Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ Ολλανδίας: Εμεν-Αλμίρε, για την ανατροπή με… γκολ!

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 - 00:52

Για μια θέση στον… ήλιο της Α’ Κατηγορίας παλεύουν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη στο πρώτο ματς.

Πλέι οφ Ολλανδίας: Εμεν-Αλμίρε, για την ανατροπή με… γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Εμεν – Αλμίρε.

Με τον επαναληπτικό τελικό του τρίτου και τελικού γύρου ολοκληρώνεται η δράση στα πλέι οφ ανόδου/υποβιβασμού στην Ολλανδία.
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Εμεν με δύο γκολ διαφορά, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Α’ Αγώνας: Αλμίρε – Εμεν 2-0
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας μετά τα δύο ματς, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Έμεν

Η Εμεν παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου στον πρώτο αγώνα, δεν κατάφερε να απαντήσει στην Αλμίρε και είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. «Δεν έχουμε τελειώσει. Θα παλέψουμε για στη ρεβάνς» υποστήριξε ο… φευγάτος, Ντικ Λουκίν που έχει συμφωνήσει ήδη με τη Γκρόνινγκεν.

Με απουσίες

Εχασαν τα τελευταία και δεν υπολογίζονται και πάλι οι βασικοί Φεεντορπ, Μπερναντού (μ), σταθερά εκτός οι Μέντες, Κίφτενμπελντ (μ.), Χάρντεφελντ (α).

Άλμερε Σίτι

Σπουδαία νίκη για την Αλμίρε που παρουσιάστηκε πειθαρχημένη και σοβαρή, επικράτησε με διαφορά δύο τερμάτων και πραγματοποίησε το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα του Αλεξ Πάστοορ απέχει ένα ματς από την παρουσία στα μεγάλα σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της και άπαντες στις τάξεις της… ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς.

Επιστροφές

Εξέτισαν οι Ποστ (μ), Ακουγιόμπο (μπακ), αμφίβολος δίνεται ο έτερος βασικός μπακ Ρόγιο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.55 3.6 2.12 1.64 1.42 2.65 1.54 2.25 1.27 1.24 1.78
Έμεν - Άλμερε Σίτι / Εκτίμηση

Ο σύλλογος της Α’ Κατηγορίας είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα. Η Αλμίρε στερείται εμπειρίας και περιμένουμε να τα… βρει σκούρα στη ρεβάνς. Ο άσος προσφέρεται στο 1.75 και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων.

Μια προσφορά* σε περιμένει

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr