Ποδόσφαιρο

Ιρλανδία: Η Σάμροκ Ρόβερς πιο ξεκάθαρο φαβορί για νίκη σήμερα!

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023 - 11:17

19η αγωνιστική ημέρα στην Ιρλανδία, και όλα τα παιχνίδια θα τα βρείτε εδώ! 

Ιρλανδία: Η Σάμροκ Ρόβερς πιο ξεκάθαρο φαβορί για νίκη σήμερα!

ΚΟΡΚ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Έκανε τρίτη σερί νίκη με 1-0, αυτή τη φορά στην έδρα της Ντροχέντα την πλησίασε στους δυο βαθμούς, η ομάδα δείχνει αναγεννημένη με τον Λίαμ Μπάκλεϊ στο ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού. Αδίκησε τον εαυτό της στο πρώτο ημίχρονο, καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να σκοράρει. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 59’, στη μοναδική ευκαιρία της στην επανάληψη. Μέχρι τη λήξη πιέστηκε αρκετά, δίχως όμως να αφήσει διαδρόμους προς την εστία της. Παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Μπάργκαρι. Αμφίβολοι ο γκολκίπερ Ολουαγιέμι και ο μέσος Βάριαν, ο τελευταίος ήταν στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθεί.

Την Παρασκευή επικράτησε εντός έδρας της Σλίγκο Ρόβερς με 2-0. Από το πρώτο λεπτό είχε την κατοχή και την υπεροχή, ευτύχησε να προηγηθεί στο 32’ και τα πάντα έγιναν ευκολότερα στην επανάληψη. Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, τόσο για τη ψυχολογία της όσο και για τη βαθμολογία. Τραυματίες οι επιθετικοί Κόνολι και Γουίλιαμς, ο τελευταίος αναμένεται να μείνει εκτός μάχης για αρκετές εβδομάδες. Αμφίβολος ο επιθετικός Αφολάμπι, επέστρεψε από τραυματισμό έμεινε όμως στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί. Επιστρέφει ο μέσος ΜακΜάνους που εξέτισε την ποινή του.

Εκτίμηση: Ανεβασμένες οι δύο ομάδες, μπορούν να απειλήσουν επιθετικά. Goal/goal (1.93).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Έχασε 2-0 στο Δουβλίνο από την πρωταθλήτρια Σάμροκ Ρόβερς, ήταν η δεύτερη σερί ήττα της, τρίτη στα 4 τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 6η θέση υστερώντας στον συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη Σέλμπουρν. Φαίνεται πως η ομάδα έχει πάρει κατηφορικό δρόμο και δυσκολεύεται να βάλει ένα φρένο. «Η αστάθεια που δείχνουμε μας σκοτώνει, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, παίξαμε για ένα σχεδόν ημίχρονο με παίκτη παραπάνω» δήλωσε απογοητευμένος ο Ο' Ντόνελ .Παραμένουν τραυματίες ο μέσοι Μπένσον, Μάγιο και Μάουντνι και ο αμυντικός Μπόιλ. Αμφίβολος ο αμυντικός Άνσλεϊ.

Έφτασε τις 6 σερί ήττες χάνοντας αυτή τη φορά στην έδρα της με 3-1 στο ντερμπάκι του Δουβλίνου με τη Σεντ Πάτρικς και παρέμεινε στον βυθό της βαθμολογίας. Δύσκολα θα βρει τα αποθέματα και να παραμείνει στη κατηγορία. Χρειάζεται ένα θύμα ουσιαστικά. Με το πέρας των 18 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στο -14 από την ασφαλή ζώνη. Παραμένει τραυματίας ο επιθετικός Ράγκετ, εκτός μάχης οι αμυντικοί Τοντ και Ντίγκναμ. Τιμωρημένος ο μέσος Κίνι θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Εκτίμηση: Φαβορί φυσικά η Νταντάλκ, η Γιου Σι Ντι δεν δείχνει να μπορεί να σωθεί και φέτος. Σε κατάλληλο χρονικά σημείο το παιχνίδι αφού μπορεί να κερδίσει και να πάρει ψυχολογία η γηπεδούχος. Over 2.5 (1.70).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Έχασε 2-0 στο Δουβλίνο από την Μποέμιανς και παρέμεινε στην 7η θέση, ήταν η τέταρτη ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια της, αν δε συνέλθει μπορεί να μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Δεν έπεισε με την εικόνα της απέναντι στην Μποέμιανς, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση δίχως τελική εντός εστίας. Μόνιμα στο απουσιολόγιο οι μέσοι Μπόιλαν και Μπιρν και ο αμυντικός Μπάκλεϊ, κινδυνεύουν να χάσουν όλη τη σεζόν. Καιρό τώρα τραυματίας και o μέσος ΜακΑτίρ, δεν έχει παίξει καθόλου φέτος, υπάρχουν ελπίδες επανόδου. Εκτός μάχης και ο επιθετικός Ο' Σάλιβαν που αναμένεται να λείψει καιρό. Ο γκολκίπερ Γουόλς έχει χτυπήσει στον αστράγαλο, η επιστροφή του δεν αργεί. Τραυματίες επίσης οι αμυντικοί Πίινακερ και Φίνερτι και ο μέσος Χάρτμαν. Αμφίβολοι ο αμυντικός Κλάνσι και ο μέσος Μπόλγκερ που χτύπησαν στο ματς με την Μποέμιανς κι έγιναν αλλαγή. Επιστρέφει ο αμυντικός Μάχον που εξέτισε την ποινή του.

Άφησε πίσω της τις δύο κολλητές και εκτός προγράμματος ήττες από τις Ντροχέντα (2-1) και Κορκ Σίτι (1-0), επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στην Ντάνταλκ (2-0) την περασμένη Παρασκευή. Αποτέλεσμα που την επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα ένα βαθμό επάνω από την Ντέρι Σίτι. Παραμένουν εκτός μάχης οι μέσοι Γουότς και Πάουερ και ο βασικός γκολκίπερ Μάνους που έχει σπάσει το δάχτυλο του, θα λείψει για αρκετές βδομάδες ακόμα. Αμφίβολοι οι μέσοι Κλαρκ και Πάουερ. Επιστρέφουν ο μέσος Φαρούτζια, ο επιθετικός Κένι και ο μεσοαμυντικός Χοάρε που εξέτισαν τις ποινές τους. Τιμωρημένοι οι μέσοι Τάουελ (θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του) και Φιν (θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής).

Eκτίμηση: Οριακό το διπλό στο 1.70, αφού θα πατήσουμε και στις απουσίες που έχει η γηπεδούχος.

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ - ΝΤΕΡΙ

Νίκησε 3-1 εκτός έδρας την ουραγό Γιου Σι Ντι στο ντερμπάκι του Δουβλίνου και παρέμεινε στην 4η θέση, απέχει μόλις 3 βαθμούς από τη 2η Ντέρι. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της, πέμπτη σε έξι ματς με τον μονιμοποιημένο πια στον πάγκο της, Ντέιλι, για να διατηρηθεί στο -1 από τις θέσεις Ευρώπης. Παραμένει τραυματίας ο αμυντικός Ρέντμοντ, ο αρχηγός των «Αγίων» αναρρώνει ακόμα από εγχείρηση, θα χρειαστεί έναν ακόμα μήνα για να επιστρέψει, εκτός μάχης και οι αμυντικοί Σέεμπεργκ, ΜακΓκράθ και Γκριβάστι, ο τελευταίος έχει υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός αγώνων. Αμφίβολος ο γκολκίπερ Ρότζερς. Θα απουσιάσoυν ο επιθετικός Μέλια και ο μεσοεπιθετικός Κέχιρ που έχουν κληθεί στην εθνική U17 της Ιρλανδίας. Τιμωρημένος ο μέσος Μαλρένι θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.

Δεν κέρδισε την Παρασκευή τη Σέλμπουρν και σε συνδυασμό με τη νίκη της Σάμροκ Ρόβερς, έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, ούσα πλέον στο -1 από την βασική αντίπαλό της για τον τίτλο. Έκανε φάσεις, αλλά γλίτωσε από πέναλτι στο 36’ και στο τέλος μπορούσε να την πατήσει. Περιέργως οι δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι το δεύτερο χειρότερο φετινό της σερί, τρία ματς το μάξιμουμ χωρίς τρίποντο. Παραμένουν τραυματίες ο επιθετικός Γουίλαν και ο μέσος Κίαρον Χάρκιν. Αμφίβολος ο αμυντικός Κόνολι. Επιστρέφει ο μέσος Ντιαλό που εξέτισε την ποινή του.

Εκτίμηση: Πολύ πιθανό το αμφίτερμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν. Goal/goal (1.83).

ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ - ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Έφερε δεύτερο σερί 0-0 εκτός έδρας, αυτή τη φορά με την Ντέρι, αποτέλεσμα που γκρέμισε τους γηπεδούχους από την κορυφή. Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μάχερ, έπιασε στο 36' το πέναλτι του Φάρελ. Πάντως, στις πρόσφατες τρεις αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, μετρώντας παράλληλα δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Εμφανές το επιθετικό πρόβλημά της, αδυνατεί να δημιουργήσει πληθώρα ευκαιριών και στηρίζεται στην άμυνά της, η οποία αποδίδει εξαιρετικά. Διαθέτει άλλωστε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μονάχα έντεκα γκολ παθητικό σε 18 παιχνίδια. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Μολόι, Λέβι και ο αμυντικός Κέιν.

Μετά από δυο σερί νίκες υπέστη εντός έδρας ήττα με 1-0 στο «εξάποντο» με την προτελευταία Κορκ κι είδε τη νικήτρια να την πλησιάζει στους δυο βαθμούς. Δεν πείθει με τις επιθετικές επιδόσεις της, διαθέτοντας (μαζί με τη Σέλμπουρν) τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, με λιγότερο από ένα γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Παραμένουν τραυματίες ο μέσος Νουν και οι αμυντικοί Κέρτις και Γουίρ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Τζόουνς και ο μέσος Τόπκου που επέστρεψαν ύστερα από τραυματισμό, έμειναν όμως στον πάγκο χωρίς να χρησιμοποιηθούν. Αμφίβολος ο αμυντικός Κίλι. Τιμωρημένος ο μέσος Μπρέναν που συμπλήρωσε κάρτες, θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

Eκτίμηση: Δύσκολο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού παίζουν οι δύο χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας. No Goal (1.75).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Βαθμολογία -

05/06/2023Premier Division
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάμροκ Ρόβερς Σάμροκ Ρόβερς 36 19 10 6 3 37 18 19
2 Ντέρι Σίτι Ντέρι Σίτι 35 19 10 5 4 27 12 15
3 Μποέμιανς Δουβλίνου Μποέμιανς Δουβλίνου 33 18 10 3 5 27 16 11
4 Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ 32 19 10 2 7 32 27 5
5 Σέλμπουρν Σέλμπουρν 26 18 6 8 4 16 11 5
6 Νταντάλκ Νταντάλκ 26 19 7 5 7 25 26 -1
7 Sligo Rovers Sligo Rovers 22 18 6 4 8 19 23 -4
8 Ντροχέντα Γιουνάιτεντ Ντροχέντα Γιουνάιτεντ 20 18 5 5 8 16 23 -7
9 Κορκ Σίτι Κορκ Σίτι 18 18 5 3 10 21 33 -12
10 Γιου Σι Ντι Γιου Σι Ντι 6 18 1 3 14 10 41 -31
UEFA Champions League Qualifiers
UEFA Conference League Qualifiers
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr