη Χάβρη 72 37 19 15 3 45 19 26
2 Μετς Μετς 69 37 19 12 6 58 31 27
3 Μπορντό Μπορντό 69 37 20 9 8 51 27 24
4 Μπαστιά Μπαστιά 60 37 17 9 11 50 42 8
5 Καέν Καέν 59 37 16 11 10 52 42 10
6 Σοσό Σοσό 52 37 15 7 15 53 38 15
7 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 52 37 14 10 13 49 46 3
8 Παρί Παρί 52 37 14 10 13 44 43 1
9 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 51 37 14 9 14 33 34 -1
10 Σεντ Ετιέν Σεντ Ετιέν 50 37 14 11 12 61 57 4
11 US Κεβιγί US Κεβιγί 49 37 12 13 12 44 46 -2
12 Αμιάν Αμιάν 47 37 13 8 16 39 50 -11
13 Βαλενσιέν Βαλενσιέν 45 37 10 15 12 42 47 -5
14 Αννεσύ Αννεσύ 45 37 11 12 14 39 50 -11
15 Πο Πο 44 37 11 11 15 39 52 -13
16 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 43 37 10 13 14 38 44 -6
17 Λαβάλ Λαβάλ 43 37 13 4 20 42 55 -13
18 Ντιζόν Ντιζόν 42 37 10 12 15 38 42 -4
19 Νιμ Νιμ 33 37 9 6 22 41 61 -20
20 Νιόρ Νιόρ 28 37 7 7 23 32 64 -32

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr