Ποδόσφαιρο

Διεθνή φιλικά: Βραζιλία - Γουϊνέα και σούπερ απόδοση στα γκολ

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 11:22

Η Βραζιλία δίνει ένα φιλικό προετοιμασίας στην Βαρκελώνη κόντρα στην Γουϊνέα και τα γκολ έχουν μεγάλο στοιχηματικό το ενδιαφέρον

Διεθνή φιλικά: Βραζιλία - Γουϊνέα και σούπερ απόδοση στα γκολ

Η Βραζιλία κοντράρεται με την Γουϊνέα σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει στην Βαρκελώνη της Ισπανίας και το «Κορνέγια Ελ Πρατ» της Εσπανιόλ.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η πρώτη τους κόντρα.

Βραζιλία

Η Βραζιλία είναι σε φάση ανασύνταξης μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Τίτε αποχώρησε από τον πάγκο και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Προσωρινά ανέλαβε ο Ραμόν Μενέσες και στο προηγούμενο ματς, που ήταν το τεστ με το Μαρόκο ήταν απογοητευτική η σελεσάο, όπου ηττήθηκε με 2-1.

Πρώτη φορά κλήθηκαν στην ανδρική ομάδα οι μπακ Βάντερσον, Λούκας ο στόπερ Νίνο και ο μέσος Ζοέλιντον. Βινίσιους, Ροντρίγκο, Ρισάρλισον αναμένεται να ηγηθούν της επίθεσης.

Αγωνιστικά νέα

Ο σταρ Νεϊμάρ είναι εκτός αφού δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Στην ενδεκάδα και οι Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Κασεμίρο, Πακετά.

Γουινέα

Για την Γουϊνέα είναι ένα ματς - πρόκληση για τους διεθνείς της και δεν το βλέπει απλά σαν φιλικό. Πιθανό θετικό αποτέλεσμα θα είναι ιστορικό.

Μόλις την Τετάρτη έδωσε το ντέρμπι με την Αίγυπτο, σε ουδέτερο γήπεδο, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, όπου ηττήθηκε 2-1. Πάντως έχει την πρόκριση στην τσέπη η ομάδα του Ντιαβαρά.

Με over έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία της. Είναι μια Εθνική που έχει πολλούς ταλαντούχους. Δεσπόζει ο σταρ μέσος Ναμπί Κεϊτά αλλά και ο επιθετικός Καμανό με τον επίσης μέσο Ντιαβαρά.

Στην αποστολή είναι και ο άσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά.

Αγωνιστικά νέα

Δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερες απουσίες για τον Ντιαβαρά, που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και όλοι το αντιμετωπίζουν σαν επίσημο παιχνίδι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.09 7.15 21 2.4 1.48 1.55 2.22 2.85 1.35 1.01 1.06 6
Βραζιλία - Γουινέα / Εκτίμηση

Μια φιλική αναμέτρηση είναι πάντα δύσκολη καθώς οι ενδεκάδες που θα παραταχθούν οι δύο ομάδες και η διάθεση παίζει μεγάλο ρόλο. Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ που είναι στο 2.50 καθώς και η Βραζιλία δεν είναι στα καλύτερα της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr