Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μαρόκο – Πράσινο Ακρωτήρι, φαβορί με αιτία!

Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 - 11:18

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα του Βαλίντ Ρεγκραντί που εντυπωσίασε και στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και αναμένεται να επαληθεύσει τον φαβοριτισμό της και στο φιλικό του Ραμπάτ.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Μαρόκο – Πράσινο Ακρωτήρι, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αλμίρε – Εμεν.

Διεθνές φιλικό που διεξάγεται στο Ραμπάτ.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Μαρόκο

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται το Μαρόκο που δεν κρύβει πλέον τους στόχους του και για το επερχόμενο Κύπελλο Εθνών. Μετά την εξαιρετική πορεία στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ όπου κατέλαβε την 4η θέση, βάζει… πλώρη για τα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού που θα διεξαχθεί το Κόπα Αφρικά (2024). Εξασφάλισε ήδη την πρόκριση στον “κουτσουρεμένο” 11ο όμιλο όπου συμμετείχαν τρεις ομάδες λόγω αποβολής της Ζιμπάμπουε. Μετά το φιλικό με το Πράσινο Ακρωτήρι, ακολουθεί ματς με τη Ν. Αφρική για την πρωτιά ουσιαστικά του ομίλου. Τον Μάρτιο έδωσε δύο φιλικά, όπου πανηγύρισε ιστορική νίκη επί της Βραζιλίας.

«Έχουμε δύο παιχνίδια τον Ιούνιο. Τα ματς σε αυτή την περίοδο δεν είναι εύκολα για καμία ομάδα. Μερικοί παίκτες φτάνουν λίγο σωματικά και ψυχικά κουρασμένοι. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε την αθλητική σεζόν όσο καλύτερα γίνεται, μετά το Μουντιάλ και τα δύο παιχνίδια με Βραζιλία και Περού. Έχουμε επίσημο ματς και φιλικό. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την ορμή μας από τότε που ανέλαβα καθήκοντα για να συνεχίσουμε την πρόοδό μας ελπίζοντας να μην έχουμε τραυματισμούς. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Αν κάνουμε το λάθος να μην τους σεβαστούμε, θα εκπλαγούμε” τόνισε ο επιτυχημένος Βαλίντ Ρεγκραγκί.

Χωρίς Ουναχί
Δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς αποκλείστηκαν λόγω τραυματισμού οι συνήθως βασικοι Αμαλά (μ. 31/4) και Ουναχί (μ.-ε.18/2). Έξι νεοφερμένοι στην αποστολή σε μια προσπάθεια ανανέωσης απο τον Ρεγκραγκί.

Πράσινο Ακρωτήρι

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται τα τελευταίο χρόνια το Πράσινο Ακρωτήριο. Στα ματς του Μαρτίου αποκόμισε τέσσερις βαθμούς απο τις διπλές αναμετρήσεις με τη Σουαζιλάνδη και βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος για την πρόκριση στο επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Θα τα καταφέρει μάλιστα σε περίπτωση νίκης επί της Μπουρκίνα Φάσο στο ματς που ακολουθεί μετά το φιλικό με το Μαρόκο.

Με… λεγεωνάριους
Στον πάγκο συνεχίζει ο επιτυχημένος Μπουμπίστα που για ακόμη μια φορά εμπιστεύθηκε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Για πρώτη φορά κλήθηκε ο τερματοφύλακας Γκόμεζ (Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ), σταθερά στην αποστολή ο Γκάρι Ροντρίγκεζ (Ολυμπιακός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.23 5 11 1.88 1.78 1.32 3 2.52 1.44 1.03 1.13 3.75
Μαρόκο - Πράσινο Ακρωτήρι / Εκτίμηση

Λογικό φαβορί το Μαρόκο που έχει μάθει πλέον να παίρνει αποτελέσματα και διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία για να αποφύγει… κακοτοπιές. Το Πράσινο Ακρωτήριο παρουσιάζεται βελτιωμένο αλλά θα αποφύγει τα ρίσκα καθώς ακολουθεί απαιτητικό ματς για τα προκριματικά. Ο άσος με under 3,5 προσφέρεται στο “διαβασμένο” 1.85.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr