Ποδόσφαιρο

MLS: “Σεισμός” Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 16:43

Φουλ δράση με 12 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, που στο εξής θα συγκεντρώνει ακόμη περισσότερα φώτα με την ηχηρή μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στο κλαμπ της Φλόριντα

MLS: “Σεισμός” Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της MLS

του Μάκη Κασσαλιά

ΑΤΛΑΝΤΑ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Η Ατλάντα άντεξε στο «σφυροκόπημα» του Λος Αντζελες φεύγοντας με ένα βαθμό από την Καλιφόρνια (0-0), έβδομη φετινή ισοπαλία για την πρωταθλήτρια του 2018 που διατηρείται στις θέσεις πλέι οφ της Ανατολής. Είχε πολλή τύχη και σε εξαιρετική βραδιά τον γκολκίπερ Γκουζάν, γλίτωσε ακόμη και σε χαμένο πέναλτι (74’), έμεινε «άσφαιρη» για πρώτη φορά φέτος. Νοκ άουτ οι αμυντικοί μέσοι Σέιντιτς, Αλόνσο και ο αν. φορ Λόπεζ.

Σημαντικό διπλό επί της Ιντερ Μαϊάμι πανηγύρισε η Ουάσινγκτον (1-2), ανεβαίνοντας ψηλότερα στην ανατολική περιφέρεια. Αν και είχε αριθμητικό αβαντάζ από το 7’, όλα έγιναν στο τελευταίο τέταρτο όπου προηγήθηκε με το 3ο γκολ του Πάινς και εξασφαλίστηκε με το 8ο φετινό γκολ του Μπεντέκε που έχει βρει για τα καλά ρυθμό. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα over. Νοκ άουτ οι μπακ Γιαχζέ (αριστερός), Ρουάν (δεξιός), και οι Κανούς (μέσος), Ροντρίγκεζ (εξτρέμ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεδομένη η ποιότητα της Ατλάντα, ωστόσο δεν την βγάζει πάντα στο τερέν. Ετσι ουδόλως αποκλείεται να την.. πατήσει κόντρα στην ψυχωμένη Ουάσινγκτον, αν και ο άσος είναι το πρώτο σημείο.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ

Το Μόντρεαλ υπέστη αναμενόμενη ήττα στην Φιλαδέλφεια (3-0), ότι.. πήγαινε μέσα έγραφε με τον γκολκίπερ Παντέμις να μην έχει επέμβαση όπως εξάλλου και ο τερματοφύλακας του αντιπάλου! Πάντως εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο (πέντε νίκες σε έξι ματς). No goal τα 10/13 τελευταία επίσημα, έχει προκριθεί στον τελικό του καναδικού πρωταθλήματος (7 Ιουνίου με Βανκούβερ). Εκτός πλάνων ο επιθετικός Κιότο και οι μέσοι Ντιούκ (βασικός), Πιέτ (αν.).

Η Μινεσότα έσωσε στο τέλος ένα βαθμό κόντρα στο Τορόντο (1-1) και βρίσκεται στα όρια των προνομιούχων θέσεων της Δύσης, έχοντας την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση στην περιφέρεια (4-0-5). Under τα 4/5 τελευταία στο πρωτάθλημα, έφερε τρίτο σερί γκολ-γκολ μετά από τρία διαδοχικά no goal. Αμφίβολος ο βασικός αριστερός μπακ Λόρενς, εκτός πλάνων οι βασικοί Ντιμπασί (στόπερ), Λουντ (μέσος), Ρεϊνόσο (μεσοεπιθετικός) και οι αν. Τζίμπα (αριστερός μπακ), Μαρκές (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σκληρό καρύδι μέσα στον Καναδά το Μόντρεαλ, απρόβλεπτη η Μινεσότα που πάντως αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη σημείου, έχει μεγάλη τύχη το γκολ-γκολ (1,72).

ΣΑΡΛΟΤ-ΣΙΑΤΛ

Αναμενόμενη ήττα στο Κολόμπους υπέστη η Σάρλοτ (4-2) και παραμένει εκτός θέσεων πλέι οφ στην Ανατολή. Είχε μεγάλα προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά παρά το 3-0 δεν τα παράτησε και έστω... άγχωσε τον αντίπαλο. Εχει το μεγαλύτερο παθητικό του πρωταθλήματος, ενώ εντός έδρας έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση στην περιφέρεια. Αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Μαρκς, νοκ άουτ ο αμυντικός Ντιόπ και οι βασικοί Γιόζβιακ (μέσος), Κοπέτι (επιθετικός).

Το Σιάτλ δεν μπόρεσε να επιβληθεί στο ντέρμπι με το Πόρτλαντ (0-0) και με σερί 1-1-3 έπεσε πλέον στη δεύτερη θέση της Δύσης. Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη αμφότερες είχαν κάποιες καλές στιγμές. Και τα τέσσερα τελευταία ήταν συνδυασμός under και no goal. Νοκ άουτ ο πρώτος σκόρερ Μόρις (9 γκολ) και ο αν. αμυντικός μέσος Κιταχάρα, αμφίβολος ο μέσος Ντόμπελαρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλες οι αδυναμίες της Σάρλοτ, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Πάντως και το Σιάτλ είναι ντεφορμέ και αναξιόπιστο. Η ισοπαλία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες (3,35).

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Η Νιου Ινγκλαντ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Νιου Γιορκ Σίτι, συμπληρώνοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2). Μαγική εικόνα πάντως το 0-0, με ουκ ολίγες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές και στα δύο ημίχρονα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας (4-3-0), είχαν προηγηθεί τέσσερα συνεχόμενα over. Αμφίβολος ο βασικός φορ Μπόου, νοκ άουτ οι μέσοι Νάτσο Χιλ, Μασιέλ, Μακ Ναμάρα, Μπορέρο και οι επιθετικοί Κέσλερ, Μπάι.

Η Ιντερ Μαϊάμι έκανε το απόλυτο μεταγραφικό «μπαμ» φέρνοντας τον «μάγο» Λιονέλ Μέσι! Η ομάδα της Φλόριντα προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες, πιο πρόσφατη από την Ουάσινγκτον έχοντας παίκτη λιγότερο από το 7’. Ακολούθησε η πρόκριση στα ημιτελικά κυπέλλου (0-1 την Μπέρμιγχαμ Λίτζιον). Αποδυναμώνεται πολύ εκτός έδρας, με έξι ήττες σε επτά ταξίδια. Τιμωρημένος ο μέσος Μίλερ, αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Κρίφτσοφ, νοκ άουτ και οι βασικοί μέσοι Πιζάρο, Μότα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αήττητη διατηρείται στη Μασαχουσέτη η Νιου Ινγκλαντ, είναι πάντως γεγονός πως δεν διαθέτει πολλές επιθετικές λύσεις. Η Ιντερ Μαϊάμι έγινε πρώτο θέμα παγκοσμίως λόγω Μέσι, αλλά αγωνιστικά δείχνει λίγα πράγματα προς το παρόν. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, ποντάρεται συνδυαστικά με over (2,10).

ΟΡΛΑΝΤΟ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Το Ορλάντο πέρασε με άνεση από την έδρα των ΝΥ Ρεντ Μπουλς (0-3) και παραμένει στις προνομιούχες θέσεις με αήττητο πέντε αγωνιστικών (2-3-0). Πολύ κολακευτικό πάντως το 0-3, το ματς ήταν μοιρασμένο απλώς όλη η ουσία ήταν στην πλευρά των νικητών. Εχει την χειρότερη επίδοση εντός έδρας στην ανατολική περιφέρεια (μόλις δύο νίκες σε οκτώ ματς). Απουσιάζουν οι Πετράσο (αμυντικός), Σαλίμ (αν. στόπερ) και Γκονζάλες (βασικός εξτρέμ).

Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, το Κολοράντο ήταν πολύ καλύτερο όμως δεν μπόρεσε να επιβληθεί του Σαν Χοσέ (0-0) και βρίσκεται πάντα στην προτελευταία θέση της Δύσης. Εχασε πέναλτι (70’) έχασαν μεταξύ άλλων μεγάλων ευκαιριών, έχοντας μάλιστα και παίκτη λιγότερο από το 50’ παράλληλα ουδόλως απειλήθηκε! Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μπομπίτο, αμφίβολοι οι Μπάσετ, Εμπόνγκς (μέσοι) και οι Γκαλβάν (εξτρέμ), Ρούμπιο (φορ), νοκ άουτ οι Πράις (βασικός μέσος), Ροντρίγκεζ (αν. γκολκίπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εφτιαξε την ψυχολογία του το Ορλάντο και η λογική λέει πως δεν θα αφήσει βαθμούς κόντρα στο υποδεέστερο Κολοράντο. Ασος (1,80)!

ΤΟΡΟΝΤΟ-ΝΑΣΒΙΛ

Το Τορόντο βρέθηκε κοντά σε ένα μεγάλο διπλό επί της Μινεσότα, ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά (1-1) μένοντας με μόλις τρεις νίκες σε 17 αγωνιστικές. Οι Καναδοί προηγήθηκαν με τον σταρ Ινσίνιε, όμως ο αντίπαλος αύξησε την πίεση και δεν άντεξαν μέχρι τέλους. Τα επτά από τα εννιά τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν under. Εκτός πλάνων οι μέσοι Μπράντλεϊ, Οσόριο, Βάσκες, Κοέγιο και οι Ο’ Νιλ (εξτρέμ), Ντιομαντέ (φορ).

Από το καλό στο καλύτερο οδεύει το Νάσβιλ που πέρασε από το Ντάλας (1-2) και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της ανατολικής περιφέρειας με αήττητο οκτώ αγωνιστικών (6-2-0). Ο περσινός MVP του πρωταθλήματος Μουχτάρ μετρά ήδη δέκα γκολ και πέντε ασίστ. Τα επτά από τα οκτώ τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (όπου αποκλείστηκε από την Ιντερ Μαϊάμι) είχαν σύνολο 2-3 τερμάτων. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Ζίμερμαν, εκτός ο στόπερ Ντε Πουί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κατήφεια στο Τορόντο που αδυνατεί να πανηγυρίσει νίκη, σε μεγάλη φόρμα αντιθέτως το Νάσβιλ. “Κλίνουμε” προς τα δεξιά (2,85), χρειάζεται πάντως μία κάλυψη.

ΣΙΚΑΓΟ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Το Σικάγο μεσοβδόμαδα διασύρθηκε στον προημιτελικό κυπέλλου με το Χιούστον και μάλιστα εντός έδρας (1-4). Ενώ στην MLS μετά από τρεις απανωτές ισοπαλίες πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο Σινσινάτι (1-0) και με πέντε αγωνιστικές δίχως τρίποντο (0-3-2) παραμένει προτελευταίο στη Δύση, παρότι διατηρείται αήττητο εντός έδρας (2-6-0). Αμφίβολοι ο βασικός τερματοφύλακας Μπρέιντι και ο δεξιός μπακ Ντιν, νοκ άουτ ο βασικός εξτρέμ Μιούελερ, ο βασικός στόπερ Τεράν και ο στόπερ Πινέδα.

Το Κολόμπους έκανε τα εύκολα δύσκολα πάντως επικράτησε της Σάρλοτ (4-2), δεύτερο κολλητό τρίποντο μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες (όλες εκτός έδρας) σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία, αποδυναμώνεται πολύ μακριά από το Οχάιο (πέντε ήττες και μόλις μία νίκη σε επτά ταξίδια). Αμφίβολοι οι μέσοι Ντίαζ, Ράταν και οι Ρουμ (γκολκίπερ), Μολινό (εξτρέμ), νοκ άουτ οι αμυντικοί Ντέγκενεκ, Σάντς, Γουίλιαμς, Βαγιεδίθα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο αποκλεισμός στο κύπελλο με συντριβή “ταρακούνησε” το Σικάγο, δεν θα είναι καθόλου απλό να πάρει το ματς. Προσπερνούμε σημείο, επιλογή ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over (1,90).

ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Πρόκριση με.. στιλ για τα ημιτελικά του κυπέλλου πήρε μεσοβδόμαδα το Χιούστον, περνώντας εντυπωσιακά από την έδρα του Σικάγο (1-4). Την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν πραγματοποίησαν οι Τεξανοί, που εντός έδρας εμφανίζονται ιδιαίτερα αξιόμαχοι αντιθέτως στις εξορμήσεις τους συνήθως είναι «λίγοι» όπως αποδείχθηκε και στην ήττα με κάτω τα χέρια στο Σεντ Λούις (3-0). Νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Χαντέμπε και οι αναπληρωματικοί Σμιτ (αμυντικός), Ατσάρα (επιθετικός).

Ερχόμενο από τους χαμένους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ CONCACAF με την Λέον, το Λος Αντζελες άξιζε απόλυτα τη νίκη κόντρα στην Ατλάντα αλλά δεν την πήρε (0-0) χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει εκ νέου στην κορυφή της Δύσης. Εχασαν σωρεία ευκαιριών οι Καλιφορνέζοι, με αποκορύφωμα πέναλτι του Βέλα (74’)! Αμφίβολοι οι στόπερ Μουρίγιο και Λονγκ, νοκ άουτ οι βασικοί Κιελίνι (στόπερ), Ακόστα (αμυντικός μέσος) και οι αναπληρωματικοί Λεόνε (στόπερ), Κρεπό (γκολκίπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά κυπέλλου, το Χιούστον θα τα βγάλει πέρα με το πολύ ανώτερο Λος Αντζελες. Κρατάμε το διπλό εδώ (2,25).

ΚΑΝΣΑΣ-ΟΣΤΙΝ

Το Κάνσας άγγιξε τη νίκη στο Βανκούβερ αλλά δεν την πήρε (1-1) και παραμένει χαμηλά, τρέχοντας πάντως μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0). Προηγήθηκε με το δεύτερο γκολ του Μεξικανού Πουλίδο (άλλοτε στον Ολυμπιακό), ισοφαρίστηκε στο 88’ και έχασε «χρυσή» ευκαιρία στο 90’. Τα 9/12 τελευταία είχαν σύνολο 2-3 γκολ. Αμφίβολος ο αριστερός μπακ Ντενμπέ, εκτός οι βασικοί Μέλια (γκολκίπερ), Ράσελ (εξτρέμ), Αγκάντα (φορ) και οι αν. Φορντ (στόπερ), Πιέρ (δεξιός μπακ).

Το Οστιν ηττήθηκε εντός έδρας από το Σολτ Λέικ (1-2), υποχωρώντας στη Δύση (σερί 3-4-6). Ματς με εξαιρετικό ρυθμό σε όλη την διάρκεια και την μπάλα πάνω-κάτω, μόνο που οι Τεξανοί εμφάνισαν δυστοκία και το πλήρωσαν. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τρία τελευταία. Αμφίβολος ο αν. στόπερ Ραντοβάνοβιτς, επιστρέφει από διεθνείς υποχρεώσεις ο κεντρικός μέσος Γουόλφ (1 γκολ), εκτός πλάνων οι βασικοί Βαϊσάνεν (στόπερ) και Κόλμανιτς (αριστερός μπακ-χαφ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: “Περίεργη” ομάδα το Κάνσας, όταν νικάει (κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά) το κάνει εμφατικά. Παίζουν όλα τα αποτελέσματα, το σενάριο τερμάτων φαντάζει πολύ πιθανό (1,70 το γκολ-γκολ).

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΝΥ ΣΙΤΙ

Το Σολτ Λέικ άλωσε το Οστιν (1-2), ενώ μεσοβδόμαδα στο κύπελλο απέκλεισαν τους ΛΑ Γκάλαξι (3-2). Γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία των «βασιλικών», που έχουν πάρει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας (8) από ότι εκτός (11). Συμφώνησε με τον Κολομβιανό επιθετικό Κρίστιαν Αράνγκο. Νοκ άουτ οι Φαρνσγουόρθ (βασικός αριστερός μπακ) και Ντιέγκο Λούνα (αν. μεσοεπιθετικός), αμφίβολοι ο βασικός γκολκίπερ ΜακΜαθ και ο αν. στόπερ Χολτ, διαθέσιμος ο αν. μέσος Νάιμαν.

Η Νιου Γιορκ Σίτι παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Νιου Ινγκλαντ και εξακολουθεί να βρίσκεται απρόσμενα χαμηλά, στη 13η θέση της ανατολικής περιφέρειας με επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-5). Η πρωταθλήτρια του 2021 είχε ουκ ολίγες ευκαιρίες, όπως και επέτρεψε αρκετές όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Παραμένει χωρίς διπλό, έχοντας συγκομιδή τριών βαθμών σε οκτώ ταξίδια. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Κουφρέ, τραυματίας ο βασικός στόπερ Μάρτινς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάπως ανεβασμένο το Σολτ Λέικ, όχι όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη Γιούτα. Ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να ανέβει και ψυχολογικά η ΝΥ Σίτι, δεν αποκλείεται να την πάρει απόψε.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Γ.

Το Σαν Χοσέ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του Κολοράντο και παραμένει ψηλά στη δυτική περιφέρεια. Οι Ερθκουέικς είχαν αριθμητικό αβαντάζ από το 51’ αλλά δεν φάνηκαν επιθετικά ενώ χρειάστηκε η απόκρουση σε πέναλτι από τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ Ντάνιελ (70’) για να σώσουν τον βαθμό! Μεγάλο του όπλο φέτος είναι η έδρα, έχοντας να επιδείξει πέντε νίκες στο αήττητο επτά αγωνιστικών (11-4 γκολ). Χωρίς τον στόπερ Νέιθαν.

«Πετάει» πλέον η Φιλαδέλφεια που απέναντι στο Μόντρεαλ πήρε με ευκολία την έβδομη νίκη στο αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών (3-0). Ο Αργεντινός Καράνζα (9 γκολ) σκόραρε και στα δύο ημίχρονα, τα έξι τέρματα έφτασε ο Δανός Ούρε, ούτε μία επέμβαση χρειάστηκε από τον αξιόπιστο Τζαμαϊκανό γκολκίπερ Μπλέικ. Over τα 9/13 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (αποκλείστηκε από Μινεσότα στα πέναλτι). Αμφίβολος ο στόπερ Λόου, εκτός ο βασικός χαφ Μπεντόγια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και γενικότερα έχει χτυπητές” αδυναμίες, το Σαν Χοσέ είναι πολύ δυσκολοκατάβλητο μέσα στην Καλιφόρνια. Φυσικά η Φιλαδέλφεια είναι μία κλάση ανώτερη και κυρίως από αυτήν εξαρτάται η έκβαση. Με αρκετό ρίσκο καταλήγουμε στο διπλό (2,60), από κοντά και το over (1,80).

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ-ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ

Tο Βανκούβερ έσωσε στο τέλος ένα βαθμό απέναντι στο Κάνσας και φιγουράρει στις προνομιούχες θέσεις της δυτικής περιφέρειας. Οι Γουάιτκαπς -που εμφανίζονται ιδιαίτερα αξιόμαχοι εντός έδρας (5-3-1)- δέχτηκαν γκολ σχετικά νωρίς αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Γκολ-γκολ τα οκτώ από τα εννιά τελευταία (7/9 over) σε MLS και καναδικό πρωτάθλημα (όπου στον τελικό της 8ης Ιουλίου θα αντιμετωπίσει το Μόντρεαλ). Μοναδικός απόντας είναι ο μέσος Αχμέντ.

Το Σινσινάτι νίκησε και το Σικάγο (1-0), έκτο διαδοχικό τρίποντο και έβδομο στο αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών (ρεκόρ για το κλαμπ από το Οχάιο). Σε κακό ματς βρήκε τη λύση λίγο πριν το τέλος, με τον σταρ μέσο Ακόστα να σκοράρει για έκτη φορά στα ισάριθμα τελευταία. Ακολούθησε η εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά κυπέλλου, 3-1 επί του Πίτσμπουργκ. Εκτός μάχης οι συνήθως βασικοί Σέρτζιο Σάντος και Μπρένερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Βανκούβερ δεν είναι εύκολος αντίπαλος στον Καναδά, παρόλο που το Σινσινάτι βρίσκεται στα καλύτερα του. Αποφεύγουμε σημείο, πάμε με το “συντηρητικό” 2-3 γκολ (2,00).

Βαθμολογία -

10/06/2023Eastern Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σινσινάτι Σινσινάτι 39 16 12 3 1 26 15 11
2 Νάσβιλ Νάσβιλ 31 16 9 4 3 24 11 13
3 Φιλαδέλφεια Γιούνιον Φιλαδέλφεια Γιούνιον 30 16 9 3 4 27 15 12
4 Νιου Ίνγκλαντ Νιου Ίνγκλαντ 27 16 7 6 3 25 20 5
5 Ατλάντα Γιουνάιτεντ Ατλάντα Γιουνάιτεντ 25 17 6 7 4 32 28 4
6 Κολόμπους Κρού Κολόμπους Κρού 24 16 7 3 6 33 24 9
7 Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ Ουάσινγκτον Ντι Σι Γιουνάιτεντ 23 17 6 5 6 24 21 3
8 Ορλάντο Σίτι Ορλάντο Σίτι 23 15 6 5 4 20 17 3
9 Σάρλοτ Σάρλοτ 21 17 6 3 8 22 30 -8
10 Μόντρεαλ Ιμπακτ Μόντρεαλ Ιμπακτ 19 16 6 1 9 15 27 -12
11 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς 19 17 4 7 6 11 16 -5
12 Τορόντο Τορόντο 18 17 3 9 5 16 20 -4
13 Νιου Γιορκ Σίτι Νιου Γιορκ Σίτι 17 16 4 5 7 17 22 -5
14 Σικάγο Φάιαρ Σικάγο Φάιαρ 17 16 3 8 5 21 25 -4
15 Ίντερ Μαϊάμι Ίντερ Μαϊάμι 15 16 5 0 11 15 21 -6
Final Series
Final Series Play-offs
10/06/2023Western Conference
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σεντ Λούις Σίτι Σεντ Λούις Σίτι 28 15 9 1 5 32 16 16
2 Σιάτλ Σάουντερς Σιάτλ Σάουντερς 27 17 8 3 6 21 14 7
3 Λος Άντζελες Λος Άντζελες 26 13 7 5 1 23 10 13
4 Ντάλας Ντάλας 26 17 7 5 5 21 18 3
5 Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 23 16 6 5 5 19 19 0
6 Βανκούβερ Γουάιτκαπς Βανκούβερ Γουάιτκαπς 21 16 5 6 5 26 20 6
7 Μινεσότα Γιουνάιτεντ Μινεσότα Γιουνάιτεντ 20 16 5 5 6 15 18 -3
8 Όστιν Όστιν 19 16 5 4 7 17 23 -6
9 Ρεάλ Σολτ Λέικ Ρεάλ Σολτ Λέικ 19 16 5 4 7 18 27 -9
10 Ντιναμό Χιούστον Ντιναμό Χιούστον 18 15 5 3 7 15 21 -6
11 Πόρτλαντ Τάιμπερς Πόρτλαντ Τάιμπερς 17 16 4 5 7 19 24 -5
12 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι 17 17 4 5 8 16 24 -8
13 Κολοράντο Ράπιντς Κολοράντο Ράπιντς 13 17 2 7 8 14 25 -11
14 Λος Άντζελες Γκάλαξι Λος Άντζελες Γκάλαξι 12 15 3 3 9 13 26 -13
Final Series
Final Series Play-offs

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr