Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Μπράγκα - Πόρτο, το προβάδισμα οι δράκοι!

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 09:55

Μπράγκα και Πόρτο έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο, ύστερα από τη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μπενφίκα.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Μπράγκα - Πόρτο, το προβάδισμα οι δράκοι!

04/06/2023, (19:15), Κωδ. ΟΠΑΠ: 105

Μονός τελικός Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η αναμέτρηση διεξάγεται στη Λισαβόνα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Μπράγκα

Εξαιρετική χρονιά για την ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε καθώς τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας και εξασφάλισε μια θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 10 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και το 6ο τρόπαιο της ιστορίας της. Η Μπράγκα έχει κατακτήσει 3 φορές το Κύπελλο Πορτογαλίας και άλλες 4 φορές ήταν φιναλίστ. Στον ημιτελικό απέκλεισε πανεύκολα τη Νασιονάλ Μαδέιρα, τη διέλυσε στην έδρα της με 5-0 στον πρώτο αγώνα, ενώ στη ρεβάνς έκανε «αγγαρεία» και έμεινε στο 2-2, παίζοντας με αναπληρωματικούς. Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι κέρδισε 3-0 την Πάσος, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους θεατές. Η κατάκτηση του κυπέλλου θα έρθει να κλείσει συναρπαστικά μια πολύ καλή χρονιά.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναμένονται εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Συνεχίζουν τραυματίες ο στόπερ Τορμένα και ο αριστερός μπακ Σεκέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα

Ματέους – Γκόμεθ, Νιακατέ, Τορμένα, Μπόρχα– Μουσράτι, Α. Χόρτα – Μεντέιρος, Ρ. Χόρτα, Μπρούμα – Ρουίθ.

Πόρτο

Δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια που έκανε στα τελευταία παιχνίδια για να ρίξει την Μπενφίκα από την πρώτη θέση. Τερμάτισε 2η και μάλλον αυτό λογίζεται ως αποτυχία, εκτός και αν το πρωτάθλημα δεν ήταν ο στόχος της, που θα είναι ψέμα. Αποκλείστηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ίντερ, πήρε το Λιγκ Καπ κόντρα στη Σπόρτινγκ, θα κυνηγήσει να «σώσει» τη χρονιά με ακόμα ένα τρόπαιο. Στον ημιτελικό ίδρωσε αλλά απέκλεισε στην παράταση με 3-2 (έχασε 2-1 στην κανονική διάρκεια) τη Φαμαλικάο στη ρεβάνς. Είναι η κάτοχος του κυπέλλου, ενώ θα ψάξει τον 10ο τίτλο με τον Κονσεϊσάο στο τιμόνι, που θα αποτελέσει και παρηγοριά για την απώλεια του πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Σέρζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, κυρίως στην Ιταλία. Πάντως έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Η Πόρτο έχει κατακτήσει 18 φορές το Κύπελλο Πορτογαλίας και άλλες 14 ήταν φιναλίστ.

Αγωνιστικά νέα

Μοναδικός τραυματίας παραμένει ο δεξιός μπακ Ζοάο Μάριο.

Πιθανή ενδεκάδα

Ντιόγκο Κόστα – Πεπέ, Πέπε, Μαρκάνο, Γουέντελ – Οτάβιο, Εουστάκιο, Ουρίμπε, Γκαλένο – Εβανίλσον, Ταρέμι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.5 3.55 1.72 1.78 1.92 1.28 3.3 1.82 1.84 1.98 1.24 1.19
Μπράγκα - Πόρτο / Εκτίμηση

Η Μπράγκα έδειξε καλά σημάδια ποδοσφαίρου γενικότερα μέσα στη χρονιά, αλλά η Πόρτο είναι εξαιρετική το τελευταίο διάστημα και έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. Πάμε με το διπλό (1.85).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr