Ποδόσφαιρο

Προκριματικά Κόπα Αφρικα: Γουϊνέα-Αίγυπτος, σε ουδέτερο έδαφος!

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 01:17

Η ισοπαλία είναι βολική για τις δύο αντιπάλους καθώς έτσι θα προκριθούν χέρι-χέρι στα τελικά!

Προκριματικά Κόπα Αφρικα: Γουϊνέα-Αίγυπτος, σε ουδέτερο έδαφος!

4ος όμιλος. Στα τελικά του Κόπα Αφρικα προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε γκρουπ

21:00

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Γουινέα

Αγώνας για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Κόπα Αφρικα που θα διεξαχθεί στην πόλη του Μαρόκο, Μαρακές, λόγω ακαταλληλότητας των εγχώριων εγκαταστάσεων. Παρά την αλλαγή έδρα πηγαίνει με αισιοδοξία και συγκεκριμένο στόχο στην αναμέτρηση, καθώς μετά τη νίκη επί της Αιθιοπίας (3-2) της αρκεί έστω ένας πόντος για να σφραγίσει την πρόκριση.

Οι «Γάλλοι»

Οι «ελέφαντες» στηρίζονται στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, ενώ διαθέτουν άκρως ποιοτικό ρόστερ. Ο κόουτς Καμπά Νταβαρά έχει στη διάθεσή του εννιά παίκτες που αγωνίζονται σε γαλλικές ομάδες, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν εκτός των συνόρων. Πλήρης η αποστολή.

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος επικράτησε εύκολα με 4-0 στο Μαλάουι και συγκατοικεί στην κορυφή με την Γουινέα, στη μεταξύ τους αναμέτρηση χρειάζονται αμφότερες από έναν πόντο για να προκριθούν παρέα. Στις δηλώσεις τους πάντως οι βορειοαφρικάνοι επιμένουν πως πάνε μόνο για νίκη στο Μαρόκο, καθώς θέλουν την πρωτιά για λόγους γοήτρου.

Ολλανδία – Κροατία 1:2.04 Χ:3.50 2:3.75

Οι «κομμένοι»

Ο Πορτογάλος κόουτς Ρουί Βιτόρια ανέλαβε πέρυσι τέτοια εποχή τα ηνία, θέλει να οδηγήσει την Αίγυπτο σε ανάκαμψη έπειτα από πρόσφατες αποτυχίες. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ θα ηγηθεί ξανά στην επίθεση. Κόπηκαν όμως οι μέσοι Ελνενί της Αρσεναλ και Τρεζεγκέ της Τραμπζονσπόρ που δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.85 2.62 2.08 1.45 2.37 1.14 4.25 1.94 1.68 1.57 1.35 1.16
Γουινέα - Αίγυπτος / Εκτίμηση

Το ματς “φωνάζει” για ισοπαλία (2,45 το “Χ”) παρόλο που ουδείς στις δύο ομάδες παραδέχεται ανοιχτά ότι θα τα.. βρουν. Δεδομένη η αγωνιστική υπεροχή των “φαραώ” που μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες, όμως δεν θα πάμε κόντρα στις.. συνωμοσίες.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr