Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ονδούρα - Βενεζουέλα, πολλά νέα πρόσωπα!

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 11:15

Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε Ονδούρα και Βενεζουέλα τα ξημερώματα, με δύο ομάδες που πάντα προσφέρουν δυνατές και σκληρές αναμετρήσεις.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ονδούρα - Βενεζουέλα, πολλά νέα πρόσωπα!

16/06/2023, (03:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 128

To παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος στην Αμερική.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Ονδούρα

Δεν τα κατάφερε στο κρίσιμο παιχνίδι του 3ου ομίλου του Concacaf Nations League, καθώς γνώρισε εκτός έδρας συντριβή με 4-1 από τον Καναδά και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ήταν ιδιαίτερα μαχητική και πάλεψε όλα τα παιχνίδια της, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι έμεινε στη 2η θέση του ομίλου. Κόντρα στη Βενεζουέλα, θα δώσει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του Γκολντ Καπ (τέλη Ιουνίου). Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ακόμη ένα φιλικό, κόντρα στο Μπαρμπάντος. Τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση, ήταν στις 29 Μαρτίου απέναντι στον Καναδά. Όσον αφορά το Γκολντ Καπ, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στις 25 Ιουνίου και θα αγωνίζεται στον 2ο όμιλο, μαζί με Αϊτή, Κατάρ και Μεξικό.

Πιθανή ενδεκάδα

Λόπες – Μελέντες, Σάντος, Φράνκλιν Φλόρες, Νούνιες – Λόπες, Ντέιμπι Φλόρες, Άλβαρες, Ροσάλες – Έλις, Μπένγκτσον

Βενεζουέλα

Στα γήπεδα των ΗΠΑ αποφάσισε να δώσει τα δύο τελευταία της προκριματικά η ομάδα της Βενεζουέλας πριν την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ. Θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτή τη διοργάνωση για αυτό και αποφάσισε να ξεκινήσει δυνατά και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της. Θα παίξει απόψε κόντρα στην Ονδούρα και μετά απέναντι στη Γουατεμάλα (18/6). Τελευταίο της παιχνίδι, ήταν στις 28 Μαρτίου κόντρα στο Ουζμπεκιστάν, με το οποίο έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τα μέσα Μαρτίου πορεύεται με τον Φερνάντο Μπατίστα στην τεχνική της ηγεσία, με τον οποίο έχει ρεκόρ 1-1-0, αφού πριν από την ισοπαλία με το Ουζμπεκιστάν, είχε προηγηθεί νίκη με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας. «Έχουμε λίγες ημέρες στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Ονδούρα έχει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, που ξεχωρίζει για τη φυσική της κατάσταση», τόνισε ο Αργεντινός κόουτς.

Πιθανή ενδεκάδα

Γκρατερόλ – Οσόριο, Ροσάλες, Ναβάρο, Μάγκο – Ρινκόν, Χοσέ Μαρτίνες, Μπέγιο, Σοτέλδο – Τζόσεφ Μαρτίνες, Ροντόν

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ονδούρα - Βενεζουέλα / Εκτίμηση

Δυνατό παιχνίδι με δύο ομάδες που είναι αρκετά αξιόμαχες. Φυσικά θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στις αποστολές. Πάντως δεν νομίζω να λείψουν τα γκολ. 2-3 γκολ (1.95).

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr