Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ουρουγουάη - Νικαράγουα, σε γιορτινή διάθεση!

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 10:20

Η Ουρουγουάη θα δώσει αργά το βράδυ ένα αδύναμο φιλικό, με αντίπαλο τη Νικαράγουα. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ουρουγουάη - Νικαράγουα, σε γιορτινή διάθεση!

15/06/2023, (02:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 120

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Uruguay

Ενώ η ομάδα των ανδρών ξεκινάει την νέα εποχή επί Μπιέλσα, οι νέοι της χώρας τα ξημερώματα της Δευτέρας κατέκτησαν το παρθενικό τους Παγκόσμιο Κύπελλο με νίκη 1-0 κόντρα στην Ιταλία, με 4/4 νίκες και μηδέν παθητικό στην τελική φάση. Οπότε όλη η χώρα βρίσκεται σε εύθυμη κατάσταση. Η ομάδα των ανδρών θέλει να αφήσει πίσω τα κακά αποτελέσματα και τις αρνητικές πορείες που έκανε στις μεγάλες διοργανώσεις. Η ομάδα θέλει να χτιστεί από την αρχή και να γίνει κάτι καλό. Εξού και οι κλήσεις κάποιων παικτών από τους θριαμβευτές της Κ20. Απών θα είναι όλοι οι παλιοί παίκτες που κουβαλούσαν την ομάδα τόσα χρόνια.

Νικαράγουα

Η πειθαρχική επιτροπή της CONCACAF αποφάσισε τη Δευτέρα τον αποκλεισμό της από την τελική φάση του Γκολντ Καπ, στην οποία είχε προκριθεί μετά την πρωτιά στον 3ο όμιλο της Λιγκ Β΄ του Nations League. Αιτία η αντικανονική συμμετοχή του Ρ. Ροντρίγκες (γεννημένος στην Ουρουγουάη) σε 8 διεθνή ματς, εκ των οποίων και αγώνες του Nations League. Δικαιώθηκαν οι αντίπαλοί της που είχαν προβεί σε διάφορες ενστάσεις, Την θέση της σε όλα τα κενά που αφήνει θα τα καλύψει η ομάδα του Τρινιντάντ & Τομπάγκο. Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε λίγο πριν την τιμωρία, έχασε σε φιλικό από τον Παναμά με 3-2.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.1 7 19 2.75 1.37 1.72 1.95 2.25 1.55 1.01 1.06 5.75
Uruguay - Νικαράγουα / Εκτίμηση

Οι Ουρουγουανοί γιορτάζουν ενώ στη Νικαράγουα κλαίνε λόγω τιμωρίας. Πολύ χαμηλά όλες οι τιμές, δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Το μόνο που μπορεί να τιμηθεί είναι το over 3.5 στο 1.95.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr