Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιαπωνίας: Βίσελ Κόμπε-Ναγκάνο Παρσέιρο, περνάει το φαβορί

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 01:50

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης έχει η Βίσσελ Κόμπε απέναντι στην τρίτης κατηγορίας Ναγκάνο Παρσέιρο.

Κύπελλο Ιαπωνίας: Βίσελ Κόμπε-Ναγκάνο Παρσέιρο, περνάει το φαβορί

Νοκ άουτ ματς για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου Ιαπωνίας, με ημίωρη παράταση και πέναλτι αν χρειαστ

13:00

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Βίσελ Κόμπε

Η Βίσελ Κόμπε πραγματοποιεί φέτος πορεία ανάλογη του ποιοτικού ρόστερ και του υψηλού μπάτζετ που διαθέτει. Μπορεί να έπεσε από την κορυφή εξαιτίας δύο μαζεμένων ηττών, αλλά παραμένει σταθερά στο κυνήγι του πρωταθλήματος και φυσικά θέλει την τροπαιοθήκη της και το «κύπελλο του αυτοκράτορα».

Οι απουσίες

Ο κεντρικός αμυντικός Κικούτσι και ο δεξιός μπακ Γιαμακάουα είναι ανέτοιμοι. Σε ολιγόλεπτες συμμετοχές περιορίζεται φέτος ο 40χρονος Ισπανός σταρ Αντρές Ινιέστα. Όλα τα λεφτά το Βραζιλιάνικο επιθετικό δίδυμο των Πάτρικ και Λίνκολν.

Ναγκάνο Παρσέιρο

Η Ναγκάνο είναι μια ιστορική ομάδα της Ιαπωνίας με συμμετοχές στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, όμως φέτος έχει ξεπέσει στα αλώνια της τρίτης κατηγορίας. Και εκεί ακόμα δυσκολεύεται να διεκδικήσει τον στόχο της ανόδου. Τρεις συνεχόμενες ήττες την έριξαν στην έκτη θέση, σκορπώντας προβληματισμό στις τάξεις της

Μπάζει πίσω

Η αμυντική λειτουργία αποτελεί το αδύναμο σημείο μιας ομάδας που διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και σκοράρει με συνέπεια. Τα τέσσερα από τα λέξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ολοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Ολλανδία – Κροατία 1:2.04 Χ:3.50 2:3.75

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.16 6.35 11 3.35 1.24 2 1.65 1.94 1.01 1.08 4.5
Βίσελ Κόμπε - Ναγκάνο Παρσέιρο / Εκτίμηση

Απόλυτο φαβορί φυσικά η Βίσελ Κόμπε, το θέμα είναι αν θα τα καταφέρει εύκολα ή δύσκολα. Ο συνδυασμός άσου και no goal πληρώνει 2,10.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr