Ποδόσφαιρο

UEFA Nations League: Κροατία-Ισπανία, ο μεγάλος τελικός!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 00:17

Κροατία και Ισπανία θα μονομαχήσουν με φόντο το τρόπαιο του Nations League.

UEFA Nations League: Κροατία-Ισπανία, ο μεγάλος τελικός!

Ώρα έναρξης παιχνιδιού: 21:45

Γήπεδο: Ντε Κάιπ (Ρόττερνταμ)

Διαιτητής αγώνα: Zwayer F.

Τελικός. Αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι ακολουθούν παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Κροατία

Οι Κροάτες έδειξαν ακόμη μια φορά την ποιότητα τους και αυτή η χρυσή γενιά βρίσκεται ξανά σε έναν μεγάλο τελικό! Παρότι για μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού υπέφεραν, τελικά πήραν τη νίκη επί της Ολλανδίας και έτσι προκρίθηκαν στον τελικό του Nations League. Κρατούσαν τη πρόκριση σφιχτά στα χέρια τους, αλλά στο τέλος πληγώθηκαν και πήγε το παιχνίδι στη παράταση. Εκεί έδειξαν ακούραστοι και ισοπέδωσαν την Ολλανδία με το τελικό 2-4. Η πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό στη νεοσύστατη διοργάνωση. Η Κροατία τερμάτισε στη 1η θέση του ομίλου της, με 13 βαθμούς και συνολικά τέρματα 8-6. Άφησε πίσω της τη Δανία, τη Γαλλία και την Αυστρία, σε έναν αν μη τι άλλο δύσκολο όμιλο. Αυτό σε συνδυασμό τον μεγάλο ημιτελικό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το κατόρθωμά της.

Αγωνιστικά νέα

Μια σημαντική απουσία έχουν να αντιμετωπίσουν και οι Κροάτες, αφού θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Γκβαρντιόλ. Εκτός ρόστερ είναι ο Λιβάγια.

Πιθανή ενδεκάδα

Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Βίντα, Πέρισιτς – Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς – Πασαλιτς, Κράμαριτς, Ιβάνουσεκ.

Ισπανία

Οι Ισπανοί έδειξαν ότι γνωρίζουν πως να φτάνουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Για δεύτερη φορά λοιπόν θα βρεθούν σε θέση να διεκδικήσουν το τρόπαιο οι Ισπανοί, αυτοί τη φορά απέναντι στους Κροάτες. Την προηγούμενη είχαν χάσει το τρόπαιο από τους Γάλλους. Στον ημιτελικό βρήκε απέναντί της την Ιταλία, και πήρε την πρόκριση, νικώντας με 2-1. Ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, είχε τον έλεγχο και βρήκε το χρυσό γκολ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Οι Ισπανοί αν και βρίσκονται σε περίοδο μετάβασης και αναπροσαρμογής, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στα τρόπαια. Η Ισπανία τερμάτισε στη 1η θέση του ομίλου της, με 11 βαθμούς και συνολικά τέρματα 8-5. Προσπέρασε την τελευταία αγωνιστική την Πορτογαλία, την οποία κέρδισε με 1-0 και την άφησε στη 2η θέση.

Αγωνιστικά νέα

Καμία διαφοροποίηση σε σχέση με το ματς του ημιτελικού όσον αφορά τις διαθέσιμες επιλογές του Ντε Λα Φουέντε. Τα προβλήματα είναι ήδη γνωστά από το προηγούμενο παιχνίδι και λογικά δεν θα αλλάξει κάτι.

Πιθανή ενδεκάδα

Σιμόν – Νάβας, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Άλμπα – Μερίνο, Ρόδρι – Ασένσιο, Γκάβι, Πίνο – Μοράτα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.5 3.2 2.15 1.58 2.27 1.19 4.25 1.85 1.85 1.68 1.34 1.3
Κροατία - Ισπανία / Εκτίμηση

Σαφώς και η Κροατία είναι πολύ επικίνδυνη και δεν μπορεί να την ξεγράψει κανένας. Η Ισπανία έδειξε καλό πρόσωπο και θεωρώ δίκαιο τον φαβοριτισμό της. Εγώ θα επιλέξω ένα σημείο που δικαιώνει καλύτερα την εικόνα των δύο ομάδων, όσον αφορά το όνομα και την ποιότητα.

Goal/goal (1.87)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr