Ποδόσφαιρο

Nations League: Ισπανία - Ιταλία, ψάχνουν ένα τρόπαιο!

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 10:05

Ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός του Nations League πραγματοποιείται απόψε, και θα μάθουμε ποια εκ των Ισπανία ή Ιταλία θα συναντήσει τη Κροατία στον τελικό.

Nations League: Ισπανία - Ιταλία, ψάχνουν ένα τρόπαιο!

15/06/2023, (21:45), Κωδ. ΟΠΑΠ: 126

Τηλεοπτική μετάδοση: Alpha TV

Νοκ άουτ αγώνας για την ημιτελική φάση του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι. Διεξάγεται σε ουδέτερο (Ολλανδία, στην πόλη Ένσχεντε). Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Κροατία.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Ισπανία

Νέα εποχή στην Εθνική Ισπανίας, αφού μετά το κακό Μουντιάλ, ήρθε αλλαγή στη τεχνική ηγεσία. Ο Λουίς Ενρίκε έφυγε και ήρθε ο Ντε Λα Φουέντε. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο της νίκησε 3-0 για τα προκριματικά του Euro στη Μάλαγα τη Νορβηγία, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον Χάαλαντ. Ο νέος ομοσπονδιακός κάλεσε αρκετά νέα πρόσωπα και πάλι. Αρχικά, τον Γάλλο στόπερ Λε Νορμάντ της Σοσιεδάδ, ο οποίος πήρε ισπανικό διαβατήριο κι επέλεξε ν’ αγωνιστεί με τους «φούριας ρόχας». Επίσης, κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Ντε λα Φουέντε οι Ασένσιο, Τζόρντι Άλμπα, Χεσούς Νάβας, Κανάλες, Ροντρίγκο και Άνσου Φάτι. Ο τελευταίος ήρθε αντί του Νίκο Ουίλιαμς, που τραυματίστηκε. Ακόμη μια φορά σε τελικό του Nations League, τον προηγούμενο τον έχασε από την Γαλλία. Ευκαιρία να διεκδικήσει ένα τρόπαιο.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός όπως είπαμε ο Νίκο Ουίλιαμς. Εκτός για τον ίδιο λόγο οι Μπαλντέ, Πέδρι και ο στόπερ Νταβίντ Γκαρθία. Πρόβλημα προέκυψε και με τον αριστερό μπακ Μπερνάτ.

Πιθανή ενδεκάδα

Κέπα – Καρβαχάλ, Νάτσο, Λαπόρτ, Τζόρντι Άλμπα – Μερίνο, Ρόδρι, Γκάβι – Ντάνι Όλμο, Μοράτα, Ασένσιο.

Italy

Για 2η διαδοχική διοργάνωση στα ημιτελικά η «σκουάντρα ατζούρα», προ διετίας έχασε στο συγκεκριμένο ματς από τη νυν αντίπαλό της, Ισπανία. Έκανε τρομερή απόδραση από τον όμιλο με Γερμανία, Αγγλία και Ουγγαρία, με απολογισμό 3-2-1. Η Ιταλία είναι σε μια μεταβατική περίοδο, δεν συμμετείχε στο πρόσφατο Μουντιάλ, ξεκίνησε μουδιασμένα την προκριματική φάση του Euro, με ήττα και νίκη στα ματς του Μαρτίου. Έχασε 2-1 από την Αγγλία στη Νάπολι, επικράτησε 2-0 της Μάλτας στο Τα’ Κάλι. Πολύ δύσκολα θα χάσει τη πρώτη δυάδα πρόκρισης. Θέλει μια διάκριση αφού η ομάδα θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο και να αφήσει πίσω της τα προηγούμενα πέτρινα χρόνια.

Αγωνιστικά νέα

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Μπαστόνι. Εκτός κλήσεων οι χρήσιμοι μπακ Έμερσον, Φλορέντσι, ο βασικός μέσος Λοκατέλι, ο χρήσιμος μέσος Λοκατέλι και ο βασικός επιθετικός Μπεράρντι.

Πιθανή ενδεκάδα

Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Κιέζα, Ρετέγκι, Πελεγκρίνι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.22 3.05 3.5 1.52 2.42 1.16 4.75 1.98 1.74 1.31 1.35 1.64
Ισπανία - Italy / Εκτίμηση

Σπουδαίο παιχνίδι με δύο ομάδες που ουσιαστικά είναι πολύ ποιοτικές αλλά ακόμα ψάχνονται κατά κάποιο τρόπο.

Θα πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ (1.95).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr