Ποδόσφαιρο

MLS: Με... φόρα το Σινσινάτι

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 14:46

Φουλ δράση στο συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών

MLS: Με... φόρα το Σινσινάτι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις MLS

του Μάκη Κασσαλιά

NIOY ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Κατρακύλας συνέχεια για τη Νιου Γιορκ Σίτι που δεν έπεισε και κόντρα στο ισχυρό Σινσινάτι σε ένα ακόμα προβληματικό αποτέλεσμα, αν και είχε τις σημαντικές επιστροφές Μοράλες (μ.) και Πελεγκρίνι (ε.). Πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη ενώ αποκλείστηκε και στους «16» του κυπέλλου και αποτελεί την αρνητική έκπληξη της έως τώρα σεζόν.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Νιου Ινγκλαντ που προηγήθηκε 2-0 αλλά εν τέλει χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να σώσει τον βαθμό στην Ατλάντα (3-3). Σε κακό… φεγγάρι, συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη ενω αποκλείστηκε και στους «16» του Κυπέλλου. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Μπόου, δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοί Μπορέρο (μ), Κέσλερ, Μπάι (ε), σταθερά εκτός τρεις ποδοσφαιριστές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακή κατάσταση οι “πολίτες” και παρότι εντός έδρας είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικοί η Νιου Ινγκλαντ μπορεί να ελπίζει σε αποτέλεσμα. Γκολ-γκολ (1,71).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

ΣΙΑΤΛ-ΠΟΡΤΛΑΝΤ

Ντέρμπι στο πλαίσιο του Cascadia Cup. Το Σιάτλ παρουσιάστηκε κατώτερο του αναμενόμενου και δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον βαθμό στο μοιρασμένο ματς με το Σαν Χοσέ (0-1). Εσχάτως έχει χάσει την συνέπεια που το χαρακτήριζε νωρίτερα στη σεζόν με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς χωρίς πάντως να αποχωρίζεται την πρώτη θέση. Εξέτισε ο βασικός μέσος Ζόαο Πάουλο, επέστρεψαν οι χρήσιμοι μέσοι Ρολντάν, Ρόου, εκτός ο χρήσιμος μέσος Βάργκας.

Τι κι αν προηγήθηκε; Το Πόρτλαντ κατέρρευσε στην επανάληψη και γνώρισε βαριά ήττα από το Κάνσας (4-1) συνεχίζοντας τις προβληματικές πτήσεις. Κατώτερο του αναμενόμενου η φετινή πορεία του, μετρά μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αποκλείστηκε από το Κύπελλο και μοιραία ψάχνει αντίδραση στο ντέρμπι. Εξέτισε ο βασικός αμυντικός Ζούπαριττς, έχασε τα τελευταία ματς ο βασικός μέσος Γουίλιαμσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασφαλώς έχει αρετές το Σιάτλ, όμως δεν είναι εμπιστοσύνης. Το Πόρτλαντ συνήθως.. χάνεται στις εξόδους του, πρώτο σημείο ο άσος (1,76).

ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ-ΣΙΚΑΓΟ

Νέα παράσταση από το Σινσινάτι που πέρασε και από τη Νέα Υόρκη (1-3) συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις που το έχουν φέρει στην κορυφή. Μετρά πέντε κολλητές νίκες ενώ συνεχίζει και στα προημιτελικά του κυπέλλου και κλέβει την παράσταση! Καταιγιστικό εντός έδρας όπου μετρά ένα εντυπωσιακό οκτώ στα οκτώ! Δεν αναμένεται να προλάβει ο βασικός μέσος Χάγκλουντ, εκτός και οι συνήθως βασικοί Σέρτζιο Σάντος και Μπρένερ).

Το Σικάγο παρουσιάστηκε απρόσμενα πειθαρχημένο αμυντικά, είχε και την τύχη στο πλευρό του και κατάφερε να επιστρέψει με τον βαθμό από τον Καναδά. «Τρέχει» ένα αήττητο τριών αγωνιστικών και προσπαθεί να… διορθώσει την θέση της, απαιτείται βέβαια περισσότερη αμυντική συνέπεια. Οι απουσίες δικαιολογούν το… αλλοπρόσαλλο του χαρακτήρα του, καθώς δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοί Πινέδα, Τεράν (α), Μιουλερ (ε), εκτός και ο χρήσιμος Ντιν (α.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εντυπωσιακή κατάσταση οι γηπεδούχοι, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να συνεχίσουν νικηφόρα κόντρα σε έναν αντίπαλο στα “μέτρα τους” (1,70).

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ-ΣΑΡΛΟΤ

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Το Κολόμπους αντέδρασε και επικράτησε του Κολοράντο πιστοποιώντας την εντός έδρας δυναμική του. Μπροστά στο κοινό του έχει ηττηθεί μόλις μια φορά και χάρη σε αυτές τις επιδόσεις συνεχίζει την καταδίωξη των πρωτοπόρων. Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Ρουμ, αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος Ράταν, δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοι αμυντικοι Ντάγκενεκ, Σάντς και Βαγιεδίθα.

Η Σάρλοτ ενεπλάκη σε ένα μοιρασμένο ματς στη Φιλαδέλφεια, επέδειξε απρόσμενα επιθετικές αδυναμίες και μοιραία επέστρεψε με άδεια χέρια. Με αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση της φέτος όπως περίτρανα μαρτυρούν και οι αριθμοί. Ξανά εκτός οι βασικοι Κοπέτι (ε), Γιόζβιακ (μ.), έχασαν το τελευταίο και δίνονται αμφίβολοι οι βασικοι Μαρκς (τερμ.), Μπέντερ (μ.). Ο εξτρέμ Σινιασίκι αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο και έχει τεθεί εκτός ομάδας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντλεί δύναμη από την έδρα του το Κολόμπους, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο κόντρα στην υποδεέστερη και κουρασμένη Σάρλοτ. Ο συνδυασμός άσου και over 1,5 πληρώνει 1,91.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Μια ακόμη αναιμική εμφάνιση από την Ιντερ Μαϊάμι που δεν κατάφερε να σώσει έστω τον βαθμό στο μοιρασμένο ματς με τους Ρεντ Μπουλς (0-1) συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Μετρά τέσσερις σερί ήττες και μοιραία δεν αποχωρίζεται τις τελευταίες θέσεις. Οι σημαντικές απουσίες δικαιολογούν εν μέρει τα προβληματικά αποτελέσματα. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοι μέσοι Πιζάρο και Μότα, εκτός ο χρήσιμος αμυντικός Ρουίζ, αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Κρίφτσο.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ουάσινγκτον που παρότι προηγήθηκε 2-0, περιορίστηκε στην ισοπαλία δεχόμενη δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της, έχει περιοριστεί σε μόλις ένα τρίποντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Γκολ/γκολ με over τα τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς. Δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός μέσος Κανούς, εκτός και οι χρήσιμοι επιθετικοί Ντατζόμε και Ρομπέρτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σταθερά προβληματική η Ιντερ Μαϊάμι, καλύτερα στοιχεία έχει δείξει αναμφίβολα η Ουάσινγκτον. Πάμε με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (2,30).

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛΣ-ΟΡΛΑΝΤΟ

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς πόνταρε και πάλι στην αμυντική λειτουργία και παρότι δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της, επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από το Μαϊάμι (0-1). Εσχάτως παρουσιάζεται βελτιωμένη, έχει ηττηθεί μόνο από το ισχυρό Σιάτλ στα πέντε τελευταία ματς και ελπίζει πλέον σε περαιτέρω βαθμολογική «διόρθωση» Under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς. Δεν υπολογίζεται λόγω εθνικών ομάδων ο ενίοτε βασικός μέσος Εντελμαν, εκτός λόγω τραυματισμού και ο βασικός μέσος Φερνάντεζ.

Το πρώτο φετινό γκολ του έμπειρου Σμιθ δεν στάθηκε αρκετό στο Ορλάντο που στο φινάλε έπαιξε με τον χρόνο και το πλήρωσε κόντρα στην Ατλάντα. Εμφανώς βελτιωμένο εσχάτως και για πρώτη φορά φέτος «τρέχει» ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών. Γκολ/γκολ με over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς, δεν υπολογίζεται ο συνήθως βασικός αμυντικός Πετράσο, εκτός και ο χρήσιμος μπακ Χαλιντέϊ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι ΝΥ Ρεντ Μπουλς είναι μία ομάδα με συγκεκριμένο “ταβάνι”, ενώ το Ορλάντο ένα εξαιρετικά απρόβλεπτο σύνολο. Πάσο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.-ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Εστω και αγχωτικά η Φιλαδέλφεια επιβλήθηκε της Σάρλοτ (1-0), έκτη νίκη στο αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών έχοντας βρει για τα καλά τα πατήματα της και ανέβηκε στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα σε μία καλά οργανωμένη άμυνα, η ουσία είναι πως πήρε αυτό που ήθελε. Over τα 8/12 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (αποκλείστηκε από την Μινεσότα στα πέναλτι). Μοναδικός απόντας ο χαφ Μπεντόγια.

Το Μόντρεαλ βρέθηκε φάτσα με την ήττα στην Ουάσινγκτον, όμως δεν τα παράτησε και πήρε ένα βαθμό (2-2). Οι Καναδοί -που στις περισσότερες εξορμήσεις τους.. χάνονται αντιθέτως εντός έδρας έχουν σερί νικών- έχουν προκριθεί στον τελικό του καναδικού πρωταθλήματος (στις 7 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει το Βανκούβερ). No goal τα 9/12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι μέσοι Ντιούκ (βασικός), Πιέτ (αναπληρωματικός) και ο εναλλακτικός φορ Τόι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανεβάζει διαρκώς στροφές η Φιλαδέλφεια, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη να μην επιβληθεί του αναιμικού εκτός έδρας Μόντρεαλ. Χαμηλά πολύ όμως άσος, θα τον ρισκάρουμε συνδυαστικά με over (2,20).

ΟΣΤΙΝ-ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Πολύτιμη νίκη επί της Μινεσότα πανηγύρισε το Οστιν (2-1), τρίτο τρίποντο στα τέσσερα τελευταία και εισήλθε στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης (γενικότερο σερί 3-4-5). Προηγήθηκε με το έκτο φετινό γκολ του αμυντικού Γκάλαχερ, ισοφαρίστηκε γρήγορα αλλά διατήρησε τον έλεγχο και λυτρώθηκε με το τρίτο γκολ του Ντριούσι. Επιστρέφει από διεθνείς υποχρεώσεις ο κεντρικός μέσος Γουόλφ (1 γκολ), εκτός πλάνων οι βασικοί Βαϊσάνεν (στόπερ) και Κόλμανιτς (αριστερός μπακ-χαφ).

Σε εντός έδρας ήττα από τους ΛΑ Γκάλαξι υποχρεώθηκε το Σολτ Λέικ (2-3), για να απομακρυνθεί από τις θέσεις πλέι οφ της δυτικής περιφέρειας. Οι «βασιλικοί» αν και δεν είχαν καλή απόδοση πέτυχαν ανατροπή, μόνο προσωρινά όμως δεχόμενοι με τη σειρά τους ανατροπή. Επιστρέφει από διεθνείς υποχρεώσεις ο αναπληρωματικός μέσος Νάιμαν, εξέτισε ο στόπερ Γκλαντ, νοκ άουτ οι Φαρνσγουόρθ (βασικός στόπερ) και Ντιέγκο Λούνα (αν. μεσοεπιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βελτιώμενο εσχάτως το Οστιν, διαρκή τα σκαμπανεβάσματα του Σολτ Λέικ. Προβάδισμα στον άσο (2,03), που όμως δεν είναι για.. πολλά.

ΝΤΑΛΑΣ-ΝΑΣΒΙΛ

Μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (2-2-0), το Ντάλας υπέκυψε δίκαια και σχετικά εύκολα στο Κάνσας (2-1). Μετράει τέσσερα διαδοχικά no goal, ενώ τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα σε πρωτάθλημα και κύπελλο (όπου αποκλείστηκε με ήττα 2-0 στο Νάσβιλ) ήταν under. Αμφίβολοι οι Πομικάλ (βασικός μεσοεπιθετικός) και Ντσάμπελενγκ (Νοτιοαφρικανός μέσος), νοκ άουτ οι βασικοί Αριόλα (επιθετικός), Λέτζετ (μέσος) και ο αναπληρωματικός Σκοτ (εξτρέμ).

Το Νάσβιλ εκμεταλλεύτηκε ξανά τη δύναμη της έδρας του απέναντι στο Κολόμπους (3-1), πέμπτη νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, έκτη διαδοχική στο Τενεσί φιγουράροντας στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης. Ο περσινός MVP του πρωταθλήματος Μουχτάρ μετρά ήδη εννιά γκολ και πέντε ασίστ. Προηγήθηκε ο αποκλεισμός στο κύπελλο (2-1 από Ιντερ Μαϊάμι), τα 6/7 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Ζίμερμαν, εκτός ο στόπερ Ντε Πουί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδα έδρας το Ντάλας, θα βάλει δύσκολα στο Νάσβιλ που είναι ελαφρώς πιο ποιοτικό. Προσπερνούμε σημείο, πάμε με το γκολ-γκολ (1,84) αλλά και το σύνολο 2-3 τερμάτων (2,00).

ΜΙΝΕΣΟΤΑ-ΤΟΡΟΝΤΟ

Η Μινεσότα πάλεψε αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το Οστιν (2-1), βλέποντας να διακόπτεται μίνι αήττητο τριών ματς (2-1-0) μετά από έξι αγωνιστικές με συγκομιδή μόλις ενός πόντου. Μέτρια εμφάνιση, ισοφάρισε προσωρινά με τον Ροζάλες να ανοίγει λογαριασμό αλλά δεν άξιζε αποτέλεσμα. Είχαν προηγηθεί τρία συνεχόμενα under στο πρωτάθλημα. Εκτός πλάνων οι βασικοί Ντιμπασί (στόπερ), Λουντ (μέσος), Ρεϊνόσο (μεσοεπιθετικός) και οι αναπληρωματικοί Τζίμπα (αριστερός μπακ), Μαρκές (στόπερ).

Το Τορόντο δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση του Σικάγο (0-0) και παραμένει χαμηλά στην ανατολική περιφέρεια, με μόλις τρεις νίκες σε 18 αγωνιστικές. Είχε ουκ ολίγες ευκαιρίες όλες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες, πάντως την μεγαλύτερη την έχασε ο αντίπαλος (10’). Τα έξι από τα επτά τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν συνδυασμός under και no goal. Εκτός πλάνων οι μέσοι Μπράντλεϊ, Οσόριο, Βάσκες, Κοέγιο και οι Ο’ Νιλ (εξτρέμ), Ντιομαντέ (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μινεσότα είναι αναξιόπιστη μεν, αλλά με δεδομένη ποιότητα. Και περιμένουμε να τα καταφέρει κόντρα σε έναν αντίπαλο που ακόμα “ψάχνεται”.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ-ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Δεύτερη διαδοχική άνετη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε το Σεντ Λούις κόντρα στο Βανκούβερ (3-1) και φιγουράρει ψηλά στη Δύση, έχοντας να επιδείξει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος. Πήρε εξαρχής τα ηνία, ελάχιστα ανησύχησε βάζοντας γερές βάσεις από το πρώτο ημίχρονο. Είναι η μοναδική ομάδα με επτά ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Αμφίβολος ο βασικός φορ Ζοάο Κλάους, νοκ άουτ οι Αλμ (μεσοεπιθετικός) και Νίλσον (στόπερ).

Το Χιούστον διασύρθηκε στο Βανκούβερ (6-2), υποχωρώντας στα όρια των προνομιούχων θέσεων της Δύσης. Το ότι δέχτηκε γκολ στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα και των δύο ημιχρόνων (!) τα λέει όλα για την αμυντική λειτουργία των Τεξανών, των οποίων η εστία παραβιάστηκε και στα 19 τελευταία ταξίδια. Μετράει τρία διαδοχικά over σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου προκρίθηκε στα προημιτελικά. Τιμωρημένος ο αν. Κολομβιανός φορ Κινόνες, τραυματίες ο βασικός στόπερ Χαντέμπε και οι αναπληρωματικοί Σμιτ (αμυντικός), Ατσάρα (φορ).
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν.. μασάει το Σεντ Λούις που εξελίσσεται σε μεγάλο “μπελά” για τους αντιπάλους του. Το Χιούστον αποδυναμώνεται πάρα πολύ στα ταξίδια του, άσος (1,90) που κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με over (2,50).

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Το Κολοράντο γνώρισε φυσιολογική ήττα στη σκληρή έδρα του Κολόμπους (3-2), συνεχίζοντας την απογοητευτική του πορεία. Για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική έμειναν με άδεια χέρια οι Ράπιντς, που εμφανίζουν προβλήματα σε όλες τις γραμμές με συνέπεια να έχουν κολλήσει στον βυθό της δυτικής περιφέρειας. Over τα πέντε από τα έξι τελευταία. Αμφίβολοι οι βασικοί Μπάσετ (μέσος), Ρούμπιο (φορ), νοκ άουτ ο βασικός μέσος Πράις και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Ροντρίγκεζ.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Σιάτλ πανηγύρισε το Σαν Χοσέ (0-1) και εξακολουθεί να φιγουράρει ψηλά στη δυτική περιφέρεια. Το πρώτο φετινό διπλό επιτεύχθηκε χάρη στο έκτο γκολ του συνήθη υπόπτου Εμπομπίσε. Είχαν προηγηθεί έξι διαδοχικά γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Εξέτισε ο μέσος Τζάντσον, τραυματίες οι βασικοί Νέιθαν (στόπερ), Ακάπο (δεξιός μπακ), επιστρέφουν από διεθνείς υποχρεώσεις ο βασικός εξτρέμ Κάουελ και ο αναπληρωματικός μέσος Τσακίρης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τις πλέον αδύναμες ομάδες της MLS το Κολοράντο, ενώ το φετινό Σαν Χοσέ “αρέσει”. Προς τα δεξιά κλίνουμε, όμως έχει και.. μπόλικη ισοπαλία το ματς.

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΚΑΝΣΑΣ

Το Βανκούβερ «ισοπέδωσε» το Χιούστον (6-2) και εισήλθε ξανά στις θέσεις πλέι οφ, μετρώντας από πέντε νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Οι Καναδοί ήταν απολαυστικοί, σκόραραν στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα και των δύο ημιχρόνων (!), ενώ ο Γκρέσελ σκόραρε δις για πρώτη φορά στην καριέρα του. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα επτά από τα οκτώ τελευταία σε MLS και καναδικό πρωτάθλημα (όπου στον τελικό θα αντιμετωπίσει το Μόντρεαλ.

Το ασταθές Κάνσας έβαλε αυτή τη φορά το.. καλό του κοστούμι νικώντας δίκαια το Ντάλας (2-1), επιτυχία που το διατηρεί κοντά στις προνομιούχες θέσεις της Δύσης. Πρωταγωνιστές Σαλόι και Κίντα έχοντας από ένα γκολ και μία ασίστ. Over τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα πρωταθλήματος, ενώ τα 7/9 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Εκτός οι βασικοί Μέλια (γκολκίπερ), Αγκάντα (φορ) και οι αναπληρωματικοί Φορντ (στόπερ), Πιέρ (δεξιός μπακ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να γιατρέψει τις πληγές της συντριβής στο Χιούστον καλείται το Βανκούβερ, μόνο απλό δεν θα είναι πάντως απέναντι στο Κάνσας που στην καλή του μέρα μπορεί να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Θα ρισκάρουμε το διπλό (3,80).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Βαθμολογία -

03/06/2023Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σινσινάτι Σινσινάτι 36 15 11 3 1 25 15 10
2 Νάσβιλ Νάσβιλ 28 15 8 4 3 22 10 12
3 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 27 15 8 3 4 24 15 9
4 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 26 15 7 5 3 25 20 5
5 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 24 16 6 6 4 32 28 4
6 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 21 15 6 3 6 29 22 7
7 Σάρλοτ Σάρλοτ 21 16 6 3 7 20 26 -6
8 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 20 16 5 5 6 22 20 2
9 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 20 14 5 5 4 17 17 0
10 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 19 15 6 1 8 15 24 -9
11 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 19 16 4 7 5 11 13 -2
12 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 17 15 3 8 4 21 24 -3
13 Τορόντο Τορόντο 17 16 3 8 5 15 19 -4
14 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 16 15 4 4 7 17 22 -5
15 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 15 15 5 0 10 14 19 -5
Final Series
Final Series Play-offs
03/06/2023Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 26 16 8 2 6 21 14 7
2 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 25 13 8 1 4 29 14 15
3 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 25 12 7 4 1 23 10 13
4 Ντάλας Ντάλας 23 15 6 5 4 18 16 2
5 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 22 15 6 4 5 19 19 0
6 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 20 15 5 5 5 25 19 6
7 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 19 15 5 4 6 14 17 -3
8 Όστιν Όστιν 19 15 5 4 6 16 21 -5
9 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 18 14 5 3 6 15 18 -3
10 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 16 15 4 4 7 19 24 -5
11 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 16 16 4 4 8 15 23 -8
12 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 16 15 4 4 7 16 26 -10
13 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 12 15 3 3 9 13 26 -13
14 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 12 16 2 6 8 14 25 -11
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr