Ποδόσφαιρο

Nations League Concacaf: Παναμάς-Καναδάς, με φόντο τον τελικό

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 11:59

Ωρα ημιτελικών στη Λίγκα Εθνών Βορείου, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, με τον διαρκώς ανερχόμενο Καναδά να έχει θεωρητικά το πάνω χέρι κόντρα στον Παναμά

Nations League Concacaf: Παναμάς-Καναδάς, με φόντο τον τελικό

Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος (Νεβάδα).

Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και ενδεχομένως η διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ΗΠΑ-Μεξικό.

02:00

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Παναμάς

Ο Παναμάς είχε πολύ καλή παρουσία στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, σφραγίζοντας την πρόκριση για το Final-4 με διπλό επί της Κόστα Ρίκα. Συνολικά στον όμιλο μέτρησε τρεις νίκες και μία ισοπαλία χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ σκοράρει στα 8/9 τελευταία επίσημα και φιλικά. Ξεχωρίζουν οι Μουρίγιο (δεξιός μπακ, Αντερλεχτ), Γουάτερμαν (φορ, Κομπρεσάλ), από το 2020 στην τεχνική ηγεσία ο Δανός Τόμας Κρίστιανσεν. Το 2018 συμμετείχε για πρώτη φορά σε Μουντιάλ.

Απανωτές υποχρεώσεις

Βασικό ατού είναι η έδρα τρέχοντας αήττητο 12 αγώνων (8-4-0), ενώ στα τέλη Ιουνίου θα παίξει στα τελικά του Γκολντ Καπ με αντιπάλους Κόστα Ρίκα και Ελ Σαλβαδόρ.

Καναδάς

Ο Καναδάς -που το 2026 θα συνδιοργανώσει με ΗΠΑ και Μεξικό το Παγκόσμιο Κύπελλο- συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Μουντιάλ για 2η φορά και με.. μερική επιτυχία. Το συγκρότημα του Τζον Χέρντμαν πέτυχε τα πρώτα του γκολ στη διοργάνωση, δεν μπόρεσε όμως να πάρει έστω ένα βαθμό.

Υπάρχει ποιότητα

Είχε εύκολο έργο στην πρώτη φάση του Nations League, με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς κόντρα σε Ονδούρα και Κουρασάο. Γκολ-γκολ και over τα 5/7 τελευταία επίσημα και φιλικά. Αστέρι του ο εξτρέμ Ντέιβις (Μπάγερν), πολύ αξιόλογοι οι επιθετικοί Λαρίν (Βαγιαδολίδ), Ντέιβιντ (Λιλ) και ο μέσος Χάτσινσον (Μπεσίκτας).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.15 3.4 1.58 1.57 2.1 1.19 3.65 2.08 1.58 2.02 1.2 1.09
Παναμάς - Καναδάς / Εκτίμηση

Ανώτερο σύνολο πέραν αμφιβολίας ο Καναδάς, από τη δική του απόδοση θα εξαρτηθεί εν πολλοίς η έκβαση. Θα το πάνε στην άμυνα οι Παναμέζοι και ότι βγει, αλλά το διπλό είναι το πρώτο σημείο.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr