Ποδόσφαιρο

Προκριματικά EURO: Λευκορωσία-Ισραήλ, σε ουδέτερο έδαφος!

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 02:41

Η Λευκορωσία θέλει να αποκτήσει.. ελπίδα αλλά χωρίς έδρα τα πράγματα είναι δύσκολα και το Ισραήλ έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Προκριματικά EURO: Λευκορωσία-Ισραήλ, σε ουδέτερο έδαφος!

21:45, Novasports News

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ

Αναμέτρηση για τον 9ο όμιλο, στη Βουδαπέστη λόγω της εμπλοκής της Λευκορωσίας στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία. Δύο ματς, δύο ήττες για την Λευκορωσία που προβληματίζει στο ξεκίνημα των προκριματικών. Μετά την βαριά ήττα της πρεμιέρας από την Ελβετία, δεν έπεισε και κόντρα στην Ρουμανία και απο νωρίς βρίσκεται καθηλωμένη στην τελευταία θέση. Έχει περιοριστεί σε… ρόλο κομπάρσου τα τελευταία χρόνια, συμπλήρωσε 15 επίσημα ματς χωρίς νίκη! Διάχυτη η προσπάθεια ανανέωσης καθώς 15 ποδοσφαιριστές από την αποστολή, μετρούν λιγότερες από δέκα συμμετοχές με την εθνική ομάδα. Εκτός για διαφορετικούς λόγους οι Σαβίτσκι (ε. 24/7), Πολίτεβιτς (α. 36/1).

Το Ισραήλ ταξίδεψε με υψηλές βλέψεις στη Γενεύη αλλά εν τέλει τα βρήκε σκούρα απο την Ελβετία και γνώρισε βαριά ήττα. Αυτή ήταν η πρώτη μάλιστα με τον Αλόν Χατζάν στον πάγκο αλλά παρά το μέτριο μπάσιμο στα προκριματικά (0-1-1) άπαντες στις τάξεις του τρέφουν ελπίδες αντεπίθεσης. Είχε προηγηθεί η πρωτιά και άνοδος στο Nations League και θα έχει έτσι και δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσω πλέι οφ. Ο βετεράνος μέσος Νάτχο (88/4) αποσύρθηκε απο την εθνική ομάδα. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή, ξεχωρίζουν οι Σολομον (ε. 33/6, Φούλαμ), Βέισμαν (ε. 27/4, Γρανάδα), Αμπάντε (ε. 9/1, Σέλτικ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι ήδη περιορισμένων δυνατοτήτων οι Λευκορώσοι δεν έχουν και έδρα, μεγάλη ευκαιρία συνεπώς για το Ισραήλ να πάρει αποτέλεσμα. Νίκη δηλαδή, που όμως στο 1,63 δεν έχει την παραμικρή αξία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr