Ποδόσφαιρο

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ιαπωνία - Ελ Σαλβαδόρ, μεγάλη η διαφορά ποιότητας!

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 11:31

H Eθνική ομάδα της Ιαπωνίας θα δώσει ένα πιο αδύναμο φιλικό σε λίγη ώρα, απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ.

Φιλικά Εθνικών Ομάδων: Ιαπωνία - Ελ Σαλβαδόρ, μεγάλη η διαφορά ποιότητας!

15/06/2023, (13:10), Κωδ. ΟΠΑΠ: 122

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Ιαπωνία

Η Ιαπωνία βρίσκεται ξανά στις αγωνιστικές επάλξεις ύστερα την διακοπή του Μαρτίου. Τότε είχε δώσει ξανά δύο φιλικές αναμετρήσεις εντός με Ουρουγουάη και Κολομβία, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα. Φυσικά και οι δύο ομάδες ήταν άλλου βεληνεκούς, καμίας σχέσης με του σημερινού Ελ Σαλβαδόρ. Αρχικά, έμεινε στο 1-1 με την Ουρουγουάη, ενώ εν συνεχεία ηττήθηκε με 2-1 από την Κολομβία. Οι νίκες στο Μουντιάλ κόντρα σε Γερμανία, Ισπανία και ο αποκλεισμός στους «16» στα πέναλτι, έχουν αυξήσει προσδοκίες και απαιτήσεις για τους «σαμουράι». Με Ελ Σαλβαδόρ και Περού θα κλείσει τα καλοκαιρινά φιλικά. Τον Σεπτέμβρη θα επανέλθει με φιλικό απέναντι στη Γερμανία. «Αναζητάμε προκλήσεις που χρειάζονται βάθος στο ρόστερ και ποικιλία τακτικών. Στα φιλικά του Ιουνίου θέλω οι παίκτες να μη φοβούνται τα λάθη, για να δοκιμάσουμε νέα πράγματα… Τον Μάρτιο δουλέψαμε στην κατοχή μπάλας, τώρα επικεντρώνουμε στη δημιουργία γρήγορου παιχνιδιού με στόχο το γκολ, για να συνδυάσουμε τα δύο στιλ», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας σε συνέντευξη τύπου.

Ελ Σαλβαδόρ

Τραγικές στιγμές έζησε η χώρα, 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 500 τραυματίστηκαν το Μάιο, ποδοπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να μπουν βιαίως στο γήπεδο για το ντέρμπι Αλιάνσα - ΦΑΣ, ύστερα από επεισόδια λόγω κατοχής υπεράριθμων και πλαστών εισιτηρίων. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπό το βάρος των γεγονότων, ανακοίνωσε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, τιμωρήθηκε η γηπεδούχος, οι περσινοί δύο φιναλίστ και ο 1ος πριν τη διακοπή θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στις διοργανώσεις CONCACAF. Η Εθνική ομάδα είναι αναγκασμένη να αφήσει τα κοινωνικά ζητήματα στην άκρη και να ανασυνταχθεί. Άλλωστε, στις 1 Ιουλίου κάνει ντεμπούτο για το Γκολντ Καπ απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Στον ίδιο όμιλο θα βρεθεί τόσο ο Παναμάς, όσο και ακόμη μία χώρα που θα προκύψει από τη διαδικασία των μπαράζ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.18 5.85 12.5 2.3 1.52 1.51 2.32 2.3 1.52 1.03 1.1 4.35
Ιαπωνία - Ελ Σαλβαδόρ / Εκτίμηση

Απόλυτο φαβορί η Ιαπωνία, η διαφορά είναι ευδιάκριτη και χαοτική. Το Ελ Σαλβαδόρ δεν ξέρω αν είναι έτοιμο να πατήσει γερά στα πόδια του ακόμα. Θα χρειαστεί χρόνο και δουλειά. 1 & over 2.5 (1.70).

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr