Ποδόσφαιρο

Β’ Βραζιλίας: Πονταρίσματα σε Βιτόρια!

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 11:00

Το διπλό της πρωτοπόρου Βιτόρια στην έδρα της προβληματικής Τομπένσε ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ οι περισσότεροι ήδη εμπιστεύονται τη Πόντε Πρέτα για… αντίδραση κόντρα στην ουραγό ABC.

Β’ Βραζιλίας: Πονταρίσματα σε Βιτόρια!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Β’ Βραζιλίας.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΑΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Μια απο τα ίδια για τη Πόντε Πρέτα που παρουσιάστηκε φοβισμένη σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς και ούσα προβληματική στην επίθεση, επέστρεψε με άδεια χέρια απο την έδρα της Μιρασόλ. Αν και βελτιώθηκε με τον υπηρεσιακό Μορέιρα στον πάγκο, αδυνατεί να βρει λύσεις στο σκοράρισμα έχοντας πετύχει μόλις έξι γκολ μετά απο έξι αγωνιστικές και μοιραία αδυνατεί να ξεφύγει απο τα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα.

Μια ακόμη προβληματική εμφάνιση απο την Α Μπε Σε Νατάλ που δεν έπεισε και κόντρα στη Νοβοριζοντίνο συνεχίζοντας τις χαμηλές πτήσεις. Οι νεοφώτιστοι αδυνατούν να… κοιτάξουν στα μάτια τις λοιπές ομάδες της κατηγορίας και επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά που προδίκαζαν μια δύσκολη σεζόν. Έχει περιοριστεί σε μόλις μια νίκη φέτος ενώ έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στη κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγα πράγματα απο τη Πόντε Πρέτα αλλά η Αμπε Σε Νατάλ δεν πείθει με την σειρά της ενώ θα αγωνιστεί και με σημαντικές απουσίες. “Παίζεται” ο άσος στο 1.70, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με ποντάρισμα τερμάτων.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Η Σαπεκοένσε ήθελε αλλά δεν… μπορούσε και ούσα φλύαρη επιθετικά, δεν κατάφερε να προβληματίσει την Σεαρά σε ένα νευρικό ματς με δέκα κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη! Σε κακό… φεγγάρι, για πρώτη φορά συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιράια παραμένει καθηλωμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Προχώρησε σε αλλαγή τεχνικού και κόντρα στη Βίλα Νόνα θα ντεμπουτάρει στον πάγκο ο Ζιλμάρ ντελ Πόζο.

Νέα νίκη για τη Βίλα Νόβα που απάντησε άμεσα στην ήττα από τη Πόντε Πρέτα και κατέκτησε άνετα τους τρεις βαθμούς. Σε σταθερά υψηλές πτήσεις, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος και με αμυντική λειτουργία για… σεμινάριο (μετρά την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία), δεν αποχωρίζεται τις πρώτες θέσεις. No Goal τα επτά απο τα οκτώ τελευταία ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το μοιρασμένο σετ μαρτυρά τις στοιχηματικές δυσκολίες της αναμέτρησης. Δεν… βγαίνει άκρη, πέραν του under που προσφέρεται σε “διαβασμένες” τιμές.

ΤΟΜΠΕΝΣΕ -ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ

Η Τομπένσε απέφυγε τα ρίσκα στο Ριμπειράο Πρέτο και παρότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, επέστρεψε με τον βαθμό. Με δύο σερί ισοπαλίες ανέκτησε κάποια απο την χαμένη της αυτοπεποίθηση, αλλά έχοντας συμπληρώσει οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη παραμενει εγκλωβισμένη στην επικίνδυνη ζώνη και ο τεχνικός Σαμούσκα είδε την πόρτα της εξόδου. Έχει σκοράρει μόλις επτά φορές, under και τα πέντε τελευταία ματς.

Νέα νίκη για τη Βιτόρια που χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε της Ιτουάνο συνεχίζοντας τι; υψηλές πτήσεις. Σταθερά ανταγωνιστική φέτος, έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία και απο νωρίς επιβεβαιώνει τα προγνωστικά που την θέλουν να πρωταγωνιστεί φέτος. Έχει σκοράρει στα εννέα απο τα δέκα φέτινά ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες και οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο. “Παίζεται” το διπλό ακόμα και με draw no bet (1.80).

ΑΤΛ. ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ – ΣΕΑΡΑ

Η Ατλέτικο Γκοϊανένσε ήταν ανταγωνιστική για περίπου μια ώρα αλλά κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ της Κρισιούμα πιστοποιώντας το ντεφορμάρισμα της. Ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν, αλλά εσχάτως έχει χάσει τον προσανατολισμό της, καθως συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία έχασε την επαφή της με τους πρωτοπόρους. Γκολ/γκολ τα τέσσερα απο τα πέντε φετινά εντός έδρας ματς.

Η Σεαρά είχε υπομονη και παρά τα νεύρα (αντίκρισε δέκα κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη) έκαμψε την αντίσταση της Σαπεκοένσε. Απάντησε άμεσα στην απρόσμενη ήττα απο τη Νοβοριζοντίνο και με την τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές επέστρεψε στην καταδίωξη των πρωτοπόρων. Εξαιρετική εκτός έδρας, έχει αποκομίσει δέκα βαθμούς από την τελευταία τετράδα αγώνων.

EKTIMHΣΗ: Από τα δυνατά αλλά και αμφίρροπα ματς της ημέρας. Δεν...βγαίνει άκρη, έχει τύχη το γκολ/γκολ (1.85) σε μια γενικότερα αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΙΤΟΥΑΝΟ

Η Μποταφόγκο ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να… ξεκλειδώσει την άμυνα της Τομπένσε και μοιραία περιορίστηκε στον βαθμό. Εντός στόχων και με το παραπάνω η νεοφώτιστη καθώς έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και έχει παγιωθεί στην πρώτη οκτάδα κόντρα στα προγνωστικά. No Goal τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς, δεν υπολογίζεται και πάλι ο βασικός αμυντικός και αρχηγός Ντίας, εκτός και ο ενίοτε βασικός μπακ Σίλβα.

Μια απο τα ίδια για την Ιτουάνο που παρουσιάστηκε φοβισμένη σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς και επέστρεψε με άδεια χέρια απο τη Μπαϊα. Αδυνατεί να αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση της, απογοητεύει ιδίως στις εξορμήσεις της όπου δεν έχει καταφέρει να αποκομίσει έστω έναν βαθμό μετά απο πέντε εκτός έδρας ματς! No Goal τα οκτώ απο τα δέκα φετινά ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μαχητική εντός έδρας η νεοφώτιστη ενώ η Ιτουάνο αναμένεται να βελτιωθεί μετά την αλλαγή τεχνικού. Το λογικό under προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή, θα ρισκάρουμε με ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (1.90).

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και www.tostoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr