Ποδόσφαιρο

Προκριματικά EURO: Νορβηγία-Σκωτία, ντέρμπι Βορείων στο Οσλο

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 03:52

Δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν έστω την δεύτερη θέση διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον ευρωπαϊκό Βορρά.

Προκριματικά EURO: Νορβηγία-Σκωτία, ντέρμπι Βορείων στο Οσλο

1ος όμιλος

19:00, Novasports1

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Νορβηγία

Η Νορβηγία τρέφει μεγάλες προσδοκίες για τη συγκεκριμένη προκριματική διαδικασία, ψάχνοντας την παρουσία σε μεγάλο ραντεβού μετά το Euro 2000, ωστόσο η εκκίνηση δεν είναι καλή. Αρχικά έχασε 3-0 στην Ισπανία και μετά έμεινε στο 1-1 στη Γεωργία, παρά το ότι προηγήθηκε. Ένας βαθμός σε δύο ματς δεν είναι ιδανική συγκομιδή, η δυάδα δυσκολεύει με το «καλημέρα». Το σίγουρο είναι ότι με τον Στάλε Σολμπάκεν στον πάγκο την τελευταία τριετία, προκύπτει βελτίωση που μπορεί να μεταφραστεί σε μία μεγάλη πρόκριση.

Τρεις απουσίες

Εκτός οι Ομάρ (α. 49/0), Τόρσμπι (μ. 17/0), Κινγκ (ε. 62/20), Μίντσο (μ. 11/0) και Χάνσεν (τ. 11 συμ.). Τα κενά των πρώτων τριών είναι τα πιο σημαντικά που πρέπει να διαχειριστεί το τεχνικό τιμ.

Σκωτία

Η Σκωτία έχασε στη λεπτομέρεια την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ και άπαντες εντός των αποδυτηρίων είναι αποφασισμένοι να μην συμβεί το ίδιο και με το Euro στη Γερμανία. Μετά την εύκολη επικράτηση επί της Κύπρου ήρθε η νίκη με την Ισπανία να αποτελέσει την καλύτερη εκδήλωση προθέσεων. Με τον Στιβ Κλαρκ στο τιμόνι από το 2019, τα βήματα προόδου που έχουν γίνει είναι σημαντικά και με την εκκίνηση σ’ αυτή τη διαδικασία, η παρουσία σε 2ο διαδοχικό Ευρωπαϊκό είναι πιο κοντά από ποτέ. Περισσεύει ο ενθουσιασμός.

Θέμα στον «άσο»

Εκτός οι Γκόρντον (τ. 74 συμ.), Χάνλι (α. 48/2), ΜακΚένα (α. 29/1), Ανταμς (ε. 23/5), Φρέιζερ (ε. 26/4), Τέρνμπουλ (μ. 5/0). Θέμα στη θέση του τερματοφύλακα, οι τρεις που κλήθηκαν έχουν αθροιστικά δύο συμμετοχές!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.7 3.8 4.5 1.72 2 1.25 3.55 1.85 1.85 1.2 1.25 2.02
Νορβηγία - Σκωτία / Εκτίμηση

Σκληρό καρύδι οι Νορβηγοί με αιχμή του δόρατος βεβαίως τον Χάαλαντ, καλύτερα δεν γίνεται για την Σκωτία που... έβγαλε μάτια με την Ισπανία. Πολύ σημαντικό ματς στην οικονομία του ομίλου, μικρό προβάδισμα στους Νορβηγούς και αξία στο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή το υπερόπλο τους (2,05).

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις όπου και αν βρίσκεσαι!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr