Ποδόσφαιρο

Προκριματικά EURO: Αζερμπαϊτζάν-Εσθονία, κόντρα ουραγών

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 02:27

Οι Αζέροι υποδέχονται τους εξίσου αδύναμους Εσθονούς για τον 6ο όμιλο.

Προκριματικά EURO: Αζερμπαϊτζάν-Εσθονία, κόντρα ουραγών

6ος όμιλος

19:00 Novasports3 HD

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Αζερμπαϊτζάν

Στο Μπακού. Το Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου, με βασικό όχημα τη σημαντική οικονομική δυνατότητα της Ομοσπονδίας, ωστόσο εξακολουθεί να κινείται στην αφάνεια. Στα πρώτα δύο ματς των προκριματικών δέχθηκε εννέα γκολ από Αυστρία και Σουηδία, είναι προφανές ότι πρέπει να αλλάξει ρότα για να πετύχει κάτι καλύτερο. Ο έμπειρος Ιταλός Τζιάνι Ντε Μπιάζι ανέλαβε το 2020, ωστόσο δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει πριν εκπνεύσει η συμφωνία των δύο πλευρών (καλοκαίρι του 2024).

Χωρίς προβλήματα

Εκτός κλήσεων οι Νουρίγεφ (μ. 13/1) και Καμάλοφ (μ. 10/0), δεν πρόκειται για παίκτες πρώτης γραμμής. Η λογική υπαγορεύει ότι το τεχνικό τιμ θα παρατάξει ό,τι καλύτερο με την Εσθονία και ίσως κάνει… πειραματισμούς με το Βέλγιο.

Εσθονία

Η Εσθονία ήταν ανταγωνιστική στην πρώτη υποχρέωση για τα προκριματικά, σημείωσε πρώτη γκολ στην Αυστρία, για να λυγίσει στο φινάλε. Μπορεί να έμεινε με άδεια χέρια και ενώ είχε προηγηθεί η φιλική ήττα από την Ουγγαρία, ωστόσο οι τελευταίες εμφανίσεις είναι δεδομένα καλύτερες από αυτές που αποτελούσαν την πλειοψηφία στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Ελβετός τεχνικός Τόμας Χάμπερλι ανέλαβε το 2021 και προς το παρόν η δουλειά του παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γνώμη που βρίσκει εκφραστές και στην Ομοσπονδία των Εσθονών.

Αρκετές απουσίες

Εκτός κλήσεων οι Μέριτς (τ. 14 συμ.), Πικ (α. 50/1), Καλάστε (α. 57/0), Μάριν (μ. 14/2), Σόμετς (μ. 12/0), Ζένιοφ (ε. 106/17) και Λίβακ (ε. 25/3). Βασικό μέλημα του τεχνικού τιμ είναι να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.12 2.95 3.45 1.5 2.37 1.15 4.5 2.02 1.67 1.28 1.31 1.65
Αζερμπαϊτζάν - Εσθονία / Εκτίμηση

Δεν φτάνει το χρήμα για το Αζερμπαϊτζάν, η Εσθονία διαχρονικά είναι αδύναμη πάντως πρόσφατα έδειξε σημάδια βελτίωσης. Πρώτος λόγος στους γηπεδούχους.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr