Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελβετίας: Γιουνγκ Μπόις - Λουγκάνο, ανώτερη η πρωταθλήτρια!

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 10:20

Η Γιουνγκ Μπόις θα διεκδικήσει το κύπελλο απέναντι στην επικίνδυνη Λουγκάνο, έτσι ώστε να κλείσει τη χρονιά με το νταμπλ. 

Κύπελλο Ελβετίας: Γιουνγκ Μπόις - Λουγκάνο, ανώτερη η πρωταθλήτρια!

04/06/2023, (15:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 583

Μονός τελικός Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η αναμέτρηση διεξάγεται στη φυσική έδρα της Γιουνγκ Μπόις.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Γιουνγκ Μπόις

Επέστρεψε άμεσα στην κορυφή του πρωταθλήματος, απέδειξε από το ξεκίνημα πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου. Ουσιαστικά έκανε περίπατο τη φετινή χρονιά, εκμεταλλευόμενη τις αδυναμίες και τις υποχρεώσεις των άλλων ομάδων. Και στο κύπελλο έκανε εξαιρετική πορεία με άνεση. Χαρκατηριστές οι νίκες επί της Λωζάνης (1-5) στους “16”, της Τουν (0-5) στα προημιτελικά και της Βασιλείας (2-4) στα ημιτελικά, εκεί που έδειξε ότι δεν μπορεί να τη σταματήσει τίποτα. Φέτος, θα επιδιώξει να εκθρονίσει την κάτοχο του περσινού Κυπέλλου.

Αγωνιστικά νέα

Δεν έχει νέα προβλήματα. Όλες οι απουσίες που έχει είναι οι ίδιες και γνωστές. Ο λόγος για τους γκολκίπερ Φον Μπάλμος, Ρασιόπι, τον Ρίεγκ και τον 2ο σκόρερ Ίτεν του οποίου η συμμετοχή δεν μπορεί να τεθεί σε ρίσκο μετά τη διάσειση που έχει υποστεί.

Πιθανή ενδεκάδα

Keller, U. Garcia, C. Zesiger, F. Lustenberger, L. Blum, F. Ugrinic, C. Niasse, C. Fassnacht, F. Rieder, M. Elia, J. Nsam

Λουγκάνο

Ολοκληρώνει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν από εκεί που τερμάτισε πέρσι. Κάτοχος του Κυπέλλου μετά το θρίαμβο (4-1) επί της Σεντ Γκάλεν, πήρε το εισιτήριο για συμμετοχή στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Φυσικά η πορεία της δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, αφού τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Σημασία έχει ότι επιζητεί τη διατήρηση των σκήπτρων στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 3η θέση και θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον ημιτελικό απέκλεισε τη Σερβέτ στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια). Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κέρδισε με άγχος 3-2 τη Ζυρίχη εκτός έδρας. Αν κατακτήσει τώρα 2η σερί φορά το πρωτάθλημα θα είναι ιστορικό και ονειρικό επίτευγμα.

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο Μαχμούντ σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Χάνουν τρίτο ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Νταπρέλα και ο ταχύτατος εξτρέμ Μάχου. Συνεχίζουν εκτός ο βασικός στόπερ Μάι και ο νεαρός αμυντικός Ντε Κεϊρός.

Πιθανή ενδεκάδα

Steffen, Ž. Celar, M. Bottani, O. Doumbia, J. Sabbatini, H. Mahmoud, J. Espinoza, K. Hajrizi, A. Arigoni, M. Valenzuela, A. Saipi

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.68 3.7 4.35 2.3 1.54 1.51 2.37 2.3 1.19 1.22 2.05
Γιουνγκ Μπόις - Λουγκάνο / Εκτίμηση

Δικαίως η Γιουνγκ Μπόις κατέκτησε την κορυφή στην Ελβετία αυτή τη σεζόν. Σαφώς καλύτερη απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες, τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω. Θα προτιμήσω τον άσο (1.75).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr