Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Αργεντινή - Αυστραλία, μνήμες Μουντιάλ!

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 10:50

H Aργεντινή αλλάζει ήπειρο και πάει προς Ασία μεριά για να δώσει και εκεί δύο σημαντικά φιλικά. Αρχής γενομένης σήμερα απέναντι στην Αυστραλία. 

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Αργεντινή - Αυστραλία, μνήμες Μουντιάλ!

15/06/2023, (15:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 124

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Αργεντινή

Ύστερα τα δύο φιλικά που έδωσε εντός συνόρων η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ήρθε η ώρα της να αλλάξει ήπειρο. Ήθελε να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να τη δει από κοντά ύστερα το Μουντιάλ, και πέτυχε ισάριθμες νίκες σε δύο παιχνίδια. Πρώτα κέρδισε τον Παναμά με 2-0 και ύστερα συνέτριψε με 7-0 την Κουρασάο. Μεταβαίνει στην ασιατική ήπειρο για να παίξει σήμερα απέναντι στην Αυστραλία και τη Δευτέρα με την Ινδονησία. Τον προσεχή Σεπτέμβριο μπαίνει στη μάχη για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026. Το κλίμα πολύ καλό με τον Μέσι φυσικά στην αποστολή.

Αγωνιστικά νέα

Ο Σκαλόνι πήρε μαζί του 27 παίκτες, απόντες οι στόπερ Λισάντρο Μαρτίνεζ, Φόιθ, οι επιθετικοί Ντιμπάλα, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Κορέα, ο Παπού Γκόμες (Μ) και ο Μοντιέλ (Α) που τραυματίστηκε προπονούμενος στην Ασία. Δεν αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί ο Ταλιαφίκο (Α) και ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άλβαρες (Ε). Νέα πρόσωπα οι Μπενίτεζ (Τ), Μπαλέρντι (Α), Μεδίνα (Α), Μπουονανότε (Μ) και Γκαρνάτσο (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα

Εμιλιάνο Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Ντε Πάουλ, Ένσο Φερνάντες, Αλέξις Μακάλιστερ (Λο Σέλσο) – Μέσι, Άλβαρες, Ντι Μαρία.

Αυστραλία

Ξανά στον δρόμο της η Αργεντινή ύστερα τον αποκλεισμό της στο πρόσφατο Μουντιάλ. Στο πρόσφατο αγωνιστικό της κομμάτι, έπαιξε δύο δυνατά φιλικά απέναντι στο Εκουαδόρ, εντός συνόρων και στις δύο περιπτώσεις. Αρχικά, κέρδισε με 3-1, ενώ στη ρεβάνς μετά από τέσσερις ημέρες, ηττήθηκε με σκορ 1-2. Ο κόουτς Άρνολντ έχει καλέσει πολλούς νέους παίκτες, κάποιοι εξ' αυτών πρωτοεμφανιζόμενοι. «Όταν διαλέγεις παίκτες για την Εθνική, διαλέγεις τους καλύτερους διαθέσιμους και αυτοί είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή, νέοι, με πολλή ενέργεια, που θα τρέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μάχονται. Πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία, αν δε δίνεις τέτοιες, δε θα μάθεις ποτέ πώς θα εξελιχθεί…». Επόμενα επίσημα τα ματς για το Ασιατικό Κύπελλο τον Ιανουάριο, όπου συμμετέχει στον 2ο όμιλο με Ουζμπεκιστάν, Συρία και Ινδία. Θα προηγηθεί τουλάχιστον ένα φιλικό με την Αγγλία τον Οκτώβριο.

Αγωνιστικά νέα

Μόνο δώδεκα παίκτες από όσους βρίσκονταν στην αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Τραυματίες οι Μπέχιτς (Α), Ντέτζενεκ (Α), Ράιτ (Α), Μούι (Μ), Ίρβιν (Μ), Κάμινγκς (Ε) και Γκούντγουιν (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα

Ράιαν – Σούταρ, Ρόουλς, Μπος, Άτκινσον – ΜακΓκρι, Ο’ Νιλ – Λέκι, Μπορέλο, Χρούστιτς – ΜακΛάρεν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.23 6.15 7.75 2.65 1.4 1.67 2.02 1.82 1.84 1.02 1.11 3.85
Αργεντινή - Αυστραλία / Εκτίμηση

Δεν θα σκοτωθούν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά απέναντί τους θα βρούνε μια άλλη ομάδα από αυτή του Μουντιάλ, με κυρίως άπειρους παίκτες. Δεν αξίζουν σημεία.

Πάντως να βρει ένα γκολ η Αυστραλία πληρώνει 1.78. Aυστραλία Over 0.5 (1.78).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr