Ποδόσφαιρο

Γερμανία: Αμβούργο - Στουτγάρδη, ανοιχτή η ρεβάνς!

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023 - 10:11

Υγιεινός περίπατος για τη Στουτγκάρδη το πρώτο παιχνίδι, που ουσιαστικά έχει κλειδώσει τη παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία με το 3-0. 

Γερμανία: Αμβούργο - Στουτγάρδη, ανοιχτή η ρεβάνς!

05/06/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 678

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

Α' Ματς: Στουτγάρδη - Αμβούργο 3-0

Ρεβάνς για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής της Μπουντεσλίγκα. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που το Αμβούργο επικρατήσει με τρία γκολ διαφορά, ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αμβούργο

Το Αμβούργο παρουσιάστηκε κατώτερο της περίστασης στο πρώτο ματς για τα μπαράζ ανόδου/παραμονής της Μπουντεσλίγκα και υπέστη μία «καθαρή» εκτός έδρας ήττα με 3-0, κάνοντας το έργο της ενόψει της ρεβάνς εξαιρετικά δύσκολο. Αυτή είναι η ίσως η πιο κομψή διατύπωση που μπορεί να γίνει για το πρώτο παιχνίδι. Αποκαρδιωτική η εικόνα της ομάδας, και πλέον ελπίζει σε θαύματα. Βλέπει το όνειρο της μεγάλης κατηγορίας να απομακρύνεται για μια ακόμη χρονιά. Πάντως ο Τιμ Βάλτερ εμφανίστηκε αισιόδοξος, ο πρώην τεχνικός της Στουτγάρδης. «Είμαστε μία οικογένεια και πιστεύω σε αυτή. Και στο παιχνίδι με τη Χαϊντενχάιμ είχαμε βρεθεί κάτω με 3-0 στο ημίχρονο, αλλά ισοφαρίσαμε σε 3-3 στην επανάληψη γιατί αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ. Πρέπει να βάλουμε ένα γκολ για να τους μεταφέρουμε πίεση», σχολίασε ο Βάλτερ.

Αγωνιστικά νέα

Με αρκετά προβλήματα. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ Ντάβιντ. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Σούχονεν, που αποβλήθηκε. Χάνει και το δεύτερο μπαράζ ο ποιοτικός χαφ Μπένες. Σταθερά εκτός ο στόπερ Βούσκοβιτς, ο μπακ Κάτερμπαχ και ο φορ Νέμετ.

Πιθανή ενδεκάδα

Φερνάντες – Χάιερ, Μοντέρο, Σονλάου, Μουχάιμ – Κίτελ, Μέφερτ, Ρέις – Γιατά, Γκλάτσελ, Ντομπέ.

Στουτγκάρδη

Με την άνετη επικράτηση στο πρώτο παιχνίδι, ουσιαστικά έχει κλειδώσει τη παραμονή της στη κατηγορία. Θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μη παίξει και του χρόνου στη Bundesliga. Οφείλει να δείξει συγκέντρωση και σοβαρότητα και θα πάρει αυτό που πρέπει. Η παράδοση αναφέρει ότι ομάδα της Bundesliga που νίκησε στο πρώτο ματς, σπάνιες φορές έχει βρεθεί στο καναβάτσο. «Συγκέντρωση και παρουσία από το πρώτο λεπτό», οι οδηγίες του Χένες προς τους παίκτες του. Παρεμπιπτόντως η ομάδα του έκανε κάτι που είχε 14 χρόνια να συμβεί. Να κερδίσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδια σειράς διαβάθμισης με διαφορά τριών τερμάτων. Η Νυρεμβέργη το είχε καταφέρει τελευταία το 2009 απέναντι στην Κότμπους, το ρεκόρ το έχει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το 5-0 επί της Ντούισμπουργκ το 1984.

Αγωνιστικά νέα

Συνεχίζει να μένει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Μπρέντλοβ που έχασε και το πρώτο ματς, αν και είχε μερικές πιθανότητες να προλάβει. Παραμένει τραυματίας και συνεχίζει ο Μίλερ στο τέρμα.

Πιθανή ενδεκάδα

Μίλερ – Μαυροπάνος, Ιτο, Αντον – Βάγκνομαν, Εντο, Κάρατσορ, Σόσα – Μιλό, Φίριχ – Ζιρασί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.9 3.65 2.2 2.5 1.47 1.57 2.25 1.4 2.7 1.64 1.25 1.4
Αμβούργο - Στουτγκάρδη / Εκτίμηση

Το Αμβούργο καλείται να τα δώσει όλα και να παίξει ανοιχτά. G/G & over 2.5 (1.72).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr