Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Αλμίρε – Έμεν, για μια θέση στον… ήλιο!

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 10:33

Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες του πρώτου τελικού ανόδου/παραμονής και δεν θα… μπλέξουμε με σημείο, ποντάροντας σε επιλογή τερμάτων.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Αλμίρε – Έμεν, για μια θέση στον… ήλιο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αλμίρε – Εμεν.

Στον τρίτο και τελικό γύρο κοντράρονται Αλμίρε και Εμεν με έπαθλο μια θέση στην Α’ Κατηγορία.
Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται 6/6 και η ρεβάνς 11/6.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισορροπίας μετά τα δύο ματς, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Άλμερε Σίτι


Η Αλμίρε ήταν καλύτερη στην ρεβάνς αλλά εν τέλει χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι όπου με ήρωα τον Μπάκερ (σταμάτησε τρεις εκτελέσεις) απέκλεισε την Φένλο. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε στην παράταση τη ΦΚ Αϊντχόφεν και παρουσιάζεται αν μη τι άλλο ψυχωμένη, συντηρώντας το όνειρο της ανόδου για πρώτη φορά στην ιστορία της!
Με απουσίες
Δεύτερη αγωνιστική ποινής για τον ενίοτε βασικό μέσο Ποστ, τιμωρημένος ο βασικός μπακ Ακουγιόμπο, ενώ έχασε το τελευταίο και δεν αναμένεται να προλάβει και έτερος μβασικός μπακ Ρόγιο. Σταθερά εκτός οι Ματούα, Κόριν (μ.), Χάνσεν (ε).

Έμεν

Η Εμεν “πάτησε” στο διπλό του πρώτου αγώνα, στην ρεβάνς είχε υπομονή και επικράτησε ξανά της Μπρέντα, εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκριση στον “τελικό”. Διάχυτη πλέον η πίστη για παραμονή στην κατηγορία καθώς παρότι τα… βρήκε σκούρα στη κανονική διάρκεια, στα πλέι οφ μετρά δύο στα δύο και δείχνει πως διαθέτει την εμπειρία για να “επιβιώσει”. Γκολ/γκολ με over και τα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς.
Τα… γνωστά
Έχασαν το τελευταίο και δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοι Φεεντορπ, Μπερναντού (μ), σταθερά εκτός οι Μέντες, Κίφτενμπελντ (μ.), Χάρντεφελντ (α).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.4 3.05 2.95 1.62 2.15 1.22 3.85 1.78 1.88 1.37 1.31 1.52
Άλμερε Σίτι - Έμεν / Εκτίμηση

Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην αμυντική λειτουργία και επαλήθευσαν το under στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς ενώ η Εμεν ειναι πιο συνεπής στα υψηλά. Δεδομένα το άγχος θα… περισσεύει και έτσι επιλέγουμε την διπλωματική λύση των 2-3 γκολ (1.95).

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr