Ποδόσφαιρο

Διεθνή Φιλικά: Γερμανία - Ουκρανία, να δείξουν κάτι!

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 10:04

Η Εθνική Γερμανίας θα δώσει το 1000ό της επίσημο παιχνίδι σήμερα, απέναντι στην Ουκρανία σε φιλικό αγώνα. 

Διεθνή Φιλικά: Γερμανία - Ουκρανία, να δείξουν κάτι!

12/06/2023, (19:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 802

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Γερμανία

Η διοργανώτρια του Euro, Γερμανία δίνει μόνο φιλικά ματς και αυτό θα είναι το 1000ό επίσημο παιχνίδι της. Aκόμα προσπαθεί να μαζέψει τη κακή εικόνα του Μουντιάλ. Προέρχεται από μία νίκη επί του Περού με 2-0 και μία ήττα από το Βέλγιο με 3-2, επίσης φιλικά. Ο Φλικ δοκιμάζει πράγματα αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει τη σωστή χημεία μεταξύ των παικτών. Δεν αξιοποιούνται σωστά οι παίκτες και το νέο αίμα που έχει μπει στην ομάδα δείχνει να μην είναι σε καμία περίπτωση ισάξιο των προηγούμενων ετών. Πάντως μέσα από αυτά τα φιλικά, τους δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουν περισσότερο, και να δοκιμάσουν πράγματα.

Αγωνιστικά νέα

Έκπληξη προκάλεσε η μη κλήση του Ζίλε (αμυντικός, Ντόρτμουντ), ενώ δεν κλήθηκαν ούτε ο τραυματίας Γκνάμπρι (φορ, Μπάγερν), ενώ από την αποστολή αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Σάντε (φορ, Μπρέντφορντ). Απών με Ουκρανία και Πολωνία ο φορ Βέρνερ, όπως και οι Γκοσένς - Γκουντογκάν που έπαιξαν τελικό CHL.

Ουκρανία

Στη πρεμιέρα των προκριματικών τον περασμένο Μάρτιο αντιμετώπισε την Αγγλία και γνώρισε την ήττα με 2-0. Προσπάθησε να φανεί αντάξια των περιστάσεων, το πάλεψε για μεγάλο διάστημα αλλά τελικά υπέκυψε. Πριν από ένα πενθήμερο ανακοινώθηκε ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ως νέος ομοσπονδιακός προπονητής, αντί του υπηρεσιακού Ρουσλάν Ρόταν. Η συνεργασία ισχύει έως το Μουντιάλ του 2026, και είναι ένας τεχνικός που μπορεί να ανεβάσει την ομάδα αγωνιστικά. «Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε σωστά για τα επίσημα παιχνίδια και είναι ακόμα πιο σημαντικό να δείξουμε χαρακτήρα τώρα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στο Γιούρο, έστω και με τις δυσκολίες που έχει ο όμιλος», δήλωσε ο Ρεμπρόφ.

Αγωνιστικά νέα

Μοναδική αλλαγή σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις αποτελεί η απουσία του Γιαρεμτσούκ (φορ, Μπριζ), που τραυματίστηκε. Τη θέση του πήρε ο Ρούσιν.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 5.25 7.75 2.57 1.44 1.62 2.15 1.7 1.98 1.07 1.11 3.1
Γερμανία - Ουκρανία / Εκτίμηση

Η Γερμανία ψάχνεται και η Ουκρανία θα θέλει να δείξει καλό πρόσωπο στο ντεμπούτο του προπονητή της. To line στα γκολ είναι υψηλό. Under 3.5 (1.62)

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr