Ποδόσφαιρο

Α’ Ισπανίας: “Σφαγή” για τη σωτηρία στην αυλαία

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 03:47

Τελευταία αγωνιστική στη La Liga, με έξι ομάδες να μάχονται για την αποφυγή της καταδικαστικής 18ης θέσης.

Α’ Ισπανίας: “Σφαγή” για τη σωτηρία στην αυλαία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Α’ Ισπανίας.

ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Με το «διπλό» επί της Χιρόνα (1-2) η Μπέτις εξασφάλισε και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έτσι θα αγωνιστεί για τρίτη διαδοχική χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα παίξει τρεις σερί χρονιές στην Ευρώπη. Πέντε NG στα επτά τελευταία, τρία under 1.5 στα πέντε τελευταία. Βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα: δεν είχε σκοράρει στα 4 από τα 6 προηγούμενα ματς! Παραμένει εκτός ο φορ Φεκίρ. Το παιχνίδι με τη Βαλένθια είναι το τελευταίο για τον Χοακίν που κρεμάει τα παπούτσια του.

Στο 93’ έσωσε το βαθμό με την Εσπανιόλ (2-2) η Βαλένθια, η οποία για δεύτερη φορά, μετά από 40 χρόνια, «παίζει» την παραμονή στο φινάλε… Το καλό είναι ότι εξαρτάται από την ίδια, αφού χρειάζεται ένα βαθμό, δεδομένου ότι ευνοείται στις ισοβαθμίες. Αν χάσει, χρειάζεται να μην κερδίσει η Βαγιαδολίδ ή η Αλμερία ή να φέρει Χ η Θέλτα: σε τετραπλή ισοβαθμία στους 41 πέφτει. Πέμπτο GG στα επτά τελευταία εντός. Εκτός Λάτο (αμ.), Αντρέ (επ.), ίσως και ο Κορέια (αμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φινάλε του μεγάλου Χοακίν στην Μπέτις, ένα βαθμό χρειάζεται η Βαλένθια και μπορεί να τον πάρει (3,60).

Μπέτις – Βαλένθια 1:2.70 Χ:3.70 2:2.50

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Η Μαγιόρκα είναι από τις λίγες ομάδες της Πριμέρα που φτάνει στην τελευταία αγωνιστική βαθμολογικά αδιάφορη. Εχει σωθεί εδώ και εβδομάδες και δεν προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης, οπότε είναι χαλαρή. Προέρχεται από ήττα από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (3-0). Τέταρτο διαδοχικό NG και τρίτο over στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Τιμωρημένος ο επιθετικός Άματ. Παραμένουν εκτός Νάσταζιτς, Ογκόστινσον, Ραΐγιο, Χατζικαντούνιτς (αμυντικοί), Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα (μέσοι).

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κέρδισε τη Βιγιαρεάλ (2-1) και διατηρεί ζωντανό το όνειρο της Ευρώπης! Στο φινάλε αντιμετωπίζει βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα και για να τερματίσει έβδομη και με εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ, χρειάζεται νίκη, καθώς και ισοπαλία στο Οσασούνα-Χιρόνα και να μην κερδίσει η Μπιλμπάο. Τελευταίο παιχνίδι του Ιραόλα στον πάγκο της, αφού ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει. Δωδέκατο over στα 13 τελευταία ματς. Ενδέκατο GG στα 12 τελευταία παιχνίδια. Μάλλον κομπλέ και με τη Μαγιόρκα, μοναδικό ερωτηματικό αν θα προλάβει ο μέσος Τρέχο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξασφαλισμένη μεν η Μαγιόρκα όμως δεν χαρίζεται, ζωντανή για Ευρώπη στο αντίο Ιραόλα η Ράγιο με λίγες πιθανότητες πάντως. Πάμε με το.. συντηρητικό 2-3 γκολ (1,91).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο επιστρέφει για πέμπτη φορά στην ιστορία της μετά από μία δεκαετία η Σοσιεδάδ, παρά την ήττα από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη (2-1). Τρίτο GG και over στα 4 τελευταία παιχνίδια. Ο αμυντικός Αρίτθ είναι τιμωρημένος στη φιέστα με τη Σεβίλλη. Παραμένουν εκτός ο μέσος Νταβίδ Σίλβα και οι επιθετικοί Μέρκελανθ, Σαντίκ. Ίσως γυρίσει ο μέσος Μπράις Μέντες. Τελευταίο παιχνίδι του Ιγιαραμέντι με τους Βάσκους, αφού δεν ανανέωσε. Πιθανό rotation από τον κόουτς Ιμανόλ Αλγουάθιλ.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Η Σεβίλλη έκανε το 7/7 σε τελικούς Γιουρόπα Λιγκ νικώντας στα πέναλτι την Ρόμα. Προηγήθηκε η ισοπαλία με την υποβιβασμένη Ελτσε, αλλά ποσώς την απασχολεί πλέον καθώς τη νέα σεζόν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέμπτο under στα επτά τελευταία. Ετοιμος ο μέσος Σούσο. Τιμωρημένος ο χαφ Γκεγιέ. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μαρκάο, Χορδάν, Νιανζού και ο μέσος Τόρες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φιέστα για το Τσάμπιονς Λιγκ η Σοσιεδάδ, η Σεβίλλη λογικά έχει “αδειάσει” από ενέργεια μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Ασος (1,68), ίσως είναι καλύτερα να πονταριστεί στο live.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Με τον αγώνα κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ολοκληρώνεται η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, αν και έφτασε ως τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στο τέλος μετρούν οι τίτλοι και το Κύπελλο που πήρε δεν αρκεί. Προέρχεται από «διπλό» επί της Σεβίλλης (1-2). Τρία NG και under στα πέντε τελευταία ματς. Αρκετά ερωτηματικά στο φινάλε: Μπενζεμά, Βινίσιους, Μαριάνο (επιθετικοί), Βαλβέρδε (μέσος). Ξανά εκτός ο επιθετικός Αζάρ.

Αυτοκτονία για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία έχασε στο «Σαν Μαμές» από την υποβιβασμένη Ελτσε (0-1), έτσι στο φινάλε δεν εξαρτάται από την ίδια το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για να τερματίσει έβδομη και να παίξει στο Κόνφερενς Λιγκ, πρέπει να κερδίσει και να μην κερδίσει η ισόβαθμη της Οσασούνα. Το ντεφορμάρισμα στο φινάλε επηρεάζει και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, μολονότι έχει συμβόλαιο και του χρόνου… Αν χάσει η Μπιλμπάο, θα έχει τη χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή επί Βαλβέρδε. Πέμπτο under στα επτά τελευταία ματς. Ξανά εκτός Ερέρα, Ντάνι Γκαρθία (μέσοι), Μορθίγιο (επ.), Γεράι και Ινίγκο Μαρτίνεθ (αμυντικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρεάλ θέλει τη νίκη και την 2η θέση, η Μπιλμπάο φαίνεται να κάνει.. δώρο το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εχει ενδιαφέρον ο άσος (1,88), πολύ πιθανό και το over (1,65).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Βαθμολογικά αδιάφορη στο φινάλε με την Ατλέτικο Μαδρίτης η Βιγιαρεάλ, αφού έχασε και τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα από τη Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη (2-1). Ανακόπηκε έτσι αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Η σεζόν θεωρείται επιτυχημένη, ειδικά από τη στιγμή που έχασε βασικούς παίκτες στις χειμερινές μεταγραφές. Ένατο GG και όγδοο over στα δέκα τελευταία ματς. Τιμωρημένος ο μέσος Πεδράθα. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Αλμπιόλ, ο μέσος Κοσελίν και ο επιθετικός Μοράλες.

Από νίκη επί της Σοσιεδάδ (2-1) προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελευταίο της ματς στο «Μετροπολιτάνο», αδιάφορη βαθμολογικά εδώ και εβδομάδες, αφού ουσιαστικά μόνο η άτυπη κόντρα με τη Ρεάλ για τη δεύτερη θέση έχει μείνει. Ογδοο over στα δέκα τελευταία ματς. Πέμπτο GG στα επτά τελευταία παιχνίδια. Επιστρέφουν οι αμυντικοί Ρεϊνίλντο, Σάβιτς και ο φορ Μοράτα. Τιμωρημένος στο φινάλε ο μέσος Ντε Πάουλ. Σταθερά εκτός ο βασικός γκολκίπερ Όμπλακ, οι μέσοι Λεμάρ, Γιορέντ και ο επιθετικός Ντεπάι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αδιάφορη η Βιγιαρεάλ, αμυδρές ελπίδες για την δεύτερη θέση έχουν οι “ροχιμπλάνκος”. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, χαμηλά οι τιμές στα γκολ.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΘΕΛΤΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ήττα από την Κάντιθ (1-0) έφερε τη Θέλτα στο βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού κι από εκεί που ήταν άνετη, φτάνει την τελευταία αγωνιστική στο όριο, αφού έχει μόλις μία νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές! Για να σωθεί χρειάζεται νίκη. Σε περίπτωση ισοπαλίας θέλει ήττα της Βαγιαδολίδ. Υποβιβάζεται σε τετραπλή ή πενταπλή ισοβαθμία στους 41 βαθμούς. Τρίτο under στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Τραυματίστηκε ο στόπερ Αΐντο. Ερωτηματικό και πάλι η ετοιμότητα του φορ Ασπας που έπαιξε ως αλλαγή στα δύο τελευταία ματς Αμφίβολο αν θα γυρίσει ο Μπελτράν (αμ.).

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα έριξε «τριάρα» στη Μαγιόρκα στο τελευταίο της παιχνίδι στο «Καμπ Νόου» πριν κλείσει για τα έργα που θα γίνουν σ’ αυτό. Αποθέωση για Μπουσκέτς και Άλμπα στο αντίο τους από τους «μπλαουγκράνα» και ο Τσάβι ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι στην αποστολή με τη Θέλτα. Εκτο over στα επτά τελευταία παιχνίδια. Τρία GG στα 4 τελευταία ματς. Αμφίβολο αν θα γυρίσει ο Αραούχο (αμ.). Τραυματίστηκε ο Μπαλντέ (αμ.), εκτός παραμένει και ο Πέδρι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε δύσκολη θέση πλέον η Θέλτα, “καίγεται” για αποτέλεσμα. Με απουσίες η πρωταθλήτρια, βέβαια ακόμη κι έτσι από αυτήν εξαρτάται. Εχει “μπόλικη” ισοπαλία (3,80).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΧΕΤΑΦΕ

Η ισοπαλία στην Αλμερία (0-0) διατηρεί τη Βαγιαδολίδ στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά στο φινάλε εξαρτάται από την ίδια, αφού παίζει με άμεσο αντίπαλο! Αν κερδίσει τη Χετάφε, σώζεται, αν χάσει, υποβιβάζεται. Σε περίπτωση ισοπαλίας, υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Αλμερία, αλλά υστερεί με τη Θέλτα. Αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, σώζεται. Τρίτο NG στα 4 τελευταία παιχνίδια. Έχει πέντε over στα επτά τελευταία ματς. Τιμωρημένοι Χόνγκλα και Μόντσου. Αμφίβολοι Χοακίν (μέσος) και Ελ Γιακίμ (αμ.). Παραμένουν εκτός Λουίς Πέρεθ (αμ.) Ανουάρ (επ.) και Αμαλά (χαφ).

Την απόλυτη ανατροπή πάει να κάνει η Χετάφε, η οποία κέρδισε και την Οσασούνα (2-1) μετά το «διπλό» επί της Μπέτις, εξήλθε έτσι της ζώνης του υποβιβασμού! Ο Χοσέ Μπορδαλάς επέστρεψε για να τη σώσει και είναι κοντά στο θαύμα. Για να σωθεί χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία απέναντι στη Βαγιαδολίδ. Σε περίπτωση ήττας χρειάζεται ήττα της Αλμερία ή να μην κερδίσει η Θέλτα. Πέντε under και τέσσερα NG στα έξι τελευταία παιχνίδια. Τιμωρημένοι Τζενέ (αμ.), Πόρτου (επ.). Αμφίβολος ο μέσος Αραμπάρι. Εκτός ξανά ο φορ Ουνιάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαίο ματς-τελικός παραμονής, σώζεται με νίκη η Βαγιαδολίδ αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο με την Χετάφε να πηγαίνει για το “κόλπο γκρόσο”. Είμαστε μεταξύ άσου και ισοπαλίας.

Βαγιαδολίδ – Χετάφε 1:2.20 Χ:3.35 2:3.45

ΕΛΤΣΕ-ΚΑΝΤΙΘ

Τώρα που υποβιβάστηκε και μαθηματικά η Έλτσε, πετάει! Προέρχεται από «διπλό» επί της Μπιλμπάο (0-1) κι ενώ είχαν προηγηθεί η νίκη με την Ατλέτικο και η ισοπαλία με τη Σεβίλλη. Αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές, έχει κάνει το καλύτερο φετινό σερί της! Έβδομο under και έκτο NG στα εννέα τελευταία ματς. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κλερκ. Έχει κάποιες πιθανότητες να επιστρέψει ο μέσος Μασκαρέγ. Παραμένουν εκτός ο χαφ Καρμόνα και οι αμυντικοί Παλάσιος, Μπίγκας και Ντιέγκο Γκονθάλεθ.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Βήμα σωτηρίας πραγματοποίησε η Κάντιθ με τη νίκη επί της Θέλτα (1-0), άμεσου αντιπάλου στη μάχη για την παραμονή. Χρειάζεται ένα βαθμό στο φινάλε για να σωθεί. Σε περίπτωση ήττας και ισοβαθμίας με τη Χετάφε, θα εξαρτηθεί από τη διαφορά τερμάτων που τώρα δεν είναι υπέρ της, ενώ σε τετραπλή ισοβαθμία σώζεται. Δέκατο under στα 12 τελευταία και ένατο ΝG στα 11. Τιμωρημένος ο μέσος Αλκάραθ. Ίσως γυρίσουν Φαλί (αμ.), Άλεξ Φερνάντεθ (μέσος). Σταθερά εκτός Κάλα, Θαλδούα, Τσουστ (αμυντικοί), Γκαρίδο (μέσοι), Οκάμπο και Ράμος (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αργησε να ξυπνήσει η Ελτσε, ένα βαθμό θέλει η Κάντιθ για να είναι ήσυχη και περιμένουμε να τον πάρει (3,45).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΛΜΕΡΙΑ

Το γκολ που δέχτηκε στο 93’ του αγώνα με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» (2-2) ήταν καταδικαστικό για την Εσπανιόλ, αφού υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Σεγούντα. Μόλις δύο χρόνια έμεινε στην Πριμέρα και επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία, έχοντας μόνο μία νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Τα έχει και με τη διαιτησία, πάντως, αφού θεωρεί ότι αδικήθηκε σε πολλά ματς φέτος… Δεκατοτρίτο GG και over στα 15 τελευταία.

Δεν τελείωσε τη δουλειά στο παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ (0-0) η Αλμερία και «παίζει» την παραμονή της στο φινάλε, όπου με νίκη κόντρα στην αδιάφορη εν τέλει Εσπανιόλ μένει στην κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας χρειάζεται να μην κερδίσει η Βαγιαδολίδ ή ήττα της Θέλτα. Σε ισοβαθμία με τη Βαγιαδολίδ ή σε τριπλή ισοβαθμία, υποβιβάζεται. Τρίτο σερί ΝG και εννέα over στα 11 τελευταία. Τιμωρημένος ξανά ο φορ Σουάρες. Αμφίβολος ο Τσούμι (αμ.). Ξανά εκτός ο αμυντικός Κάικι και ο φορ Λέο Μπαπτιστάο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επεσε οριστικά η Εσπανιόλ, σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Αλμερία αλλά δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε αυτές τις τιμές. Θα ρισκάρουμε το no goal (2,60).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΧΙΡΟΝΑ

Η Οσασούνα δεν πήρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου, αφού έχασε στον τελικό, αλλά μπορεί να το πάρει μέσω της έβδομης θέσης του πρωταθλήματος. Και παρά την ήττα από τη Χετάφε (2-1) κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη παραμένει έβδομη. Σε περίπτωση ισοπαλίας, χρειάζεται να μην κερδίσουν Μπιλμπάο, Βαγιεκάνο και Σεβίλλη. Τρίτο over στα 4 τελευταία ματς και πέντε NG στα επτά τελευταία παιχνίδια. Αμφίβολος ο μέσος Μόι Γκόμεθ. Ξανά εκτός Νάτσο Βιδάλ (αμ.) και Μπράσανατς (χαφ)

Από ήττα στην έδρα της με 1-2 από την Μπέτις προέρχεται η Χιρόνα, η οποία ωστόσο ελπίζει ακόμη στην υπέρβαση, στην έξοδό της δηλαδή στην Ευρώπη. Θα τερματίσει έβδομη αν κερδίσει στην Παμπλόνα και παράλληλα δεν κερδίσει η Μπιλμπάο. Η σεζόν της είναι ούτως ή άλλως απόλυτα επιτυχημένη, ό,τι κι αν γίνει στο φινάλε. Έκτο GG και πέμπτο over στα επτά τελευταία ματς. Σταθερά εκτός ο αμυντικός Σάντι Μπουένο, οι μέσοι Ιβάν Μαρτίν, Κεμπέ και ο εξτρέμ Τόνι Βίγια. Αμφίβολοι οι μέσοι Ρικέλμε και Ρόκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο χέρι της Οσασούνα παραμένει η Ευρώπη, πάντως και η Χιρόνα εδώ που έφτασε θα τα δώσει όλα. Ενα “κλικ” στον άσο του 2,15.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Βαθμολογία -

04/06/2023Primera División
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μπαρτσελόνα Μπαρτσελόνα 88 37 28 4 5 69 18 51
2 Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 77 37 24 5 8 74 35 39
3 Ατλέτικο Μαδρίτης Ατλέτικο Μαδρίτης 76 37 23 7 7 68 31 37
4 Ρεάλ Σοσιεδάδ Ρεάλ Σοσιεδάδ 68 37 20 8 9 49 34 15
5 Βιγιαρεάλ Βιγιαρεάλ 63 37 19 6 12 57 38 19
6 Μπέτις Μπέτις 59 37 17 8 12 45 40 5
7 Οσασούνα Οσασούνα 50 37 14 8 15 35 41 -6
8 Αθλέτικ Μπιλμπάο Αθλέτικ Μπιλμπάο 50 37 14 8 15 46 42 4
9 Χιρόνα Χιρόνα 49 37 13 10 14 57 53 4
10 Βαγιεκάνο Βαγιεκάνο 49 37 13 10 14 45 50 -5
11 Σεβίλλη Σεβίλλη 49 37 13 10 14 46 52 -6
12 Μαγιόρκα Μαγιόρκα 47 37 13 8 16 34 43 -9
13 Κάντιθ Κάντιθ 41 37 10 11 16 29 52 -23
14 Χετάφε Χετάφε 41 37 10 11 16 34 45 -11
15 Βαλένθια Βαλένθια 41 37 11 8 18 41 44 -3
16 Αλμερία Αλμερία 40 37 11 7 19 46 62 -16
17 Θέλτα Θέλτα 40 37 10 10 17 41 52 -11
18 Ρεάλ Βαγιαδολίδ Ρεάλ Βαγιαδολίδ 39 37 11 6 20 33 63 -30
19 Εσπανιόλ Εσπανιόλ 36 37 8 12 17 49 66 -17
20 Έλτσε Έλτσε 24 37 5 9 23 29 66 -37
Promotion - Champions League (Group Stage)
Promotion - Europa League (Group Stage)
Promotion - Europa Conference League (Qualification)
Relegation - LaLiga2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr